Yeter artık sinir hastası oldum. Bu ne biçim bayram :(

Aslında eşiniz haklı ne kadar ertelerseniz o kadar kötü olur.yavaş kullanın çok çok bi yere çarparsınız o zaman kullanma der
Böyle bir şey olabilir mi ya güzellikle teklif eder yok diyorsa ısrar edilmez. Başka insanları need for Speed oyunundaki gibi cansız sanıyorsunuz galiba. Hele ki şu üslubu kullanan biri nasıl haklı olabilir. Ezilerek gaza gelen insan olur mu ya?

Konu sahibi valla konulara bakıyorum herkes dışarı çıkıyo. Çok daraldıysanız gidecek bir yeriniz varsa yakında sakin bir saatte çıkabilirsiniz. Veya sakinleşene kadar ayrı odalarda kalın. Eşiniz normalde de böyle biri mi pandemi ekonomik sıkıntılar belirsizlikler insanları psikolojikmen yıprattı. Umarım normalde böyle biri değildir ve toparlayabilirsiniz.

Eşiniz gibi paraya düşkün, telefonu şarj etme saatini bile hesap edecek kadar cimri bir adamın, araba kullanmanız konusunda ki ısrarı beni şaşırttı açıkçası. Kaza yapsanız, arabayı bir yere vursanız vs.oluşacak masraf nasıl oluyor da aklına gelmiyor.

Ben sizin gideceğinizi, gitseniz bile bunun daimi olacağını düşünüyorum. Bu siniriniz geçer, devam edersiniz evliliğinize.

Son düzenleme:
Katılıyorum bizim de mahallede yürüyerek gitsem gidemem. Bu devirde yarım saat yürüyerek nadir insan bir yere gider. Arabamız olmasa acile giderken taksi tutarız. Artı olarak hastayken de tartışılabilir.
Diş randevunuz vs varsa doktora yine randevu mailinizi veya mesajınızı gönderip gidebiliyorsunuz. Bir tek acil e gidilmiyor.

Üslubunu asla onaylamıyorum niyetine hak verdim sadece

Yorumumu eksik yazdığım için yanlış anlaşılmış ben sadece niyetini haklı buldum eşinizin,davranışlarını,sözlerini hakaretlerini asla haklı bulmadım fakat yorumu yazarken bunu belirtmeyi unutmuşum o yüzden yanlış anlaşıldım (araya tlf konuşması girince)

Ben de araba kullanmayı ilk öğrendiğim zamanlar inanılmaz bir panik halindeydim kullanırken, aynı sizin gibi elim ayağım titriyor hiçbir şey duymuyordum. Eşiniz gibi hakaret ederek olmasa da babam ve sevgilim çok zorladı beni. Yeri geldi kızdılar, yeri geldi kullanmak zorunda bıraktılar. Arayıp gel beni al dediklerinde gelmiycem demeye ödüm kopardı, çünkü korktuğum için gitmemeye çalıştığımı biliyorlardı onlar da bilerek zorluyordu zaten. O zamanlar ikisine de baya kızsam alınsam da şimdi iyi ki yapmışlar diyorum. Çünkü kullanırken hata yapmama hiç kızmadılar, sadece korkularımı yeneyim istediler. Eğer böyle yapmasalar hayatta kullanamazdım. Şimdi en sevdiğim şeylerden biri araba kullanmak. Kendi başıma uzun yola çıkma hayalleri kuruyorum. Eşinizin tavrı aşırıya kaçmış biraz ama onun dışında yerinde geldi bana. Diğer türlü asla öğrenemezsiniz.

Eşiniz neden bu kadar anlayışsız

Kesin para gidecek diye özel kurs aldırmaz
Kendi amatör olarak sizin sinirlerinizi yıpratmaya devam edecek
Benim ısrarla anlamadığım şu
Şuan aslında bekar gibisiniz çocuk yok
Kafanızı boşaltıp oturup haril harıl ders çalışmanız lazim
Sizin önceliğiniz bu olmali
Çünkü eşiniz aşırı aşırı cimri
Herşeyin hesabını yapan kadın.
Siz yemeyi içmeyi gezmeyi seven bir kadınsiniz
Hala ısrarla daha alakasız işler peşindesiniz.
Hala adam bana bunu yaptı bunu dedi vs vs
10 yıllık evli olsan bu değişmeyecek.
Önce özgüven kazanmanız lazim.
Herşeyi geçtim temel ihtiyaclar için para lazım özgüven için para lazım.
Bu hayatta en önemli gereklilik.
Ondan sonra hayatınız degisecek.
Yoksa adam size aldığı herşeyin harcadığı her metanin hesabını yapar.
Hoşumuza gitsin gitmesin para sayesinde bir çok işimizi yola koyabiliyoruz.
Mesela ben ehliyet aldım ama panik atak ve sağlık sorunum var kullanamıyorum birkaç kez denedim olmadi
Babam calsitirayim demişti babamı tanıyorum birşey öğretirken heyecanlanıyor sınırlı bir adam daha da panik olacam para da harcamami istemiyordu o zaman bende dedim ya güzel ogretirsin sinirlenme sen yada giderim kursa hemen o sınırlı adam yumuşadıhoş ben vazgectim öğrenmekten o başka.
Kısaca ya sınava çalışın ya bir işe girin ama bu adamdan medet ummayin.

Arabayı kaldırırken çok ileri gitmeden yani, ilk hamlede yandaki kaldırıma sürttürün bi kapıların altı derin çizilsin ısrar devam edecek mi, hemen sonra durdurun panik oldum sürttüm dersiniz empati yapmaya çalıştım ben olsam bunu yapardım net.
Ama tabi siz şuan daha duygusal düşünüyor olabilirsiniz. Biraz evden uzaklaşmakta fayda var, kafamı toplayıp düşüneceğim dersiniz. Zaten iki gün sonra yasaklar kalkıyor.

Herkes takmış yasak var yasak var
Kardeşim yassk niye var başkalarıyla temas etmeyelim korona çoğalmasın diye var
Bu insanların zaten oturduğu yerde tanıdığı yokmuş
Diyelim ki araba kullanmak için çıkmışlar dışarıya arabanın içinde iki kişiler inip gezmemişler ki kime bulaştırmışlar
Yani yasağın mantığına aykırı bir hareket yok ortada
Birilerine ziyarete gitseler birileriyle temas edecek şekilde gezip dolaşsalar haklısınız
Kadın derdini diyeceğine demiyecegine pişman oldu konu saptı

Aslında eşiniz haklı ne kadar ertelerseniz o kadar kötü olur.yavaş kullanın çok çok bi yere çarparsınız o zaman kullanma der
Neresi haklı Allah aşkına. Hamileyim, araba kullanıyorum. Konu sahibi gibi biri sırf araba kullanıyor olmak için gelip benim ve bebeğimin canını tehlikeye atsa dünya ahiret hakkımı helal etmem. Ne kolay bostan konuşmak.

Konu sahibi uzun yıllar araba kullandığını belirtmiş öğrenmekle bilmemekle alakalı bir soeun yok direksiyona geçince anksiyetesi devreye giriyormuş kimseyi duymuyor görmüyormuş ..anksiyete yaşıyorsa tansiyonu da firliyordur yani sağlık sorunu yaşıyor bunu yaşayan birine hadi sur sur denmesi manasiz tedavi lazim bu oyle yüksekten korktum balkona çıkıyım geçer gibi birsey degil anksiyete krizi geldiğinde fiziki de sorunlar oluyor trafikte olsa geçmiş olsun yani.

Neresi hakli ya kullanmak istemiyorsa kullanmaz , o hakaretleri asagilanmayi gerektirir mi , panik oluyormuş kadin normal.birsey , esi baya terbiyesizlik yapmis

Tedavi için ne yapıyorsunuz?

Benimde yakın arkadaşım anksitede hastası ve araba kullanamıyor aynı sizin gibi, öncelikle belki sizin bu durumuzu araba kullanılınca geçebilicek bir durum zannediyor olabilir o yüzden üstünüze gelebilir ama yanlış yapıyor bence siz bir şekilde doktordan randevu alıp psikoloğa gidin, psikolog eşinize bunun nasıl bir hastalık olduğunu anlatsın. Uzmandan dinlemek sizin üstünüze gelmemesini sağlayabilir. İnşallah bir sizin için herşey çok iyi olur.

E tamam sahilde bana 2 dk ama gidemiyorum kimseyle muhattap olmadan gezebilir miyim
Neyse konu sahibi siniri geçsin diye yazmış yoksa ben kocamla ayrılıyorum başka şehire gidicem diye 199 u arasa izin çıkar

Anlamadim ki neden bu kadar devlet meselesi haline geldi araba kullanma işi? İster kullanırsınız ister kullanamazsınız.

Ne var bu kadar diretecek ?

E tamam sahilde bana 2 dk ama gidemiyorum kimseyle muhattap olmadan gezebilir miyim
Neyse konu sahibi siniri geçsin diye yazmış yoksa ben kocamla ayrılıyorum başka şehire gidicem diye 199 u arasa izin çıkar
Bana soruyorsan arabanın içinde gezecekseniz izin verdim gitti

al kullan bir yere tosla aklı başına gelsin. ısrarı görür ondan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…