Yeterince arzulanmadigimi hissettim

Bacım adam yorulıyordur. Olur öyle. 😂
Ya böyle konular gördükçe gerçekleri kabulleniyorum. Ben libido yerlerde ben ölmüşüm gömenim yok. Değil iki bir bile istemiyorum ben. Hormonlarım mı öldü acaba. 😂 Zaten çoğu sevişmede de rol yapıyorum. 😂

ÇOK GÜLDÜM YAAAA :)))))
HORMONLARIN ÖLMESİ İÇİN NE YAPTIN ANLATTA BİZ BEKAR KADINLAR DA ÖLDÜRELİM KURTULALIM ŞU BELADAN :)

HORMONLARIN ÖLMESİ İÇİN NE YAPTIN ANLATTA BİZ BEKAR KADINLAR DA ÖLDÜRELİM KURTULALIM ŞU BELADAN :)
Bence evlenmek yeterli bunun için:KK53:
Dolapta hep pasta varken canın istemez bi süre sonra öff hep pasta mı yicez ya dersin
Ama evde hiç bi zaman yoksa ah bi pasta olsa da yesek dersin 🤪

Ya doğuştan sanırım. 😂 Bekarken seksi merak ederdim yalan yok evlendim ilk gece deiem ki 'bu muymuş?' neyse çocuk oluncaya kadar rol yaparak idare ettim. 😂 çocuk oldu herifi görmek istemiyorum. Uyuma taklidi yapıyorum. 😂 Ama böyle konuları görünce diyorum ki sorunluyum. 😂

Bacım adam yorulıyordur. Olur öyle. 😂
Ya böyle konular gördükçe gerçekleri kabulleniyorum. Ben libido yerlerde ben ölmüşüm gömenim yok. Değil iki bir bile istemiyorum ben. Hormonlarım mı öldü acaba. 😂 Zaten çoğu sevişmede de rol yapıyorum. 😂
Keyif almıyor kaçıyorsan orgazm olmuyorsundur canım. Vücudunu tanı ve kendin için seviş. Cinsellik dünyanın en özel ve en keyifli paylaşımlarından biri. Kendini bundan mahrum bırakma bence

Keyif almıyor kaçıyorsan orgazm olmuyorsundur canım. Vücudunu tanı ve kendin için seviş. Cinsellik dünyanın en özel ve en keyifli paylaşımlarından biri. Kendini bundan mahrum bırakma bence
Diyorum ya zerre keyif almıyorum. Orgazm da olmuyor haliyle. Bir problem var cidden. Erken bitsin de kurtulayım diye dua ettiğimi bilirim sevişmeden önce. 😂

Bence evlenmek yeterli bunun için:KK53:
Dolapta hep pasta varken canın istemez bi süre sonra öff hep pasta mı yicez ya dersin
Ama evde hiç bi zaman yoksa ah bi pasta olsa da yesek dersin 🤪

ee ben evliydim zaten 1 yıl oldu boşanalı sevişmeyeli de 2 yıl oldu
evliyken de akşam olsa da kocamla yatağa girsek diye bekliyordum :)

Ya doğuştan sanırım. 😂 Bekarken seksi merak ederdim yalan yok evlendim ilk gece deiem ki 'bu muymuş?' neyse çocuk oluncaya kadar rol yaparak idare ettim. 😂 çocuk oldu herifi görmek istemiyorum. Uyuma taklidi yapıyorum. 😂 Ama böyle konuları görünce diyorum ki sorunluyum. 😂

rol yaptım diyo yaa :)
hormon testi yaptır bacım onda çıkar
ama yalan yok çok özendim seni keşke bende istemesem hiç hormonları şırıngayla falan çekerler mi acaba :)

Diyorum ya zerre keyif almıyorum. Orgazm da olmuyor haliyle. Bir problem var cidden. Erken bitsin de kurtulayım diye dua ettiğimi bilirim sevişmeden önce. 😂
Bi jinekolog ya da cinsel terapiste git imkanın varsa. Bu senin için görev olmuş. Ama cinsellik öyle bi şey değil. Uzmana gitme imkanın yoksa da vücudunu tanı. Nelerden keyif aldığını fark et. Eşinden utanma ve onu yönlendir. O zaman fark edeceksin aslında ne kadar keyifli olduğunu. Öbür türlüsü işkence olur

rol yaptım diyo yaa :)
hormon testi yaptır bacım onda çıkar
ama yalan yok çok özendim seni keşke bende istemesem hiç hormonları şırıngayla falan çekerler mi acaba :)
Pcos var ben ona yoruyorum. 😂 Senden şırınga ile çekip bana yüklesinler. 😂

arkadaşın konusunu dağıtmak istemem ama
eşiniz anlıyordur numara yaptığınızı
onun için de sizin için de sıkıntı
uzmana görünmeyi düşünmediniz mi?

arkadaşın konusunu dağıtmak istemem ama
eşiniz anlıyordur numara yaptığınızı
onun için de sizin için de sıkıntı
uzmana görünmeyi düşünmediniz mi?
Düşünmedim. Çocuktan önce de vardı isteksizlik ama çocuk olunca hepten başladı. Anlıyor mudur bilemem ama anlayış istiyorum belki biraz rahat bıraksa 1 ay falan kendime gelirim. 😂

Back
X