Yeter artıkkk

Hebehubele

'Mutlu bir kalp büyütüyorum'♡
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2016
3.594
9.503
88
Kızlar çok sıkıldım 4 aydır eşim bana buz gibi hangi yolu denediysem olmadı gece ben uyurken sarılır öper gündüz tam bi şeytana dönüşüyor. Önceden çok takıyodum artık takmıyorum onu umursamıyorum kendi havama bakıyorum. Süsleniyorum kendi kendime evde kafama göre takılıyorum. Her gün yeni bir icat çıkarıyor bıktım . Sabah çok erken saatte işe gidiyor kalkıyoruz 5 gibi uyanıyoruz bi kaç saat ise gider sonra gelir ben onu beklerim uyuyamam onsuz bilir sonra gelir uyu derim uyumaz benimki de can ben uyuyorum o işine dönene kadar bi iki saat daha . İnat edip uyumuyor neyse . Önceden hep kapıdan yolcu ederdim geldiğinde hep boynuna sarılır hoşgeldin hayatım falan derdim iyiyken uyumazdim gündüzleri hemen biraz muhabbet eder sonra uyurdk birlikte bugünde geldi artık eve gelmcem kapıyı açıp direk yatmaya gidiyosun vs diye . Sanki çok yüzüme bakiyomus gibi . Benim tepem attı niye gelmiyosun yeter artık icat çıkardığın dedim iyice sabrımı sınıyorsun 4 aydır bu saçma tiplerini çekiyorum dedim bak beni son noktaya getirme dedim sınırlarını zorladiklarina say dedi . Komik görünüyor bu saçma tavırların dedim bağırdı çağırdı gitti . Benim bunun aklını başına getirmem lazım gerçekten çok yoruldum ortada onun adına hicbiseye yok bu hale geldi eve almayı düşünmüyorum onu sizce haklıyken haksız duruma düşer miyim ? Yada yatağımı ayırmakla mi başlamalıyım?
Anlatacak kimsem yok buraya anlatıyorum kusura bakmayın

Lütfen boşan olmasın ilk cümleniz bu benim zaten aklımda. Ama her yolu denedik ten sonra düşünüyorum bunu.

Son düzenleme:
Konuyu cok anlamadim ama Gece sarilip gunduz seytan oluyorsa birakin gece de yastiklara sarilsin.

Cok karsık anltmışsn hiç bişi anlamadm ama eve almama yatak ayırma gıbı seylr cozum degıl.surat yap gece sarılmasına izin verme eline anahtarı ver.

Çok karışk anlatmışsın bişey anlamadım.eve sabaha karşımı geliyo işi dolayısıyla filanmı yoksa başka bi nedenimi var.

önceki konunu bilmiyorum sakın yatakları ayırma ders vereceğim derken yuvan bozulur
4 aydır aran bozuk olan adama ders verilmesi zor canım
ders vermeye girmeden önce sakin ve tatlı dille otur sorunu konuş
adamın kırıldığı yerleri anla canım eve gelmeyeceğim kapıyı açar açmaz yatıyorsun diyor
demek ki daha önceden ilginden memnunmuş ve bunun gibi tavırlarını geri getir eşin istediğini yapar

Eski konum ne yapında böyle oldu diyenler için

Çift terapistine gitmeyi denemediyseniz eşinizi ikna edip ona gidin o zaman. Ama mümkünse eğitimleri kaliteli olan tıp, psikoloji, PDR mezunu biri olsun yani bir ruh sağlığı çalışanı. Onunla çözüm sağlayabilirsiniz diye düşünüyorum.

Onsuz uyuyamadığın kocandan mı boşanmayı düşünüyosun? Maddi durumunuz varsa tatile çıkın ya da evlilik danışmanına gidin derim yuva yıkmak o kadar kolay olmamalı.

4 ay önce ne oldu da adam bu hale geldi? gece sarılıyor gündüz şeytana dönüyor diyorsun senin mi bir hatan oldu? aklıma başka birşey gelmedi kusura bakma da senin anlatamadığın birşeyler var gibi sevmese gece de şeytan olmaya(senin tabirinle) devam ederdi

Hmm tipik aileci erkek eve okunmuş birşeyler gönderiyor yazmışsın sizin eve mi geliyor ne Onlar?
Evet canım bizim eve geliyor en önemlisi şu kayinvalidem her tuttuğu yerde eşime veriyo iç iç iç diye neymiş nazardan korucakmis bilmem ne Bn ona asla güvenmiyorum ama

Evet canım bizim eve geliyor en önemlisi şu kayinvalidem her tuttuğu yerde eşime veriyo iç iç iç diye neymiş nazardan korucakmis bilmem ne Bn ona asla güvenmiyorum ama
Bir şekilde engel olmaya çalış her seferinde o zaman birşeylerin eve gelip gitmesine gelirse de eşine ulaşmasına izin verme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…