• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeter ya!neden ben...

Yanlış anlamayın ama normal konuştuğunuz birisi nasıl sizden fotoğraf istiyor
Farkına varmadan yanlış sinyaller göndermiş olabilir misiniz?
İste bu kadar saçma demi hayir yanlis anlamiyorum ama kesinlikle farklı bi muhabbete girmedikki yanlis sinyal durumu yok yani bi kiz arkadasimla konuştuğum gibi konuştum

Acele etmek değil canim aslında zaten kendi gelip beni buldu benim çevredeki bi insan sima olarak taniyorum birkaçkez merabamiz oldu ancak yasadigim yer zzaten çok küçük kimseyle görüsemem arti yeni taniyorum hic böyle saçma muhabbete girmemişti böyle olunca sasirdim bide resim göstermedim diye küstü çok sacma
Böyle bir küsme nedenini kabul etmeyip kendisiyle iletisiminizi kesmenizi öneririm. Bence amacini belli etmiş yeteri kadar

Ha siz yorum kelimesini bile anlamamissiniz, durum vahim. Dini yorum derken dinle ilgili paylasimlar yasak hanim efendi.

Baldankabak Baldankabak Bak kabak konunun sahibi bile değilsin o yüzden hadi canım kendi işinle ilgilen...Kimseye akıl verme, vere vere sende kalmayabilir dikkat et....Burada moderatörler var gayette işlerini güzel yapıyorlar ,sen üzerine başka bir vazife bul!!Yıllardır bu sitedeyim ve neyin yasak olup olmadığını çok iyi bilmekteyim...

Bak kabak konunun sahibi bile değilsin o yüzden hadi canım kendi işinle ilgilen...Kimseye akıl verme, vere vere sende kalmayabilir dikkat et....Burada moderatörler var gayette işlerini güzel yapıyorlar ,sen üzerine başka bir vazife bul!!Yıllardır bu sitedeyim ve neyin yasak olup olmadığını çok iyi bilmekteyim...

Yillardir uyeyseniz dini yorumun yasak oldugunu ve o paylasimi yapmamaniz gerektigini bilmeniz lazim. Nickten yola cikarak seviyenizi dusurmeyiniz bence :) Bu paylasimlarin altinda kib butonu moderatorler her seyi goremez diye konulmus zaten. Sitede herkes herkesi dini yorum konusunda uyarir, zira yasak yasaktir ama neden anlayamadiginizi simdi anladim ben.

ya bu erkeklerde uçkur merakı bende bu sorundan bıktım açıkçası böyle cinsellik için yaklaşan erkeklere haddini bildirmek lazım senin gibi çok kendini özel bişeymi sanıyorsun diyorum ben ve iletişimi kesiyorum

Uyarmayı karşında 5 yaşında çocuk varmış gibi yaparsan ona göre muamele görürsün.Bu şekilde kimi uyarırsan uyar aynı tepkiyi alırsın kabakcım.İyi niyetli olsan incitmemek adına özelden de msj atabilirdin.

Vallahi bu sitede dini ders verir gibi paylasim yapan kimseye iyi niyet gosteremiyorum. Biraz dolup tasmayla alakali sanirim. Ama aslinda haklisiniz bilmeyen yeni uye de olabilir daha dikkatli soylemek lazim, incittiysem kusura bakmayin.

1- Hertürlü Dini ve Siyasi konu ve yorum yasaktır.

2- Karabasan, cin, peri, 3-5 harfliler, öcüler, böcüler, hocalar, büyülerle ilgili konu açmak yasaktır.

3-Burası Bir Derdim Var bölümüdür, canınızın sıkıldığı, üzüldüğünüz, dertlendiğiniz ve çare aradığınız her konuyu buraya açabilirsiniz fakat "saçımı ne renk boyamalıyım, karamel mi fındık kabuğu mu?(resimli), arkadaşımın kuzeninin amcasının kızının görümcesinin düğününde abiye giyeceğim sizce hangisi(resimli), orta sehpa mı konsol mu acaba hangisini alayım karar veremedim, koltuk altı kıllarım, kaşımı nerde aldırayım, gebe miyim test yaptım baksanıza, Küçükbakkalköy'de kuaför önerisi vs vs bölümle alakası olmayan konular açılması yasaktır, açan üye bilmeden bir sefer açmışsa taşınır ama her aklına geleni bu bölüme açmayı adet haline getirmişse bölümle ilgisiz konusu kapatılır, ısrarcı olursa ceza alır. Hele bu bölüm daha çok okunuyor deyip diş taşını bile buraya yazanlara hiç af yok.

Lütfen her aklınıza gelen konuyu buraya açmayın, ilgili bölümlere açın.

Rica ediyorum konuya yorum yapılsın, konu içeriği dini değil, erkeklerin beklentileri.

Konuyu nereye bağladin ya ben ne diyorum sen ne diyosun hak gördüm demedim bayan kimseye hak değil bu olanlar siniflandirma yapmiyorum kendinize gelim
Erkekler her tur kiyafetli kadina taciz yapmayi KENDILERINE hak gouyorlar dedim. Yanlis anlamissiniz.

Back
X