Cümbür cemaat sizinle yaşamayaöı karar verdiler. Küçük mü bu kayınların. Küçükse bile bukadar harcamayı neden yapıyor? Şimdiye kadar ciddi ciddi konşmadınmı hiç?
Kucuk degil 33 kucugu yermiyedi konustum direk herkesin yanında konustum istemiyorum diye yuzsüzler esimle ne konusabilirim fikire cok ihtiyacım varCümbür cemaat sizinle yaşamayaöı karar verdiler. Küçük mü bu kayınların. Küçükse bile bukadar harcamayı neden yapıyor? Şimdiye kadar ciddi ciddi konşmadınmı hiç?
Valla öpsün başına koysun senin gibi kadını.Kucuk degil 33 kucugu yermiyedi konustum direk herkesin yanında konustum istemiyorum diye yuzsüzler esimle ne konusabilirim fikire cok ihtiyacım var
Konustum canm abilerine direk sizi istemiyorum dedim . ötesi varmı esimle ne konuşim bilmiyorum yardım et canm lutfenAptal taklidi yapmayı bırakın artık.
Sizi saf bellemiş tepenize çıkıyo.
Kadının sadece gerektiğinde aptal olmasını bileni makbuldür.
Siz ipin ucunu kaçırmışsınız.
Kızıyosan git konuş panpa.
Direk sizi istemiyorum dediğinizde ne dediler. ?Konustum canm abilerine direk sizi istemiyorum dedim . ötesi varmı esimle ne konuşim bilmiyorum yardım et canm lutfen
yorumuna katılmamak elde değilKonuşun.
Diğer konularda da herkes bir şey söyledi siz gidip bir de bu sıkıntılı ortama çocuk yaptınız
bu bildiğiniz bir durumdu kimse çocuk olunca düzelecek diye bir şey vaat etmedi
bile bile yasadınız
şimdi de şikayete hakkınız yok
Konustum canm abilerine direk sizi istemiyorum dedim . ötesi varmı esimle ne konuşim bilmiyorum yardım et canm lutfen
Tamam iki gun sonra gidiyoruz dediler . ama iki hafya oldu hala hitmediler gitmemeo icin bahane yaratıyorlar sigatasından tut giyecegi herseyi eşim alıyor maasıyla bir kurus kalmıyor bize canmDirek sizi istemiyorum dediğinizde ne dediler. ?
Eşin sana zerre değer vermiyor anlaşılan. Böyle bir insan için mi çocuk yaptınız yazık değil mi bebeğine.Tamam iki gun sonra gidiyoruz dediler . ama iki hafya oldu hala hitmediler gitmemeo icin bahane yaratıyorlar sigatasından tut giyecegi herseyi eşim alıyor maasıyla bir kurus kalmıyor bize canm
Yemin ederim doktor dedi riski var eşim kalkıp yemek yaptı iki gun boyuncaa artk ne diyim cok yuzsuzler . iki gun yataktan kalkmadım ya cay yapip yere döküyorlar adam geceleri beni uyutmuyor bilerek kapıyı hızlı carpıyor akşamın ucu dus alıyor cay iciyor ben kalkıncada yatıyor...ona dedim ben ya ailen dedim diyor kovamam lütfen beni anla onlar kendileri geldi . ne diyim beni zor durumda bırakma bir kuruş kalmıyor bize ya cok zor durumdayzBak tatlım.taviz tavizi doğurur.
Senin bu yaptığını benim bi yakınım yaptı.
Aylarca kayınlarına baktı.
Sonra yine yaranamadı, üzerine hastanelik olduğu yanına kar kaldı.
Eşin muhtemelen sertlikten anlamıcak.
Oyüzden kibarlıkla konuş ve artık zorlandığını belli et.
Gerekirse numara yap.
Ayıl bayıl.
Olmadı bi doktorla anlaş, riskli gebelik desin.hep istirahat etmesi gerekiyo vs.
Kayınlarla ilgilenme yemek çamaşır sal gitsin.
Kendiliğinden gitmek zorunda bırak.
Eşin de zaten kalasmış belli.
Hiç kendini kötü etme kavga çıkarıp.
Duygu sömürüsüyle sıyrılmaya çalış
Bir bucuk aylık allah affetsin onu da dedim cok sorun cıkarttım ailem devreye girdi birsey olmaz yeminle resmen kovdumGidiyosun eşine aynen şunu diyosun" ben seninle evlendim kardeşlerine değil , ya buradan giderler ya da ben ve bebek gider.. Kardeşlerini seçerse git annene bi kaç ay
sozde hasta ama ii raporu aldı olamıyorum ni hafta dedim tamam misafir başımın tacı ikinci haftaa olabilirr sabır dedim dedim ucuncu haftada eşim icin katlandim 4 uncu hafta patladım eşim o kadar cok harcıyor ki ona her hafta kontur gunde iki paket sigara v.b yaaa yemin ediyorum yol parasi kalmıyor borc edinip getiriyor yineNeden kaynı sizin evde kalıyor ?
Hasta mı o yüzden mi çalışmıyor ?
Eşiniz ona para veriyor falan.
Bilemiyorum sürekli evde bir erkek rahat olamaz ki insan ya.
Allah sabır versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?