Merhaba kizlar.benim kayinpeder beni artik delirtiyor. Ne zman evde olmasam eşime olanca laf sayıyor. Niye şöyle yapmiyorsunuz. Niye boylesiniz . Niye tuğçe şöyle. Yüzüme gelince benden iyisi yok. Biktim ya yillardr.en son ki konu aramış niye ben altımı aramiyirmusum niye ben gorumcelerimi aramiyirmusum.yas olarak büyük benim.bunu da geçtim hep ben arıyorum. Karşıdan tik yok.diyormus ki yengenedir sordum onuda aramiyormus falan.ben kimseyi aramak zorunda değilim. Ah bana bir söylese su laflari
Ben ne zman evde olmasam bana çatacak bir konu buluyor hayret doğrusu bu defada buKonuşun laftan anlayan biriyse, gerçi sanmıyorum anlayacağını. Ama size ara dediğinde kaç yaşında koca kadınım velim gibi napmam gerektiğini söylemeyin, ayrıca kimseyi aramak zorunda da değilim deyin.
Bir de bildiğinizi okuyun, yani şunları takıp önemsiycek ne var Allah aşkına?
Çık karşısına söyle neden bunu yapıyorsun diye. Ya da ima et konuşurken.
cildrcam
Biktim ya ben kimseyi aramak zorunda değilim hayret bosey önceden bizi aramıyorsunuz diye laf sayıyordu şimdi etrafı aramiyorz diyeKayınpederinizi arayıp sanane diyip kapatın telefonu. Oğluyla mı evlisiniz onunla mı? Maksadı nedir yahu. Hoş eşiniz de bu kadar karışmamalı. Evlendiniz diye her yere eşinizle gideceksiniz diye bişey yok.
derdiniz onu germiş anlaşılan. Eşiniz koca olacak ve, kocası olarak ben varım sizden izin alıp da gezecek değil deyip kapatacak babasının ağzını. Kp e bak çaça gibi her halta karışıyor.Ben ne zman evde olmasam bana çatacak bir konu buluyor hayret doğrusu bu defada bu
Kayınpederi niye arayacaksınız yahu ne saçmalık. Ben kayınvalidemi bayram dışında aramam, kayınpederi hiç aramam. Banane kayınpederimden her dk hesap mı vericem. Ne sıfatla?Biktim ya ben kimseyi aramak zorunda değilim hayret bosey önceden bizi aramıyorsunuz diye laf sayıyordu şimdi etrafı aramiyorz diye
Ay bunları arayaCan nasilsiniz iyimisiniz hep ilgi bekliyrlarKayınpederi niye arayacaksınız yahu ne saçmalık. Ben kayınvalidemi bayram dışında aramam, kayınpederi hiç aramam. Banane kayınpederimden her dk hesap mı vericem. Ne sıfatla?
Sadrazam soyundan sanıyorlar kendilerini herhaldeAy bunları arayaCan nasilsiniz iyimisiniz hep ilgi bekliyrlar
Hadi annesini babasini aradim diyelim.eltimi niye arıyorum şaka gibi ya zorla miSadrazam soyundan sanıyorlar kendilerini herhalde
Yüzüme gülüp arkamdan laf söylüyor ya çıldırıyorum.geri bisey desem beni babama şikayet ediyor oyuzden birseyde diyemiyorum.babam kizdgi icin değil üzülmesin diye susuyorumVallaha bana karşı insanlar saygısını bozmasında arkamdan atıp tutsa hiç umrumda olmaz. Zaten bildiğimi okuyorumsizde takmayın bence. Konuşup dursun başka işi yoksa. Önemli olan esinizin duruşu
Bu Ne ki omur törpüsü. Nerden düştüm bunlara esim allahtan babasına cekmemisderdiniz onu germiş anlaşılan. Eşiniz koca olacak ve, kocası olarak ben varım sizden izin alıp da gezecek değil deyip kapatacak babasının ağzını. Kp e bak çaça gibi her halta karışıyor.
Baban agır issiz demiyor musunuz ya?Merhaba kizlar.benim kayinpeder beni artik delirtiyor. Ne zman evde olmasam eşime olanca laf sayıyor. Niye şöyle yapmiyorsunuz. Niye boylesiniz . Niye tuğçe şöyle. Yüzüme gelince benden iyisi yok. Biktim ya yillardr.en son ki konu aramış niye ben eltimı aramiyirmusum niye ben gorumcelerimi aramiyirmusum.yas olarak büyük benim.bunu da geçtim hep ben arıyorum. Karşıdan tik yok.diyormus ki yengene (eltime) yani sordum onuda aramiyormus falan.ben kimseyi aramak zorunda değilim. Ah bana bir söylese su laflari
Esin kime çekmiş peki? Kp in her söylediğini sana koşa koşa anlatıp seni bu şekilde çıldırtan kim?Bu Ne ki omur törpüsü. Nerden düştüm bunlara esim allahtan babasına cekmemis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?