• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeter ya!neden ben...

Yeter ya artik diyorum kizlar sizlerin etrafındaki erkeklermi böyle bendemi sıkıntı var anlamadim gitii .sorun şu ki kimle artik görüşecek olsam tek dertleri başka şeyler. Çok olmadi kisa bir zaman önce de konu açmistim birisini seviyodum ama derdi cinsellikti sadece olmadi bitti gitti artik zaten.simdi ise ondan sonra ilk defa birisiyle konuşmaya basladim ama arkadaş olarak henüz ortada bise yok adam saçma sapan konuşmaya başladı benden fotoğraf istedi ya ne alaka anlamiyorum benim onla ilişki anlamında başlayan biseyim yokki neden ben anlamiyorum lütfen biseler söyleyin :KK43:
nasıl fotoğraf istedi? selfie mi yoksa açık seçik fotograf mı? selfie istediyse bunda bi sakınca yok bence..

Canim inanki sorun sende degil.okuzlerin beyinleri artik bska yerlerinde calisiyor.seref sahibi olanlarda varda onlarda bize denk gelmiyo.

[QUOTE = "gece_yuruyen, post: 43666374, member: 657673"]Canim inanki sorun sende degil.okuzlerin beyinleri artik bska yerlerinde calisiyor.seref sahibi olanlarda varda onlarda bize denk gelmiyo.[/QUOTE]
Malesef canim :(

Yanlis zamaan yanlis insaan tutunmak imkansiz biktimm.....tarkana Selam.olsun ,memlekette sapik mi yok var ahlaksizlik moda bazi insanlarda dogru insani cikarsin Allah cc karsiniza

Back
X