Yeterince arzulanmadigimi hissettim

Gücü o kadar, bu kadar basit.
5 posta atan sırılsıklam aşık o zaman karşısındakine :KK70:
Alakası yok tabiki onun aşkla meşkle😂 kimse kusura bakmasın ama 5 yapana da ben başka birşey diyorum artık a.. ile başlayan 🙈
tamını yazarsam banlanırım diye korktum😂

Bu seninle ilgili bi durum degil .Bunu ben de yasadim.Birinci uzun sürüyor,ikincisi kesinlikle olamiyordu.Hatta başlangic oluyor malesef süremiyordu.Kadınla ilgili bi durum olsa ikinci ereksiyonu yasayamazlar.Ama ikinciyi sürduremiyor ,olmuyor işte.Zayıf olmasından da kaynaklıdir biraz.

2. Önemli. Çok iyi analiz et bak. Bunun bide evliliği var, yaşlılığı var 2. Olmazsa olmaz 😂😂😂

Sorun sende değil adam başarısız :KK53:

30’lu yaşlar böyle mi oluyor yoksa diye korktum biraz :KK70:
İkinciyi yapmıyor ya da istemiyor diye başarısız denmez ki :) yapıyorlar işte sonuçta, beni istemiyor mu ikinciyi yapmıyor denmesi komik bana göre☺️
herkes ikinciyi yapmak zorunda değil her zaman, başarısızlık hiçbirşey yapamamak demek bana göre ikinciyi üçüncüyü yapamamak değil ☺️

Her kadın yapabilir mi peki? Ciddi soruyorum yanlış anlamayın lütfen. Ben hiç ikinci kez yapılmasına ihtiyaç duymadım mesela. Oysaki baya varmış bu olay. Benim libido zaten düşük orası kesin de herkesinki ne kadar yüksekmiş meğer ona şaşırdım 😂
Ben soruyu çok istekli oldugum icin sormadim sadece o girişimde bulunurken olmadı bende o esnada bir şeyden etkilendi beğenmedimi diye dusundum

Konum umarım taşınmaz ben 33 sevgilim 31 yaşında cinsellik yaşıyoruz 4 aydır beraberiz buluşmadan önce özlediğini söylüyor hep ama buluşunca sadece 1 defa birliktelik oluyor ikincide bir şekilde olmuyor bir anda modu düşebiliyor acaba bemi beğenmiyormu bir seylerden tiksiniyor olabilirmi diyecem ama gereken özeni gösterdiğinimi dusunuyorum bu durum canımı çok sıkıyor.
E yasak aşkın Meyvesi kabuk çürür helal dururken harama yönlenirsen olacağı bu yenisini bulmuştur yada cazip gelmiyorsundur

Bu seninle ilgili bi durum degil .Bunu ben de yasadim.Birinci uzun sürüyor,ikincisi kesinlikle olamiyordu.Hatta başlangic oluyor malesef süremiyordu.Kadınla ilgili bi durum olsa ikinci ereksiyonu yasayamazlar.Ama ikinciyi sürduremiyor ,olmuyor işte.Zayıf olmasından da kaynaklıdir biraz.
Evet ilki uzn suruyor gayet iyi ikinci başlangic oluyor sonu gelmiyor beni anladiginiza sevindim herkea yanlis anlamıs tesekkur ederim yorumunuz icin

Yasak aşkın meyvesi mi ? 2.yi Doğuruyor mu sandınız acaba :KK57:
Tabiki yanlış anladınız farklı bi deyim kullandım yasak aşkın şehvet denen duygusu sağlam gibi geliyor Sağlam bi meyve gibi yani b bu tarz birliktelik yaşayanlarda ve bi kitap okumuştum ordan aklımda kaldı bu tarz bi benzetme vardı

Tabiki yanlış anladınız farklı bi deyim kullandım yasak aşkın şehvet denen duygusu sağlam gibi geliyor Sağlam bi meyve gibi yani b bu tarz birliktelik yaşayanlarda ve bi kitap okumuştum ordan aklımda kaldı bu tarz bi benzetme vardı
Çok aşırı farklı hiç duymamıştım, hele böyle bir benzetme için

Back
X