cnm benim yaa kıyamam =( hem sevip hem nefret etmek nedir iyi bilirim. kedilere canını sıkma, sen istemediğin sürece hiç bi yere gönderemezler bebişlerini. eşin de bu konuda ailesinin dolduruşuna geliyor bence, sen de tatlılıkla konuş, kavgayla değil. Tamam eşin zamanında çok incitmiş seni ama madem devam etme kararı aldın o zaman onu affetmeye çaliş.. at kafandan bir daha yapar mı korkusunu.. diyelim ki oldu, sana tekrar el kaldırdı , o zaman düşünürsün ben ne yaparım şimdi diye.. şuan her tartişmada diken üstünde olma, öyle oldukça kendi kendini dolduruşa getirirsin aranızı daha da açarsın.. geçmişe saplanıp kalma, insan bu hata da yapar işte, en sevdiğini üzer hatta, sünger çek, önüne bak, gene yapar mı neden affettim ki ben gurursuz muyum diyip durma.. sevgin ağir basmış, hatasını anladiğina inanmışsın ve affetmişsin ne gurursuzluğu ? söz verdiğinden beri, senin tabirinle köpek gibi pişman olduğundan beri sana el kaldırdı mı ? üstüne yürüdü mü ? yok eğer yapmadıysa bunları tamam artık canını sıkma.