İçkiyle birlikte antidepresan alınmaz. İkisinden birini bırakmalısın. Ben olsam içer içer dünyayı takmadan dolanır sonra bi çeki düzen verirdim. Kendine zaman tanı. Mutlu olacağın şeyler yap. Uyumadan önce iç de rahat uyu bari :)Sabahtan başlıyorum biraya sigaraya iştede içiyorum biraz öyle annem yok aynı şehirdeyiz ama yok ya kardeşim gayet mutlu ben böleyimböleyim
Sevgili uye hatalarimiz karsilikli soyleyelim ki duzelsin degilmi''allahım neydi günahım?'' yaz 9999 a gönder
kısa sürece cevap gelecektir
Cok guzel bence bu bakis acisi bardagin dolu tarafini görmek pozitif olmak ,konu sahibesi bu yorumu dikkate alin derimİnsanın kendine ettiğini yedi mahalle edemezmis.İyi bir işin var , arkadaş seçimlerini düzgün yap sağlığın da yerindeyse insan daha ne ister yahu.
: )Baban "it"demiş ya..ne biliyim erkeklere derler onu..neyse..
Bi de hep böyleHiçbir amacı lmayan sıradan hatta değersiz birisiniz siz..
Önce kendisine saygısı olmayan değersizdir çünkü..
Boşuna yaşıyorsunuz..
Yazık..
Zavallısınız..
Bir de gelmiş konu açıyorsunuz sigara içki içiyorum falan diye..
Marifet gibi..
Konu açısınız bile saygısız "ula" falan..
Tükendim gençler bıktım artık hayatta amacım kalmadı antidepresan alıp uyuyorum allahım hayatım neden böyle ben ne kötülük yaptım?!
Enerjiniz çalışmaya nasıl yetiyor?Kardeşinizle aranız nasıl çıkın gezin spora gidin ama kesinlikle alkolü bırakın biran önceKendimi uyuşturuyorum yeterli mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?