Yeter ula tükendim !!!

Sabahtan başlıyorum biraya sigaraya iştede içiyorum biraz öyle annem yok aynı şehirdeyiz ama yok ya kardeşim gayet mutlu ben böleyimböleyim
İçkiyle birlikte antidepresan alınmaz. İkisinden birini bırakmalısın. Ben olsam içer içer dünyayı takmadan dolanır sonra bi çeki düzen verirdim. Kendine zaman tanı. Mutlu olacağın şeyler yap. Uyumadan önce iç de rahat uyu bari :)

ya arkadaşım şu hayatına bir çeki düzen ver artık..
annende bu yüzden tavırlı sana .. aynı anne babadan aynı şartlarda yetişmediniz mi? baban kardeşine bağırmıyormuydu?
biraz kendine çevir şu aynayı artık..yaptıklarına hayat tarzına bak.. sen düzeltmeye çalışmıyor sürekli şikayet ediyorsun.. rahatsızsın ama anca sızlanıyorsun.. bir silkelen kendine gel..

İyi bir işiniz varmış kazanıyosunuz da bunu fırsata çevirip hayatınızda iyi şeyler yapınsanıza !
Mesela kötü alışkanlıklarınıza sabahtan başlıyorsunuz birkere o huylarınızdan vazgeçin işyerindede arada içiyorum demişsiniz yanlış okumadıysam yarın oradanda kovulursanız hayatınız tamameen darmadağın olacak bunu mu istiyorsunuz
E anneniz belkide bu kötü alışkanlıklarınız yüzünden atrafınızda değil azcık aynaya bakın kendinizi törpüleyin derim

Herkes iyi bir is iyi maaşin var fln demiş.Iyi de bunlar mutlu etmeye yeterli mi acaba ? Tabii ki caba gostermelisin tabii ki iyi bir isin olduğu için değerini bilmelisin.Ama ne is ne para cocukluktan beri aldigin yaraları iyilestirmez.
Madem ki imkanin var para kazaniyorsun iyi bir psikolog bul ve psikoterapi gör.Seni anlayacak ve neden boyle hissettigini sana anlatacak kapasitede birisi olsun.
Bir kac ay önce gittigim psikolog yüzüme bakıp bakıp cok ağir depresyon geciriyorsunuz deyip duruyordu o oyle dedikce daha da depresyona battim.Hala aklima geldikce sinirleniyorum.O yuzden dogru kisiyi bulmalisin.Su an gorustugum psikologla cok yol aldık cok şükür.

Tabii ki ailenin destegi gerekli ama sen istemezsen kimse sana yardim edemez.
Artik bir yetiskinsin ailenle ya da baskalariyla ne yaşamış olsan da sorumluluk sende.Bunun sorumlulugunu alip kendini duzeltebilirsin.
Kimseden seni anlamalarini bekleme çünkü anlamiyorlar annen bile olsa seni suclayacak mutsuz olduğun icin cunku anneler cocuklarini mutlu gormek ister.

Butun bunlari depresyon yaşamış ve yasayan birisi olarak söylüyorum.

Ilac bir yere kadar, beyni uyusturuyor ve salaklastiriyor.Kendimi olduğum gibi hissedip aci çekmeyi tercih ederim ben sahsen.

Hiçbir amacı lmayan sıradan hatta değersiz birisiniz siz..
Önce kendisine saygısı olmayan değersizdir çünkü..
Boşuna yaşıyorsunuz..
Yazık..
Zavallısınız..
Bir de gelmiş konu açıyorsunuz sigara içki içiyorum falan diye..
Marifet gibi..
Konu açısınız bile saygısız "ula" falan..

Bir insan kendine bundan daha fazla zarar veremez aferin kızım böyle devam et silkelen kendine gel diyeceğim ama anlaşılan asi kızı oynuyorsun devam et böyle sen sorunlarına tıka kulaklarını kendine mahvet e mi iyi mi böyle !

''allahım neydi günahım?'' yaz 9999 a gönder
kısa sürece cevap gelecektir :p
Sevgili uye hatalarimiz karsilikli soyleyelim ki duzelsin degilmi :KK19:
Yazdığınızi islamla alaya girer cok tehlikelidir bazen bir bir hareketle sozlee gulusle imanimizdan olabiliriz lutfen dikkat edin

İnsanın kendine ettiğini yedi mahalle edemezmis.İyi bir işin var , arkadaş seçimlerini düzgün yap sağlığın da yerindeyse insan daha ne ister yahu.
Cok guzel bence bu bakis acisi bardagin dolu tarafini görmek pozitif olmak ,konu sahibesi bu yorumu dikkate alin derim

Şu yaşadığın hayatı sana kimse zorla yaşatmıyor, sen neyi nasıl istiyorsan onu yaşıyorsun. Neyse beklentin onu alıyorsun, ektiğini biçiyorsun. Sabah içerek hayata başlayan bir insanın normal bir hayat sürmesini beklemiyorsun sanırım.

Madem hayatından memnun değilsin demek ki yanlış yaptığın bişeyler var, ayrıca bişeylerin yanlış olduğunun da farkındasın üstelik.

Sen neysen hayatında yaşadıkların bundan ibaret, etrafındakilerin sana tutumunun sorumlusu onlar değil sensin, herşeyin sorumluluğunu alıp ben bu hayatı istemiyorum dediğin anda herşey değişebilir ancak.

Ho'oponopono yöntemini araştır derim....

Hiçbir amacı lmayan sıradan hatta değersiz birisiniz siz..
Önce kendisine saygısı olmayan değersizdir çünkü..
Boşuna yaşıyorsunuz..
Yazık..
Zavallısınız..
Bir de gelmiş konu açıyorsunuz sigara içki içiyorum falan diye..
Marifet gibi..
Konu açısınız bile saygısız "ula" falan..
Bi de hep böyle
Derdin ne diyosun gelsin biralar gitsin rakılar havasında
Yani gurur mu duyuyor şikayetçi mi çok ta anlamak mümkün değil
Derdini soruyoruz biz ama biraz fazla havai takılayım derken yazarken de serseri edasında olduğundan ben çok ciddiye alamıyorum

De ki şu şu derdim var ne yapayım ? Oturup düşünüp yazalım
Ama ben özgür kızım ama neden mutsuzum erkekler benle kanka oluyo da niye sevmiyo gibi bi konusu da vardı sanırım
Böyle asker arkadaşı gibi bir edan var ondan olabilir demiştim

bu hayatta herşey anlık. zaman mutlu da geçirken mutsuzda geçirsen gelip geçiyor. birşeylere üzülerek vakit harcamak yerine mutlu olmaya çalış. dışarı çık bastığın toprağı hisset, dağlara taşlara bak onların varlığını hisset bunlarda sana mutluluk verecek illa büyük nedenler arama mutlu olmak için. rabbimin seni bu dünyaya gönderme amacını geçmesin isteklerin. ne insanlar var doğuştan yaralılar annesi yok babası yok , ne insanlar var hayatları bi uçkur uğruna çalınan , aç insanlar var ekmek bulamayan. şükretmek gerekiyor. içtiğin sigara parasına içki parasına bi bisiklet al çık daglara tepelere gez toz. kendine imkanlar yarat. senin ilacın sende önce inan ve güçlü olmaya çalış o zamn herşey daha kolay olacak senn için. silkelenmen gerekiyor hiç birşeyi bahane etme!

Tükendim gençler bıktım artık hayatta amacım kalmadı antidepresan alıp uyuyorum allahım hayatım neden böyle ben ne kötülük yaptım?!

Tamda bu soruyu sorman güzel kendine.Allahım ben ne kötülük yaptim.hayatim neden böyle.bir düşün bakalım, neden böyle bosluktayim. nerden geldim.biz kullar başıboşmuyuz. Bu dünyaya sadece gülmeye, eğlenmeye,yemeye mi geldik. Bir iş istediğimiz gibi gitmeyince dibemi vurmaliyiz.teselliyi başka yerde ara. Önce bir abdest al,avuçlarını aç Yaradana dua et... dua ile...

Back
X