Yeter artık..

2 kere terkettim evi ikisindede vurdugu icin sonra acıdım kıyamadım döndüm yada sevgimden döndüm bilmiyorum smdi durumlar aynı degil ortada ciddi bi kavga yok bu defa öfkeyle karar vermiyorum ilk defa mantıkla karar vermeye olcakları olmcakları görmeye calısıyorum..sagol yorum icn

cnm dediğim gibi iştee bu gitmeler,giderimler zamanla alışkanlık oluo evliliktee..sakin düşünmeye çalışş,sakinleşmeye çalışş..bende senin gibi 3 yıllık evliyim ama hiç kendi evim gibi hissedemiyorumm eşim ne kadar ii dawransada hiç tamamen artık bu ev benim diyemiyorum.hep bi ayağım dışarıda gibi çünkü bana güwen teşkil edemio...eşimi seviyorum aslındaa ama..bu durum benide çok yıpratıoo tahmin edemezsin bide benim bebeğim var

Canım başlık YETER ARTIK olunca madem artık bıkmışsın ödün vermeye değmez dedik hala da aynı şeyi düşünüyorum canını yakmasına izin verme kimse senden değerli değil babanda 1-2 konuşur susar aslında baban arkanda olduğunu belli etse eşin çekinirdi ama arkadaşlarında dediği gibi gidip gidip dönmen kötü olmuş eline koz vermişsin. Genel olarak söylüyorumki ayrıl. Ama yok ben eskileri unuttum tek mesele kedi kavgası diyosan o zaman ya kedilerden vazgeçceksin ki 3 tane fazla geldi banada bende hiç sevmem ev içindeyse kıllı çişli falan ama bahçedeyse kavgalık durum yok bizim bahçede dolu hem yemek artıkları ziyan olmuyo işe yarıyolar:) Çalışmana izin vermeselerde bi kursa yazılsan halk eğitimde dikişe falan böyle şeyleri eskilerde severler bişe demezler ben bile gitmiştim 1 sene babam çalışmama izin vermedi liseden sonrada güzel bölümleri tutturamadım ordan edindiğim 3 arkadaşım var her zaman görüşürüz bekardık evlendik çocuklar oldu ayrılmadık hem kadınlarla tanışır hem meslek öğrenirsin bütüngün evin içinde seni 3 değil 30 kedi bile kurtaramaz. Çocuk yap dicem ama ailen huzur bulmadan o masumuda doğurmak doğru değil. Akşam eşine surat yapma al karşına konuş seninle konuşmaktan korkuyorum çünkü dövüyosun de ama kavga ederekte nasıl anlaşcaz güzellikle anlatalım de kedileri sen almıştın şimdi niye kızıyosun falan dersin olmadı balkonu kapattırın orda bakın ev içinde cidden olmaz yaa çok ısrar edersede madem huzur istiyosun tamam deyip kedilerden vazgeçceksin yerine kuş veya balık alabilirsin. Madem bu gemiyi yürütceksin o zaman ne derse önce güzellikle şansını deneyip -ki büyük ihtimalle bildiğini okuyacak sonra kabul etceksin onun huyu değişmez sen ona uycaksın.

canım eşin hem sana şiddet uyguluyor ,hemde sensiz yaşayamayacağını söyleyip yalvarıyor.eğer bu evliliği sürdürmeye karar verirsen,eşinin psikolojik tedavi almasını sağlamalısın.eşinle olan problemlerini çöz ki ailesinin karşısında daha güçlü olun.umarım hakkınızda hayırlı olan kararı verirsiniz.

cnm benim yaa kıyamam =( hem sevip hem nefret etmek nedir iyi bilirim. kedilere canını sıkma, sen istemediğin sürece hiç bi yere gönderemezler bebişlerini. eşin de bu konuda ailesinin dolduruşuna geliyor bence, sen de tatlılıkla konuş, kavgayla değil. Tamam eşin zamanında çok incitmiş seni ama madem devam etme kararı aldın o zaman onu affetmeye çaliş.. at kafandan bir daha yapar mı korkusunu.. diyelim ki oldu, sana tekrar el kaldırdı , o zaman düşünürsün ben ne yaparım şimdi diye.. şuan her tartişmada diken üstünde olma, öyle oldukça kendi kendini dolduruşa getirirsin aranızı daha da açarsın.. geçmişe saplanıp kalma, insan bu hata da yapar işte, en sevdiğini üzer hatta, sünger çek, önüne bak, gene yapar mı neden affettim ki ben gurursuz muyum diyip durma.. sevgin ağir basmış, hatasını anladiğina inanmışsın ve affetmişsin ne gurursuzluğu ? söz verdiğinden beri, senin tabirinle köpek gibi pişman olduğundan beri sana el kaldırdı mı ? üstüne yürüdü mü ? yok eğer yapmadıysa bunları tamam artık canını sıkma.

Allah onu bildigi gibi yapsın..Dün canım sıkkındı ya kaldıramadı benm sevgilim uzun zamandan sonra bizi son sansımızı hce saydı vurdu yine suclusu bizmisiz o degilmis bu nasıl yüzsüzlüktür baskalarına öyle adamdan kocamı olur derken ben beceremedim gitmeyi cok kırgınım olmaz olsun böyle sevgi aksam gidiyorum budan konustuk bizim icin cıkıs yolu yok artık

adam beni öldürcekti be ben kime güvenmisim bu nasıl bi bosluk napıcam smdi nasıl kaldırırım bu kadar seyi

Bence kedilerine bakacağına cocuk yapmalısın. İster inan ister inanma cocuk kocayı bile unutturuyor çünkü aklın hep bebeğinde oluyo böylece eşinin de ailesinin de dedikleri umrunda olmuyo

Arkadaşlar evliliği yolunda gitmeyen bir insana çocuk yap diye akıl vermek ne kadar doğru? Yapmayın gözünüzü seviyim. Evliliği kurtarmak için çocuk yapılmaz. Hele ki kocayı unuttursun diye asla yapılmaz. Bu konuda maalesef sana katılamayacağım akikal arkadaşım.

Back
X