• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeter ya!neden ben...

hmyraa_

Hayırlısı ya...
Kayıtlı Üye
14 Mart 2012
3.054
1.735
333
Sakarya
Yeter ya artik diyorum kizlar sizlerin etrafındaki erkeklermi böyle bendemi sıkıntı var anlamadim gitii .sorun şu ki kimle artik görüşecek olsam tek dertleri başka şeyler. Çok olmadi kisa bir zaman önce de konu açmistim birisini seviyodum ama derdi cinsellikti sadece olmadi bitti gitti artik zaten.simdi ise ondan sonra ilk defa birisiyle konuşmaya basladim ama arkadaş olarak henüz ortada bise yok adam saçma sapan konuşmaya başladı benden fotoğraf istedi ya ne alaka anlamiyorum benim onla ilişki anlamında başlayan biseyim yokki neden ben anlamiyorum lütfen biseler söyleyin :(

Bende bu dertten muzdaribim. Gecenlere instagramda biriyle tanistim. Facebook kullanmadigim icin her yerden bakamadim adama. 2 ay konustuk. Gorusmek istiyordu surekli. Facebook hesabina bakiyim. Allahim bir de ne goreyim. Adamin 2009'dan beri iliskisi var!!!!

Cinsellik mevzusune girmeye calisanlardan arkama bakmadan kaciyorum.

Yeter ya artik diyorum kizlar sizlerin etrafındaki erkeklermi böyle bendemi sıkıntı var anlamadim gitii .sorun şu ki kimle artik görüşecek olsam tek dertleri başka şeyler. Çok olmadi kisa bir zaman önce de konu açmistim birisini seviyodum ama derdi cinsellikti sadece olmadi bitti gitti artik zaten.simdi ise ondan sonra ilk defa birisiyle konuşmaya basladim ama arkadaş olarak henüz ortada bise yok adam saçma sapan konuşmaya başladı benden fotoğraf istedi ya ne alaka anlamiyorum benim onla ilişki anlamında başlayan biseyim yokki neden ben anlamiyorum lütfen biseler söyleyin :KK43:
sen internetten mi tanışıyorsun bu insanlarla?

Bende bu dertten muzdaribim. Gecenlere instagramda biriyle tanistim. Facebook kullanmadigim icin her yerden bakamadim adama. 2 ay konustuk. Gorusmek istiyordu surekli. Facebook hesabina bakiyim. Allahim bir de ne goreyim. Adamin 2009'dan beri iliskisi var!!!!

Cinsellik mevzusune girmeye calisanlardan arkama bakmadan kaciyorum.
Pislikler iste terbiyesizler çildirasim var bugün :)

düzgünü bulması ne zor ya :/ aman bırak düşünme bile böyle şeyleri bitir gitsin doğrusu elbet çıkar çıkmazsada yapacak birşey yok :)

Back
X