Yeter ki biryere gitmeyeyim ?

Benim kayınpederim de bu taktiği denemiş söylemek istediği birşeyi bana eşim vasıtasıyla iletmişti nikahımızdan bir ay kadar önce. Herkes herşeyi bilir kimse konuşmaz tiyatrosunu hiç sevmem. Ne izleyici ne oyuncu olurum. Eşim söyler söylemez aradım kayınpederi. Hayırdır hoca demesem de, baba bana şunu söylemek istiyordunuz ama fırsatını bulamadınız sanırım dedim ve sonrasında ekledim: birbirimizle konuşabiliriz kulaktan kulağa oynamaya gerek yok bence, ne dersiniz? O gün bugündür ne diyecekse bana der eşimden tek kelime duymadım hakkımda söylenmiş.

Mikser k.peder:))

Arkamdan boyle boyle diyormussun ne diyeceksen neden yuzume soylemiyorsun, ben cocuk muyum, esim benim ebeveynim mi diyeceksin. Sonra da ben kimseyi aramak zorunda degilim diyeceksin. Nasil susabiliyorsunuz ben anlamiyorum

Herkes istediğini arar nedir bu sürekli birilerini arama isteği anlamıyorum. Ayrıca buna kp neden karışıyo ki sizin aklınız başında yetişkin insanlarsınız, canınız kimi isterse onu ararsınız. Ya direk konuşun beni şikayet ediyormuşsun diye, yada ima edin.

Mesela aynı şeyi benim görümcem yaptı. Aramıyo sormuyo evine davet etmiyo falan diye eşime şikayet etmiş.
Çok sık olmasada arardımayda 1 falan. özel günleri hiç atlamazdım mesela kandil dogum gunu vs... evime yatıya bile geldi davet ettim buna rağmen şikayet etti. Şimdi bende eskiden aradığım zamanları bile mumla arasınlar diye hiç aramıyorum. Geçenlerde kandildi mesela onda bile aramadım. Pusuya yattım bekliyorum artık bakalım nezaman laf sokarsa cevabını veririm

Kp oğluna da davranıyor mu böyle. Kocanız konuşsun. Mesafe koymaya çalışın. Rahatsız edici bir durum bu. Şunu yap bunu yap. Size Sürekli karışıyor.

Mikser k.peder:))
ablacım sen daha iyi bilirsin, artık torun torbaya karışcak kadar evli olup yıllarını birlikte geçiren bir çiftten kadın olan böyle durumlarda kocasını yönetemez mi? İnsan kıcasına bir dur sana mı kaldı gelinin gezmesi ayıp deyip susturmaz mı? Yani eğer ilerde eşim mikser kayın peder olucak olursa ben onu durdururum. Kayınvalide de acayip.

Insallah kocan sana bunları dedıgınde, gidip aramıyorsundur.
Kayınpeder tam bir kaynana, sevimsiz

Arkamdan boyle boyle diyormussun ne diyeceksen neden yuzume soylemiyorsun, ben cocuk muyum, esim benim ebeveynim mi diyeceksin. Sonra da ben kimseyi aramak zorunda degilim diyeceksin. Nasil susabiliyorsunuz ben anlamiyorum
Boyle desek direk babami arar şikayet eder beni.babamda yaşlı üzülüyor. Daha önce duzgunlukle dedgim birseyi bile abartti babami aradı ve 3 ay ne beni nede eşimi aramadi

Kp oğluna da davranıyor mu böyle. Kocanız konuşsun. Mesafe koymaya çalışın. Rahatsız edici bir durum bu. Şunu yap bunu yap. Size Sürekli karışıyor.
Kocamlada hep kavga konusu buluyor zaten. Kocam borç para istemişti darda kalmıştı.para istedi diye 3 ay küstü mesela. Ne alakysa vermedide tabu.ustunde bir ton hakaret etti

esinizi arayinca telefonu hoparlore aldirin konusmaya baslayinca karsilikli düet yaparsiniz
yerinizde olsam umursamam zamanla oda umursanmadigini anlayinca susar hatta onuda aramam bundan sonra aha senide aramiyorum hadi bakalim derim icimden de

Yok kocam karışmaz bana.agzindan kaçırdı onuda kendine kızmış aslında .hadi seni aramiyon kardeşlerini .karık niye aramıyor gorumcelerinu eline demis.nasil insansiniz demis

kımse kimseyi zorla aramaz kusura bakmasın o kp
kocan sana ara falan demıyorsa hiççççç yorma kendını , söyler söyler susar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…