yeter artik yorulduumm :(

50-60 yasindakilerle degil de 20-25 yasindakilerle gezse rahatsiz olmayacak miydiniz? siz basmissiniz tekmeyi simdi neyin hesabini yapiyorsunuz ya da ne bekliyorsunuz?

ne yaparsa yapsin bindan sonrasi sizi ilgilendirmemeli cunku ayrilik kararini siz vermissiniz isterse sokaklarda ciplak kossun yani..

yazdiklatinizi okuyan da o sizi terketti zanneder[/QUOTE

ybiseyin hesabini yapmiyorumm.. Farkindaysaniz severek ayrildigimi soyledim yani mecbur kaldigim icin... Ben ayrildim diye aci cekmiycem anlamina gelmiyo.. Birakin 50 60 yasindakileri 20 30 yasifakileri... Ben kucucuk cocuktan bile kiskaniyorum malesef...

ybiseyin hesabini yapmiyorumm.. Farkindaysaniz severek ayrildigimi soyledim yani mecbur kaldigim icin... Ben ayrildim diye aci cekmiycem anlamina gelmiyo.. Birakin 50 60 yasindakileri 20 30 yasifakileri... Ben kucucuk cocuktan bile kiskaniyorum malesef...

öyle bi mecburiyet yok bence.. gerçekten ömrünüzün sonuna kadar onunla birlikte olacak kadar çok sevseydiniz onu asla bırakmazdınız. ne aileniz, ne onun ailesi ne din ne o bu ne şu hiçbişey gözünüze gelmezdi. siz seçiminizi yapmışsınız, yapmanız gereken de unutmak ne yaptığı nerede gezdiği sizi ilgilendirmemeli. hem kendiniz ayrılmışsınız hem de onla bunla geziyo diye kızıyorsuunuz. ben anlamadım sizi. ayrılmasaydınız o zaman :40:

Back
X