Yeter ki biryere gitmeyeyim ?

Tugcetug1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2019
870
329
33
Merhaba kizlar.benim kayinpeder beni artik delirtiyor. Ne zman evde olmasam eşime olanca laf sayıyor. Niye şöyle yapmiyorsunuz. Niye boylesiniz . Niye tuğçe şöyle. Yüzüme gelince benden iyisi yok. Biktim ya yillardr.en son ki konu aramış niye ben eltimı aramiyirmusum niye ben gorumcelerimi aramiyirmusum.yas olarak büyük benim.bunu da geçtim hep ben arıyorum. Karşıdan tik yok.diyormus ki yengene (eltime) yani sordum onuda aramiyormus falan.ben kimseyi aramak zorunda değilim. Ah bana bir söylese su laflari

Son düzenleme:

Konuşun laftan anlayan biriyse, gerçi sanmıyorum anlayacağını. Ama size ara dediğinde kaç yaşında koca kadınım velim gibi napmam gerektiğini söylemeyin, ayrıca kimseyi aramak zorunda da değilim deyin.

Bir de bildiğinizi okuyun, yani şunları takıp önemsiycek ne var Allah aşkına?

Ben ne zman evde olmasam bana çatacak bir konu buluyor hayret doğrusu bu defada bu

Kayınpederinizi arayıp sanane diyip kapatın telefonu. Oğluyla mı evlisiniz onunla mı? Maksadı nedir yahu. Hoş eşiniz de bu kadar karışmamalı. Evlendiniz diye her yere eşinizle gideceksiniz diye bişey yok.
Biktim ya ben kimseyi aramak zorunda değilim hayret bosey önceden bizi aramıyorsunuz diye laf sayıyordu şimdi etrafı aramiyorz diye

Ben ne zman evde olmasam bana çatacak bir konu buluyor hayret doğrusu bu defada bu
derdiniz onu germiş anlaşılan. Eşiniz koca olacak ve, kocası olarak ben varım sizden izin alıp da gezecek değil deyip kapatacak babasının ağzını. Kp e bak çaça gibi her halta karışıyor.

Biktim ya ben kimseyi aramak zorunda değilim hayret bosey önceden bizi aramıyorsunuz diye laf sayıyordu şimdi etrafı aramiyorz diye
Kayınpederi niye arayacaksınız yahu ne saçmalık. Ben kayınvalidemi bayram dışında aramam, kayınpederi hiç aramam. Banane kayınpederimden her dk hesap mı vericem. Ne sıfatla?

Vallaha bana karşı insanlar saygısını bozmasında arkamdan atıp tutsa hiç umrumda olmaz. Zaten bildiğimi okuyorum sizde takmayın bence. Konuşup dursun başka işi yoksa. Önemli olan esinizin duruşu
Yüzüme gülüp arkamdan laf söylüyor ya çıldırıyorum.geri bisey desem beni babama şikayet ediyor oyuzden birseyde diyemiyorum.babam kizdgi icin değil üzülmesin diye susuyorum

Baban agır issiz demiyor musunuz ya?
Deli mi ne?Baska isi mi yokmus

sen kayinpederine de ki hic bir seyden habersiz gibi otururken.. babacim eltim beni hic aramiyor gorumcelerim hic aramiyor cok aliniyorum telefon bekliyorum de.. olayi tersine cevir.. benim de beklentim cok dusuktur bu konularda. hic irgilamam.. diger taraf beklenti icinde diye o tarafi gonullemek icin kp-kv bizim tepemize biniyorlar ara et gel git say sev.. beklentiye gir ki kayinpeder o tarafa soylesin ya da sussun bu da bekliyor bunun da hakki desin.. sen soyle ki aramadiklari gunyuzune ciksin daha belirgin olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…