Yeter artikk:((

candy4

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2016
1.830
1.663
133
Konuyu evcil hayvanlarami acmam gerekiyordu bilmiyorum ama tek derdim bu

Bi yardim umuduyla yaziyorum belki daha cok gorunmesini istiyorum yanlis actiysamda yonetimden ricam nolur kaldirmasinlar.

Gecen sene temmuz ayinda 5 yasindaki kopegim insan bile demeye el vermedigim biri tarafindan kim oldugunu bilmiyorum darp edilmis bi halde geldi ve evinde öldü. Kimin yaptigini bilmiyorum.
Biseyle vurulmusdu beli kirilmisdi.
Aralikta yeni bi kopek beslemeye basladim.
Mayis ayinda genclik hastaligindan kaybettim. Gunlerce aci cekti oglum son nefesini ben yanina gittigimde verdi
Birdaha beslememe karari aldim fakat bikac ay sonra evimin onunde yavru sahipsiz sokaga atilmis bir kopek buldum.
Kiyamadim onura sahiplendim.
hamile halimle ilk isim veterinere goturmekti. O halde defalarca arabaya kustu defalarca kusmugunu temizledim
Cocugum gibi baktim
Her asisini yaptirdim.
Suan 7 aylik.
Ve bu sabah gozumu acmamla onunda hasta oldugunu gordumm!
Ben ne yaptim ya ne suc isledim hepsine cok iyi baktim ignelerini kontrollerini eksik etmedim.
Diger iki kopegimin ardindan gunlerce kendime gelemedim yemeden kesildim.
Suanki belirtileri halsiz gece kusmus sadece ot yiyor.
Napcam ben bilmiyorum bunuda kaybedersem ne yapcamm.
Bu arada besledigim kopeklerim hepsinin cinsi kangal.
Artik dayanamiyorum kopeklerimin ellerimden kayip gitmesine neden ben neden benim kopeklerimm((
Not olarak ekliyorumm hayvan sevmemenize bisey diyemem ama bi hayvana vuracak kadar aciz insanlar varsa Allaha havale ediyorummmm

Son düzenleme:
Ne kadar vicdansiz insan lar var pardon insan dedim hayvan bile olamazlar.Bir köpe darp edecek kadar pskopatlat.Adiniza cok uzuldum cok gecmis olsun(

Çok üzüldüm. Serum falan bağlansa düzelmez mi? Anlamadığım için soruyorum kusura bakmayın.
Duzelmiyor eger genclil hastaligiysa kurtulma sansi cok dusuk.
Belediye bile uyutuyor baska hayvanlara bulastirmasin diye
Ne kadar vicdansiz insan lar var pardon insan dedim hayvan bile olamazlar.Bir köpe darp edecek kadar pskopatlat.Adiniza cok uzuldum cok gecmis olsun(
nasil kiyipta vururlar

Nasil vurdular köpeğinize anlamadim?Nerde yani siz onu disari yalnizmi birakmistiniz?
Boyle canilerim oldugu bir yerde keske biran bile yalniz birakmasaydiniz..
Simdiki kopeginizin hastaligina gelince benimde kopegim var arada oda boyle halsiz olur ot yer kusar filan sonra duzelir kendi kendine..belki yedigi mama fazla gelmistir belki usumustur..
Bol su icirin.Sadece kuru mama yedirin.birakin dinlensin.iyilesmezse veterinere goturun.

Şu hayvanlara eziyet edenleri Allahım bu dünyada da cezalandırsın İnşallah. Çok üzüldüm ya. İnşallah bu köpeğiniz iyileşir. Neyi varmış?

Uzucu evet allah o insanlara ettiklerini yanlarina birakmaz m.etmeyin ama hamileymissiniz birde allah korusun hastalanan hayvanlar zarar vermsjn size bence bunuda dusunun zaten bi bebek bekliyorsunuz ona odaklanin dua edin

Uzucu evet allah o insanlara ettiklerini yanlarina birakmaz m.etmeyin ama hamileymissiniz birde allah korusun hastalanan hayvanlar zarar vermsjn size bence bunuda dusunun zaten bi bebek bekliyorsunuz ona odaklanin dua edin
Suan hamile degilim dogum yaptim. Hamileligim boyuncada yanindaydim ama asilarini ilaclarini eksik etmemisdim evde kedimde var hicbirinin zarari olmamisdi.

Bu kopegin dogasinda tutulu kalmak yok evim bahcenin icinde gezmesi lazim evde beslenecek bi tur degil o yuzden birakiyordum.
Bilseydim boyle olacagini hic birakirmiydim. Saldirganda degildi cok insancildi
Insallah usutmustur sadece. Benimde temennim bu.
Eger agirlasirsa gotururum. Dua edin
Şu hayvanlara eziyet edenleri Allahım bu dünyada da cezalandırsın İnşallah. Çok üzüldüm ya. İnşallah bu köpeğiniz iyileşir. Neyi varmış?
Bilmiyorum genclik hastaligindan supeleniyorum insallah o degildir basit bi usutmedir.
Amin Allah goruyor. Hesaplari sorulur mutlaka saolun

Geçmiş olsun. Sanırım @Tatlicadi Meg anlar bu işten

İnşallah sadece üşütmedir. İyi düşünün iyi olsun. Sevgiler...

köpeği hemen bir veterinere götürün kusmaları yediği bir şeyden kaynaklanıyor olabilir.
Ayrıca inanın ben bir sürü hayvan baktım kimi uzun yaşadı kimini sahilendirdim kimininde ömrü kısa oldu üzüldüm ama asla hayvan bakmaya küsmedim, bizim gibi hayvanlara değer veren evlat yerine koyan insan gün geçtikçe azalıyor biz bu sokaklardan ne kadar can kurtarırsak o kadar iyi.. Onların doğası gereği uzunda yaşasa ömürleri bizden kısa biz o canlara el uzatabilecek sayılı insanız her savaşta kazanamayız ama denemeye değer çünkü bizden başka kimse onlar için savaşmıyor..

Benim kopegimde buyuk ve tabiki evde tutamam hergun mutlaka cikmasi lazim.Sma sizin bahçenizde mi saldirmislar yani onu anlamadım.
Benimde bahcem var ama kimse giremez bizden baska..bunlarinki vahset resmen yahu..Allah belalarini vsrsin ya

Nerede yaşıyorsunuz acaba ?

Edit : Malatyaymış.
İklim farklılığından mı hastalanıyor diyecektim ama değilmiş :/

Kedilerimden kuşlarımdan çok iyi anlıyorum seni veterinere gidin vakit kaybetmeden inşallah biran önce iyileşir ben ufacık şeyde koşuyorum napalım artık Allah yardımcınız olsun

Goturdum serum verdi genclik hastaligi belirtisi suan yok ama susuz kalirsa serum veririz dedi. Su iciyor . ama birsey yemiyor
Haklisiniz kusmemeliyiz ama bu benim sansim ellerimden kayip gidiyorlar hasta olup dayanamiyorum.

Bir senede uc kayip cok degilmi
Benim kopegimde buyuk ve tabiki evde tutamam hergun mutlaka cikmasi lazim.Sma sizin bahçenizde mi saldirmislar yani onu anlamadım.
Benimde bahcem var ama kimse giremez bizden baska..bunlarinki vahset resmen yahu..Allah belalarini vsrsin ya
İlcedeyim koy gibi burasi gezecegi yerler cok o heryer bahce o yuzden gezip geliyor herkes taniyordu kendisini kim yapti anlamiyorum
Ve ciftlesme donemindeydi zaptedemiyrdum
O gitti ardindan ikinci kopegim buna birsey olmasin ;(

Nerede yaşıyorsunuz acaba ?

Edit : Malatyaymış.
İklim farklılığından mı hastalanıyor diyecektim ama değilmiş :/
Yok iklim uygun yasamasina.
Kedilerimden kuşlarımdan çok iyi anlıyorum seni veterinere gidin vakit kaybetmeden inşallah biran önce iyileşir ben ufacık şeyde koşuyorum napalım artık Allah yardımcınız olsun
İnsallah saolun goturdum

Umarım en kısa sürede iyileşir köpeğiniz. Çok üzüldüm başınıza gelenlere Bu nasıl bir vicdansızlık köpeği döverek öldürmüşler Aynısı başları da gelir ama ölemezler umarım.

Daha önce beslediğiniz köpekler öldüğü için telaşlandınız belki de sadece üşüttü. Gençlik hastalığı olsa veteriner söylerdi. İyileşir umarım. Küçücük daha

Evet saolun artik besledigim hayvanlara ben yazik ediyormusum gibi hissediyorum.
Kiyamiyorum sonr bu hale geliyorlar bir degil iki degil dayanamiyorum.
Artik besleyince nolur sana bisey olmasin diye beslemeye basliyrum.
Sanki bende sanssizlik var.
İnsallah iyilesir tek istegim bu.
Aynen ona vurupda olmesine neden olan ayni seyleri yasasin ama olmesin omru boyunca ceksin.

Benim de kamgalim genclik hastaligina yakalanmisti. Serumla kurtarildi. Lutfen veterinere goturun. Kurtarilabilir.

Cok uzuldum cok gecmis olsun. Dilerim iyilesir bir an once sagligina kavusur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…