- 3 Aralık 2015
- 9.510
- 13.248
- 168
- 34
- Konu Sahibi Hebehubele
-
Saçmalık kim neden nazar degdirsin ki ?Evet canım bizim eve geliyor en önemlisi şu kayinvalidem her tuttuğu yerde eşime veriyo iç iç iç diye neymiş nazardan korucakmis bilmem ne Bn ona asla güvenmiyorum ama
Eşime aşırı düşkün . NazaR bilmem ne diyor bende elimden geldiği kadar benm elime geçerse imha ediyorum ama benden habersiz eşimle gönderiyo sonradan eşim söylüyo bna ben anlamadım neyin içinde olduğumu. Ben okuyorum sürekli evime diyorum illa kendi dediği olacakSaçmalık kim neden nazar degdirsin ki ?
EN fazla 8 saat neden?günde kaç saat uyuyorsun?
+1Bence eline anahtar ver.
Gelince kendisi girsin içeri.
Madem uyanıp kapıyı açıp yatmana kızıyor.
Kendi açar kapıyı.
Uykun da bölünmez.
Gelmezse de neden gelmedin deme hiç arama.
sacmalama eve almamak gibi bir lüksün olmasın.yatak ayırmak falan yapma.sende duyarsız ol rahat davran neden böle yapıon neden sölesin deme kesınlıkle o merak etsın senı neden böle davrandıgımda duyarsız dıeKızlar çok sıkıldım 4 aydır eşim bana buz gibi hangi yolu denediysem olmadı gece ben uyurken sarılır öper gündüz tam bi şeytana dönüşüyor. Önceden çok takıyodum artık takmıyorum onu umursamıyorum kendi havama bakıyorum. Süsleniyorum kendi kendime evde kafama göre takılıyorum. Her gün yeni bir icat çıkarıyor bıktım . Sabah çok erken saatte işe gidiyor kalkıyoruz 5 gibi uyanıyoruz bi kaç saat ise gider sonra gelir ben onu beklerim uyuyamam onsuz bilir sonra gelir uyu derim uyumaz benimki de can ben uyuyorum o işine dönene kadar bi iki saat daha . İnat edip uyumuyor neyse . Önceden hep kapıdan yolcu ederdim geldiğinde hep boynuna sarılır hoşgeldin hayatım falan derdim iyiyken uyumazdim gündüzleri hemen biraz muhabbet eder sonra uyurdk birlikte bugünde geldi artık eve gelmcem kapıyı açıp direk yatmaya gidiyosun vs diye . Sanki çok yüzüme bakiyomus gibi . Benim tepem attı niye gelmiyosun yeter artık icat çıkardığın dedim iyice sabrımı sınıyorsun 4 aydır bu saçma tiplerini çekiyorum dedim bak beni son noktaya getirme dedim sınırlarını zorladiklarina say dedi . Komik görünüyor bu saçma tavırların dedim bağırdı çağırdı gitti . Benim bunun aklını başına getirmem lazım gerçekten çok yoruldum ortada onun adına hicbiseye yok bu hale geldi eve almayı düşünmüyorum onu sizce haklıyken haksız duruma düşer miyim ? Yada yatağımı ayırmakla mi başlamalıyım?
Anlatacak kimsem yok buraya anlatıyorum kusura bakmayın
Lütfen boşan olmasın ilk cümleniz bu benim zaten aklımda. Ama her yolu denedik ten sonra düşünüyorum bunu.
Onuda denedim sorgulamaya başladı ama yine aynı davranıyor napacagimi şaşırdımsacmalama eve almamak gibi bir lüksün olmasın.yatak ayırmak falan yapma.sende duyarsız ol rahat davran neden böle yapıon neden sölesin deme kesınlıkle o merak etsın senı neden böle davrandıgımda duyarsız dıe
Evet kesinlikle öyle herşeyi baştan yazmadığım için insanlar yargıladi daha önce konu açığım için tekrar yazmak istemedimAdam bencil.
Her daim sevgi dolu, ilgili bir kadın istiyor.
Ama o sadece kendi istediği kadar sevgi ve ilgi veriyor.
Böyle yürümez elbette.
Eski konunu da okudum.
Daha ciddi sorunlar söz konusu.
Sen de bu hale boşa gelmemişsin.
Eve almama düşüncen bu konu için garip durmuş ama eski konunu ekleyince cuk oturmuş.
Konuyu pek anlamadm ama kapiyi acip direk yatmayin bi kac gun ilgilenin onla
Ben olayınızı anlamadım bu adamın uykusu yoksa neden seninle uyumak zorunda, sen neden o gittikten sonra uyumuyorsun onsuz uyuyamıyorum durumlarına giriyorsun o geldiğinde de uykunu almış olursun. Ben mesela uyanınca bir daha uyuyamam o da uyumak istemiyor demek ki. Ya da işten gelince kapıyı açar açmaz yatan bir eş istemiyor uyuyan sizsiniz ilgi isteyen yine sizsiniz niçin işte gelince tekrar uyumuyor diye. Ben olsam onu yollayınca uyur uykumu alırım eşimle vakit geçiririm. Nasıl bir ilgi istiyorsunuz?
Evet kesinlikle öyle herşeyi baştan yazmadığım için insanlar yargıladi daha
Evet kesinlikle öyle herşeyi baştan yazmadığım için insanlar yargıladi daha önce konu açığım için tekrar yazmak istemedim
Haklisin ozaman cnm ne dym ayril o zaman yada al karsina konus kesin bi karar belirle
Aylardır ilgileniyorum herşeyin dört dörtlük yapıyorum ama eşlik görevi desen hicbiseyi ni yerine getirmiyor sorumluluk desen yok evlendigimizden beri ailesine karşı hala çok sorumluyken arayıp eve birşey lazım mı diye sormuyor . Annesi özel yerlerden bişey isterken bi dediği iki olmuyordu ben örneğin domates alirmisin dediğimde çk kendin al oluyordu. Nereye gittiğinden kiminle çıktığından haberim yok aylarca sırtını dönüp yattı hep ben sarıldım arkasından ona yüzme bakmadi ilk 3 ay aramızda hiç bir kelime geçmedi ne söylediysem sustu azarladı terledi halada aynı . Evden çıkmam hickimsem yok çevremde bütün hayatım o bütün ilgim ona ama gösterdiğim ilginin değerin 100 de 1 ini bile görmedim. Göndermez aileme 2 haftada 3 haftada 1 gitmek isterim kıyamet kopar . Annem kanser hastası. Onla savaşıyor aynı şehirdeyiz ilgilenemiyorum onun yüzünden. Buda yetmezmiş gibi nasılsın annen hasta diyip bi gün destek olmadı. Ne zaman ihtiyacım olduysa ona hiçbir zaman destek olmadım adı asla kendinden taviz vermedi asla kendi hayatından taviz vermedi. Evlendigimizden beri ne düşünceme saygı nede bana saygı duyuldu . Bn hep verici taraf oldum. Artık ilgi istiyorum kendimi kadın gibi hissetmeye ihtiyacm var. Aylarca vajinismus la hatta yılı aşkın süredir vajinismus la uğraştım yine destek olmadı uzak kaldı bana tedavi olmak için yalvardım kulak asmadi durumumuz iyi olduğu halde . Sonra ailem karşıladı masraflarımı bi süre uyi giderkenbana göre iyi çünkü bana sevgisini verse öpse yeter asla fazlasını isteyenler iri değilimdir benimle zaman geçirmek istemeyen bi gün gezmeye götür derim istemiyorum isim var diyip bahane uyduran arkadaşlarına vakit ayıran bana ayırmayan ben her zaman susan ve başını yemeyen bi kadın olmamdan kaynaklı kaybettim . Bana yanasmadi aylarca iliski icin . Bi iki kere birlikte olduktan sonra ayni ilgisizlikle devam etti kendimi kotu kadin gbi hissettim evet es ama sevgisiz bi es sadece bebm sevdigim bi etls yuzumu opmeyen bi es .EVET İLGİ İSTİYORUM bu çok mu ? Bir kadın olarak kadın olduğumu hissetmek istiyorum size soruyorum bunca yaptıklarından sonra o geldikten sonra uyumuşum çok mu ?
Aylardır ilgileniyorum herşeyin dört dörtlük yapıyorum ama eşlik görevi desen hicbiseyi ni yerine getirmiyor sorumluluk desen yok evlendigimizden beri ailesine karşı hala çok sorumluyken arayıp eve birşey lazım mı diye sormuyor . Annesi özel yerlerden bişey isterken bi dediği iki olmuyordu ben örneğin domates alirmisin dediğimde çk kendin al oluyordu. Nereye gittiğinden kiminle çıktığından haberim yok aylarca sırtını dönüp yattı hep ben sarıldım arkasından ona yüzme bakmadi ilk 3 ay aramızda hiç bir kelime geçmedi ne söylediysem sustu azarladı terledi halada aynı . Evden çıkmam hickimsem yok çevremde bütün hayatım o bütün ilgim ona ama gösterdiğim ilginin değerin 100 de 1 ini bile görmedim. Göndermez aileme 2 haftada 3 haftada 1 gitmek isterim kıyamet kopar . Annem kanser hastası. Onla savaşıyor aynı şehirdeyiz ilgilenemiyorum onun yüzünden. Buda yetmezmiş gibi nasılsın annen hasta diyip bi gün destek olmadı. Ne zaman ihtiyacım olduysa ona hiçbir zaman destek olmadım adı asla kendinden taviz vermedi asla kendi hayatından taviz vermedi. Evlendigimizden beri ne düşünceme saygı nede bana saygı duyuldu . Bn hep verici taraf oldum. Artık ilgi istiyorum kendimi kadın gibi hissetmeye ihtiyacm var. Aylarca vajinismus la hatta yılı aşkın süredir vajinismus la uğraştım yine destek olmadı uzak kaldı bana tedavi olmak için yalvardım kulak asmadi durumumuz iyi olduğu halde . Sonra ailem karşıladı masraflarımı bi süre uyi giderkenbana göre iyi çünkü bana sevgisini verse öpse yeter asla fazlasını isteyenler iri değilimdir benimle zaman geçirmek istemeyen bi gün gezmeye götür derim istemiyorum isim var diyip bahane uyduran arkadaşlarına vakit ayıran bana ayırmayan ben her zaman susan ve başını yemeyen bi kadın olmamdan kaynaklı kaybettim . Bana yanasmadi aylarca iliski icin . Bi iki kere birlikte olduktan sonra ayni ilgisizlikle devam etti kendimi kotu kadin gbi hissettim evet es ama sevgisiz bi es sadece bebm sevdigim bi etls yuzumu opmeyen bi es .EVET İLGİ İSTİYORUM bu çok mu ? Bir kadın olarak kadın olduğumu hissetmek istiyorum size soruyorum bunca yaptıklarından sonra o geldikten sonra uyumuşum çok mu ?
Evet kesinlikle öyle herşeyi baştan yazmadığım için insanlar yargıladi daha önce konu açığım için tekrar yazmak istemedim
Onayladım da ama yoruldum tokat gibi bişey olsun da akli başına gelsin düşüncesindeyim Allah izin verirse tabihaklısın bir önceki yorumda bunu okumadan yazdım ama hala cocuk gibi
Evet tam tanımı bu narsistAyrıl diyemem sana,ama kocanın değişme ihtimalide çok az,karşısındakinin ne düşüneceğini umursamayan biri nerdeyse narsist dicen, evli olduğunuz adama,sizin hayat enerjinizi emerek yaşıyor,sizi değersizleştiriyor.......
rızasıyla gidemedim aileme malesefCok buyuk ihtimal aldatiliyorsunuz ya da aldatildinizHebehubele 4 ay suratiniza bakmamis ayni yatakta yatip birlikte olmamissiniz. Bir de esiniz annene gitme diyince tamam diyip oturuyo musunuz? Kansermis anneniz allah sifa versin içiniz sizlamiyo mu hic görmediğiniz zaman vicdan yapmiyo musunuz? Hayret bi sey gerçekten. Kv kp i ziyaret ediyor musunuz peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?