Yeterince arzulanmadigimi hissettim

Bacım adam yorulıyordur. Olur öyle. 😂
Ya böyle konular gördükçe gerçekleri kabulleniyorum. Ben libido yerlerde ben ölmüşüm gömenim yok. Değil iki bir bile istemiyorum ben. Hormonlarım mı öldü acaba. 😂 Zaten çoğu sevişmede de rol yapıyorum. 😂
Ben istediğimden değil ikinci kez deneyipte olacak gibi olup şey olmaması😅

2.için adamı taciz ediyor musun yoksa oturup bekliyor musun:KK53:
Her buluşmada bu iş olmasın bazen bu işi savsakla ki adam güç toplayabilsin😂
Herzaman olmuyor zaten aynı şehirdeyiz ama genelde kahvaltılarda falan buluşup sonra işe gidiyor 3 yada 4 saat beraber kalıyoruz haliyle ikinci kez yaklaşıyoruz tam oluyor sonra ne oluyosa şey oluyo adamda

Ben
İlla 2. veya 3. olacak diye bir kaide yok. Nicelikten ziyade nitelik önemli bence ama ikinci kez istiyorsanız onunla konuşun, ama ardarda olmaz bir çok erkek için en az yarım saat geçmesi gerekiyor.
Ben istediğimden değil kendisi deneyip tam olacakken bir anda tekrar ereksiyon olamamasına talildim sadece beni yeterince begenmiyor mu diye kafama takildi vucudumu falan

Bazıları 31 yaşında 5bin metre koşucusu olur bazıları 100 metre.
Adamın takati o kadar yapacak bir şey yok.
Kızlar adamları çita sanıyor ahahaha ilkini başarmış ya bunca başaramayan erkek varken ikinci olmuyor diye ağlanmak bana biraz nankörlük gibi geliyor. 😁 Yetmiyorsa yeten bulunmalı dıye dusunuyorum😎

Konum umarım taşınmaz ben 33 sevgilim 31 yaşında cinsellik yaşıyoruz 4 aydır beraberiz buluşmadan önce özlediğini söylüyor hep ama buluşunca sadece 1 defa birliktelik oluyor ikincide bir şekilde olmuyor bir anda modu düşebiliyor acaba bemi beğenmiyormu bir seylerden tiksiniyor olabilirmi diyecem ama gereken özeni gösterdiğinimi dusunuyorum bu durum canımı çok sıkıyor.
Aktardan macun alin

Birşey sorabilir miyim çok afedersiniz ama “ikinci” şart mı? Ve bu olmuyor diye arzulamadığını mı düşünüyorsunuz?
Çok ilginç bir düşünce şekli. 🙄

Konum umarım taşınmaz ben 33 sevgilim 31 yaşında cinsellik yaşıyoruz 4 aydır beraberiz buluşmadan önce özlediğini söylüyor hep ama buluşunca sadece 1 defa birliktelik oluyor ikincide bir şekilde olmuyor bir anda modu düşebiliyor acaba bemi beğenmiyormu bir seylerden tiksiniyor olabilirmi diyecem ama gereken özeni gösterdiğinimi dusunuyorum bu durum canımı çok sıkıyor.
Her erkek üst üste yapamaz. Birkaç saat ara verir yada bir gün fln.. tiksinse ilk birleşmeden sonra asla yüzüne bakmazdı diye düşünüyorum

Her erkek üst üste yapamaz. Birkaç saat ara verir yada bir gün fln.. tiksinse ilk birleşmeden sonra asla yüzüne bakmazdı diye düşünüyorum
Her kadın yapabilir mi peki? Ciddi soruyorum yanlış anlamayın lütfen. Ben hiç ikinci kez yapılmasına ihtiyaç duymadım mesela. Oysaki baya varmış bu olay. Benim libido zaten düşük orası kesin de herkesinki ne kadar yüksekmiş meğer ona şaşırdım 😂

Her kadın yapabilir mi peki? Ciddi soruyorum yanlış anlamayın lütfen. Ben hiç ikinci kez yapılmasına ihtiyaç duymadım mesela. Oysaki baya varmış bu olay. Benim libido zaten düşük orası kesin de herkesinki ne kadar yüksekmiş meğer ona şaşırdım 😂
Erkek devam ettiği sürece kadında devam edebilir. Ama kadınlar erkekler gibi üst üste rahatlayamazlar. Libidonuz yüksek olursa eğer belki partnerinizde istediğiniz gibi devam eder

Herşeyin bir yaşı bir zamanı var
30 lu yaşlar sevişmenin en güzel çağı
31 yaşında sevişmeye takati olmayan adamın sebebini araştırmam direk değiştiririm kendisini, altı üstü sevişecek onu da beceremiyorsa nedir yani pehhhh

Kadın ikiyi de yapar üçü de yapar 🙈
Doğru partner doğru frekansla çok çok üzun süreler devam edilebilir
30 lu yaşlar çok güzel zamanlar kendini keşfet😉

Back
X