katılıyorum kocan ağırlığını koyacakderdiniz onu germiş anlaşılan. Eşiniz koca olacak ve, kocası olarak ben varım sizden izin alıp da gezecek değil deyip kapatacak babasının ağzını. Kp e bak çaça gibi her halta karışıyor.
Merhaba kizlar.benim kayinpeder beni artik delirtiyor. Ne zman evde olmasam eşime olanca laf sayıyor. Niye şöyle yapmiyorsunuz. Niye boylesiniz . Niye tuğçe şöyle. Yüzüme gelince benden iyisi yok. Biktim ya yillardr.en son ki konu aramış niye ben eltimı aramiyirmusum niye ben gorumcelerimi aramiyirmusum.yas olarak büyük benim.bunu da geçtim hep ben arıyorum. Karşıdan tik yok.diyormus ki yengene (eltime) yani sordum onuda aramiyormus falan.ben kimseyi aramak zorunda değilim. Ah bana bir söylese su laflari
ablacım sen daha iyi bilirsin, artık torun torbaya karışcak kadar evli olup yıllarını birlikte geçiren bir çiftten kadın olan böyle durumlarda kocasını yönetemez mi? İnsan kıcasına bir dur sana mı kaldı gelinin gezmesi ayıp deyip susturmaz mı? Yani eğer ilerde eşim mikser kayın peder olucak olursa ben onu durdururum. Kayınvalide de acayip.Mikser k.peder:))
Cani sıkılıyor dertlenmiş oluyor güya.bnle olan kısmınıda ağzından kaçırdı.babasu Bn evindeyken tartsmaya korkuyor sanirim. Evde olmadığım zamn yeter ki arasin bittik yani.Eşiniz niye size yetiştiriyor bunları?
Basasına usulünce işine bak diyemiyor mu?
Boyle desek direk babami arar şikayet eder beni.babamda yaşlı üzülüyor. Daha önce duzgunlukle dedgim birseyi bile abartti babami aradı ve 3 ay ne beni nede eşimi aramadiArkamdan boyle boyle diyormussun ne diyeceksen neden yuzume soylemiyorsun, ben cocuk muyum, esim benim ebeveynim mi diyeceksin. Sonra da ben kimseyi aramak zorunda degilim diyeceksin. Nasil susabiliyorsunuz ben anlamiyorum
Yok arayacagim varsada aramam artik gıcık aldimInsallah kocan sana bunları dedıgınde, gidip aramıyorsundur.
Kayınpeder tam bir kaynana, sevimsiz
Bana soğuk diken gibi diyormuş haha:)Kp yi korkutmuşsunuz size ağzını açamıyor. Laf taşıyanları da korkutun
Kocamlada hep kavga konusu buluyor zaten. Kocam borç para istemişti darda kalmıştı.para istedi diye 3 ay küstü mesela. Ne alakysaKp oğluna da davranıyor mu böyle. Kocanız konuşsun. Mesafe koymaya çalışın. Rahatsız edici bir durum bu. Şunu yap bunu yap. Size Sürekli karışıyor.
Yok kocam karışmaz bana.agzindan kaçırdı onuda kendine kızmış aslında .hadi seni aramiyon kardeşlerini .karık niye aramıyor gorumcelerinu eline demis.nasil insansiniz demiskocan sana birşey diyormu
Yok kocam karışmaz bana.agzindan kaçırdı onuda kendine kızmış aslında .hadi seni aramiyon kardeşlerini .karık niye aramıyor gorumcelerinu eline demis.nasil insansiniz demis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?