Aynen öyle ama eşime hem kırıcı ve gercekten mantıkli acıklama yapmak istiyorum ki haklı durumdayken haksiz duruma düsmek istemiyorum .Valla öpsün başına koysun senin gibi kadını.
Bulabilirse bravo.. açıklamaya gerek bile yok zaten haklı sebeplerin var. Bi baltaya sap olamamış koca heriflerin bakıcılığını yapmak zorunda değilsin
Gecmiyor zaten bir gun bir yıl geliyor ama esim bunu anlamaz o isten gelince abisini goruyor ben yediyermidort evden cıkmayan kaynıma sinir oluyorum . yemek yapmim diyorum acıkıyorum mecbur kendimede yapıncada vicdanli olup yine yapıyorum .Önceki konularınızı da okudum ve gerçekten çok üzüldüm. Durumunuz çok vahim, sanki eve hanım değil hizmetçi almış eşiniz ve görünen o ki bu durum devam edecek ve her zaman sizde kalacaklar böyle hayat geçmez konuşun eşinizle ama yanınızda olmayacağı hissine kapıldım yani sizi ailesi için gözden çıkarabilir
İyi çocuk yapabilmişsiniz o hengamede
Göndermiyor para biriktiriyorum kardesim gelecek . kaynanamda hep gelecegini soyluyor yer yok diye ertelek zorunda kalıyorr .Laftan anlamıyor belli. Gidebileceğin bir yer varsa git. Bebeğini riske atma. Kayınlar da çok ilginç.
aldm esimi karşıma konuştum bakalım pazartesi diyor buyuk kaynıma bilet kesecek ins dedigi gibiGöndermiyor para biriktiriyorum kardesim gelecek . kaynanamda hep gelecegini soyluyor yer yok diye ertelek zorunda kalıyorr .
he ya canm öyle karmakarışık bir hayatm var ki esimle konustum soylenmeyecegim seyleei soyledim vallahi dedim ev yok . bebegin gelecegi yok benim icim rahat degil diger anneler gibi nasl gecinecez geldigimizden beri başımız kalabalık 1 kr yastık altına koyamıyoruz cok safsın . eltimde iki hafta kaldı esim ne hurmeti k
oyle yapmak istiyorum ikidebir eve su basıyor . yemin ederim kabusum olduu artk . temizlik yapmaktan ikidebir dışarı cıkip anahtarı yanina almahip hep beni uykudan uyandıriyorlarbu adamların anası nerde
çocuk değil ki
evleri yok mu gidip kalsınlar
adamla bu hengamede neden yattın evde iki kayın varken
maden hamilesin yat çıkma
yanına da al peynir ekmek süt vs
o da kendisi yesin bir şeyler
İnşalah eşin dediğini yapar canım kaynanan gelincede güzelce izah et sonuna kadar haklısın zaten böyle saçma şey görmedimhe ya canm öyle karmakarışık bir hayatm var ki esimle konustum soylenmeyecegim seyleei soyledim vallahi dedim ev yok . bebegin gelecegi yok benim icim rahat degil diger anneler gibi nasl gecinecez geldigimizden beri başımız kalabalık 1 kr yastık altına koyamıyoruz cok safsın . eltimde iki hafta kaldı esim ne hurmeti k
odadaN cıkmıyordu .hatırla kac aydır sesimi etmiyorum ama yeter . ya ailen ya benn dedim sen dedi tabi . ee ne diyim pazartesi bileti kesecek ondan sonra kaynanam gelecek hergun arıyor ha gelecem ha gelecem ne yapim canm bitmiyor
canm kaynanamda gelecek 1.5 ay kalacak neymis benim icin gelcekmis hastayım ya nasl feci hastaysam .. ben esime dedim senle yanlız kalmak istiyorum diyor elbet birgun bende dedim zor olur ben memlekete gidince gelince yine aynı ben sinirden gidiyorum esimle yanlız kalamadıgim icin gidecen ve dedim bilerek telefonumu kapatacam komple .. o zaman ailen gelsinİnşalah eşin dediğini yapar canım kaynanan gelincede güzelce izah et sonuna kadar haklısın zaten böyle saçma şey görmedim
canm kaynanamda gelecek 1.5 ay kalacak neymis benim icin gelcekmis hastayım ya nasl feci hastaysam .. ben esime dedim senle yanlız kalmak istiyorum diyor elbet birgun bende dedim zor olur ben memlekete gidince gelince yine aynı ben sinirden gidiyorum esimle yanlız kalamadıgim icin gidecen ve dedim bilerek telefonumu kapatacam komple .. o zaman ailen gelsin
onlar doguda ben istanbulda bilmiyodum bueanin luksu ne cözmus degilimiyi de kv gelecekse evleri var yani
o zaman sende ne işleri var
en fazla yemek yesin gitsinler
hatta sen yap eşin götürsün evlerinde yesinler
çocuk değil ki bakmak gereksin
direk abisinin yuzune istemiyorum dedim baska ne yapim canmBende öyle gelip gitcek sandım
Tüm aileyle evlisin falan sanıyo bunlar heralde
Rest çekmekten başka çare yok gibi konuşmaktan anlayacak tipler değiller
İnsan azcık düşünceli olur ya bu ne
Anlayışlı olmak için yada eşin bu duruma bi dur demek için boşanacak hale gelmenizimi bekliyor/lar bunu sor onlaradirek abisinin yuzune istemiyorum dedim baska ne yapim canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?