Yeter !

Kimseyi takma kafana hayallerinin peşinden git.

Yalnız 30k ile sosyal hizmet nasıl kazanamadin
Ben sözel puan turunde 30k ydim sosyal hizmet esit agirlik puan turuyle aliyor esit agirlik puanim 331 disoayal hizmet 360 la basliyordu oyle diyim onun siralamsini bilmiyorum ozelde geliyordu ama durumumuz karsilamazdi 2 yillikta ben istemedim

Diğer konuları bir kenara bırak ama KPSS konusu da ailenin hakli. Zaten üniversite sinavina calisacaksin. Kpssye ekstradan calismana gerek yok. Kazanirsan üniversiteye gidemezsin diye bir konu da yok. Kazanirsan en azindan elinde bir garantin olur. Üniversite sinavinin kotu gitme ihtimaline karşı.... Benim bir çok arkadasim bunu yapmadigina çok pişman. Lise KPSS ile önlisans ve lisans arasında zorluk acisindan inanilmaz bir fark var. Bir de şöyle düşün. Kazanir ve atanirsan istersen ayni anda okula da gidebiliyorsun. Bu konuda memurlara kolaylik taniniyor. Hem de Lisa surede o sevmediğini çevreden kurtulup kendi hayatini kuracaksin.

Aah canım ah be. Ben başımı nereye vurayım? Bir ön lisans iki lisans bir de yüksek lisans var henüz tezdeyim. Markette çalışsam daha yüksek maaş alırım. Daha bitmedi, yolun başındasın. Sınavına hazırlan part time de bir iş bul. Of oooof.

hangi bölümler ki ? örgünden okuduysan çok kötü bir durum ya

hangi bölümler ki ? örgünden okuduysan çok kötü bir durum ya
Örgün de var açık da. Hangi bölüm olduğu çok da mühim değil, yüksek tahsilim de bitmek üzere. Sabır ve şans işi.
Güzelce üniversite sınavına hazırlan. Moralini hiç bozma her şey iyiye gider. Benim durumum da iyiye gidecek umut sonsuz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…