Yeter artk...

Y

yagmur17

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi yagmur17
  • #1
dayanamıyom annem babam ayrıldılar tamm artık ikisinin arasında kalmaktan bıktım annem beni hep sevdigini söylüyo ama benim babamla yasarken nekadar acı çektigimi bile bile beni yanına almıyo babam ise ben dogdugumdandır benden nefret ediyo ama bnei annemede göndermiyo bıktım artık ben yasamak istiyom insan gibi birazcık gülmek sitiyom iksindende nefret ediyom bıraksınlar artık beni bugün babamdan 2tane tokat yedim 17yasındayım ve hala onun laflarını dayaklarını görüyomve daha sorna babam hiç birşey olmamış gibi yüzüme bakıyo özür diliyo bıktım artık annemide babamıda artık secvmiyorum annemle konuşucam ya beni yanına alsın yada artık yasamamın bi anlamı yok:1no2::1no2:
 
  • Konu Sahibi yagmur17
  • #2
canım yaşın daha çok genç yaşamak kelimesi bu saaten sora başlamalı.yaşadıkların senin yaşındaki insanlara göre zor olabilir ama unutma bu dünyada yaşıorsak nefes alıorsak herşeyin sebebi ve sınavları vardır.
bence annenlede babanlada güzelce knşmaya deneyebilirsin..
 
  • Konu Sahibi yagmur17
  • #3
dur canım benım..
ne olur az sakın ol belkı baska bısıler vardır durduk yerde bı baba tokat atmaz kızına evladın..
annen belkı senı yanına alamıycak haldedır ne olur az sakın ol ve kendını onların yerıne koy..ve sunu unutma hıc bı anne ve baba evladını durduk yerde acı cekmesıne ızın vermezler ışın ıcınde belkı senın bılmedgn baska seylerde vardır..
guzelce konusmayı denesen oncelıkle boşandıkları ıcın onlara karsı olan sert tutumunu kaldırsan ortadan..hıc kımse cocg mutsuz olsun ıstemez emın ol nedenlerı vardır..
annen ın maddı gucu yokdur belkı?..
 
  • Konu Sahibi yagmur17
  • #4
Cnm benm kıyamam sana bennn yaaa mafoldumben
Allah yardımcın olsun,iyi düşün doğru karar verr :1hug:
 
  • Konu Sahibi yagmur17
  • #5
babam annemin ismini bile duymak sitemiyo ben hep anenmden bahsettigimden dolayı benden nefret ediyo ve dün bana onun için tokat attı annem ise eni yanına almaıyo çünkü maddii gücü yok ama ben dayanamıyorum
 
  • Konu Sahibi yagmur17
  • #6
canım birkaç sene sabret.babanın yanında okulunu bitir iş hayatına atıl,para kazan o zaman anneciğini sen yanına alırsın.annenin maddi gücü yoksa kadın ne yapsın.senin tek yapacağın biraz sabırlı olmak.bak o zaman herşey yoluna girecek.babanıda sürekli suçlamaktan vazgeçersen belki babanla aran düzelir.
 
  • Konu Sahibi yagmur17
  • #7
tmm ama ya benim ne günahım vardı çokmu şey istiyodum sadece her insan giib sabah uyandıgımda annem ve babamı görmek mutlu olmak siityodum bu hep böyle sürecek hep eksik olacam hep eksik yasıycam hayata 1 0geri baslıycam ben annemi babamı geri isiityom
 
  • Konu Sahibi yagmur17
  • #8
guzelim annen is falan ariyormu? yani calismayi dusunuyormu? eger annenin geliri olsa seni mutlaka alir yanina. bence anneciginle konus.sizi gecindirebilecek kadar bir geliri olsa kadincagizin , anne kiz sakin , huzurlu yasar gidersiniz..gun dogmadan neler dogar .umitsizlige kapilma sakin guzel kizim..rabbim yardimciniz olsun..
 
  • Konu Sahibi yagmur17
  • #9
üzüldüm gerçekte parçalanmış bir ailenin evladı olmana...
senin bundan sonra yapacagın tek şey okuyup kendi ayakların üzerinde duracaksın..rabbim yardımcın olsun..
 
sanırım boşanmanın biraz sıcakliği var daha ortamda eski sayılmaz tarihi.biraz geçiş dönemi olarak düşün bu dönemi..her ikiside bambaşka hayatlar kurma yolunda..biraz işler rayına otursun herşey düzelecek sende hayatını yoluna sokacaksın endişelenme.
evet her ikisininde yaptığı yanlış seni arada bırakmaları babanın şiddete başvurması falan..ama hayat bazen büyüktende büyük düşünmeyi öğretir insana..senin sınavın bu şekilde şuan.sabırlı olmanı istiyorum senden.sen anne ve babanla yaşadığın ortak hayatından ayrıldın.ama her ikisiyle ayrıda olsalar bir ömür geçireceksin.düşünsene onlar hem ortak hayatlarından, hem evletlerıyla geçirilecek zamanlarından,hem bir ömür geçirmek üzere söz verdikleriı eşlerinden ayrıldılar.senin geleceğe dair planların programların var yaşanacak güzel günlerin var.onlar yalnız geçecek günlerin yılların hesabını yapıyorlar..dediğim gibi...olduğundan daha olgun, düşündüğünden daha büyük,hayata dair daha sorumlu olman gerekir bu aralar..zaman herşeyin ilacı olacak endişelenme...
 
zaman geçiyo ve ben 2yılda arkama dönüp baktııgmda bi teke naı göremiyom kötüden baska ben her insan gibi yasımın güzelligini yasmaak ailemle yasamak siterdim ama onlar beni sevdiklerini söylüyolar peki niye beni züüyolar insan sevdigini üzermi gitmek istiyom ama gidemiyom
 
X