- 12 Mart 2016
- 2.310
- 1.268
- 133
- Konu Sahibi Mylittlehoneybee
-
Evet tam da öyle yapıyor ama benim psikoloji mi zerre düşünmüyor..Sürekli elestirilmek insanı yeni bir adımdan korkar hale getiriyorTam olarak olmasa da benim kardesim de oyle,surekli elestirir,ukaladir,hep muhalefettir ve egosu cok yuksektir.
Yasi kucukse kendini ispat etme cabasi olabilir,nazinin gececegini bildigi icin sizinle tartismaktan cekinmiyo,kirilabileceginizi dusunmuyo.
Evet bilmiyorum insanları çok çok kafama takiyorumBir de hayatım çok düzensiz demişsiniz
bu düzensizliği siz yaratiyorsunyz bence siz nasıl bir gelecek istediğinizi bilmiyorsunuz
Nişanlımla aram iyi değil. Önceden gösterdiğim davranışlara herseye laf ediyorNişanlıdan ayrilmamis miydiniz
belki ayrılıp sonra hiçbir şey yokmuş gibi böyle devam etmeniz onları sinir ediyirdur
kardeşe de takilmayin
gençlik sancıları
zaman gelir hata yaptığını anlar
Kardesim de aynı hazırlanıp giyinsem iğrenç olmuşsun sen çirkinsin bi kere gibi ifadeler kullanılabiliyor normalde olmam ama yaz tatilinde mecbur aynı evdeyizNe kadar doğru bir tavsiyedir bilmem ama erkek kardesinle hiç konusma muhatap olmaki laf söylicek bişey bulamasın. Açıkçası kardesim yok ama benden 9 yaş buyuk bir abim var o kadar zıttızki bişey alırım mesela gösteririm nasıl diye onun ne kadar iğrenç olduğunu anlatmak için ağzına geleni sayar ama ben çözümü buldum 1 yıldır hiç öyle muhatap olmuyorum o konusursa brnimle bi selam filan veriyorum o kadar çözümümü buldum kafamda rahat
Her sene yazları kabus gibi geçiyor onun yüzündenKardeşiniz çok şımarmış azıcık haddini bildirmek lazım hiç hoş bi durum değil yaptığı .
Şiddete karşı bir insan olarak kusura bakmayın ama bir tokat atardım karşinda ki ablan insan gibi konuş asker arkadaşın yok derdimHer sene yazları kabus gibi geçiyor onun yüzünden
Haddini bildir derim. Karışma bana. Sen işine bak. K.çının. b.kuyla bana akıl mı veriyorsun tarzında. Güya küçük. Kardeşliğini bilsin.Evet bilmiyorum insanları çok çok kafama takiyorum
Evet tam da öyle yapıyor ama benim psikoloji mi zerre düşünmüyor..Sürekli elestirilmek insanı yeni bir adımdan korkar hale getiriyor
Bana vurur diye korkuyorum onun yerine oturdum diye beni itmisligi varŞiddete karşı bir insan olarak kusura bakmayın ama bir tokat atardım karşinda ki ablan insan gibi konuş asker arkadaşın yok derdim
Oyle şeyler söylüyor ki cildiriyorum. Elimden gelse seni öldürecem gibi şeyler bile diyoCiddiye almayin hatta tamam deyip gecistirin,soylediklerinin sizi etkilemedigini fark edince uzerinize gelmeyi birakacak emin olun.
Kardes degil de kuzen,arkadas falan olsaydi baska ama kardes olunca akan sular duruyo iste.
Oyle şeyler söylüyor ki cildiriyorum. Elimden gelse seni öldürecem gibi şeyler bile diyo
Kaç yaşında kardeşin merak ettim?Bana vurur diye korkuyorum onun yerine oturdum diye beni itmisligi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?