Sikildim artik biz esimle cok severek evlendik kimse evlenmemizi istemefi ama evlendik birbirimizi cok seviyoruz bir zmnlar bni istemeysn kaynanamla oturuyorum simdi altli ustlu. Bna cok iyiler taki. Evli gorumcem gelene kadar esimde sevmiyor. Kardesini yikilacak yer ariyorlar diyo ama her geldiklerinde benimle tartisiyo. Evdeki herkes bir tuaf oluyo yeter artik baskalari yuzunden bn evimde huzursuz oluyorum sikildim bu durundan 2 gunde bir burda ortalik karistirip gidiyor. Kendi esinin akrabalariyla arasi bozuk gidecek yeri yok buraya geliyor. Bn hamile kaldim. Kendiside hamile kaldi 6 ay snra bnm. Oglum olucak senin ki kiz olur bn 5 kilo dogururum normal yolla sen sezaryan olursun. Tabiki tam tersi oldu bnm oglum onun kizi bnm oglum3.700kg kendisinin kizi 700gr. Dogdu 1 ay kuvezde yatti. Bn aciyorum kendisine bnm cok mutlu bir ailem var. Oglum 1.5yasinda. Mutluyuz ama o gelincee. offff off napicam bilmiyorum
Mesafeli davran muhattap olma ve ağzına lafı yapıştır alaycı konuş istemediğini anlasınSikildim artik biz esimle cok severek evlendik kimse evlenmemizi istemefi ama evlendik birbirimizi cok seviyoruz bir zmnlar bni istemeysn kaynanamla oturuyorum simdi altli ustlu. Bna cok iyiler taki. Evli gorumcem gelene kadar esimde sevmiyor. Kardesini yikilacak yer ariyorlar diyo ama her geldiklerinde benimle tartisiyo. Evdeki herkes bir tuaf oluyo yeter artik baskalari yuzunden bn evimde huzursuz oluyorum sikildim bu durundan 2 gunde bir burda ortalik karistirip gidiyor. Kendi esinin akrabalariyla arasi bozuk gidecek yeri yok buraya geliyor. Bn hamile kaldim. Kendiside hamile kaldi 6 ay snra bnm. Oglum olucak senin ki kiz olur bn 5 kilo dogururum normal yolla sen sezaryan olursun. Tabiki tam tersi oldu bnm oglum onun kizi bnm oglum3.700kg kendisinin kizi 700gr. Dogdu 1 ay kuvezde yatti. Bn aciyorum kendisine bnm cok mutlu bir ailem var. Oglum 1.5yasinda. Mutluyuz ama o gelincee. offff off napicam bilmiyorum
Boyle seyyler yasamadigim icin bilemiycem ama gorumcem bana laf falan soyledimi onaSikildim artik biz esimle cok severek evlendik kimse evlenmemizi istemefi ama evlendik birbirimizi cok seviyoruz bir zmnlar bni istemeysn kaynanamla yeriorum simdi altli ustlu. Bna cok iyiler taki. Evli gorumcem gelene kadar esimde sevmiyor. Kardesini yikilacak yer ariyorlar diyo ama her geldiklerinde benimle tartisiyo. Evdeki herkes bir tuaf oluyo yeter artik baskalari yuzunden bn evimde huzursuz oluyorum sikildim bu durundan 2 gunde bir burda ortalik karistirip gidiyor. Kendi esinin akrabalariyla arasi bozuk gidecek yeri yok buraya geliyor. Bn hamile kaldim. Kendiside hamile kaldi 6 ay snra bnm. Oglum olucak senin ki kiz olur bn 5 kilo dogururum normal yolla sen sezaryan olursun. Tabiki tam tersi oldu bnm oglum onun kizi bnm oglum3.700kg kendisinin kizi 700gr. Dogdu 1 ay kuvezde yatti. Bn aciyorum kendisine bnm cok mutlu bir ailem var. Oglum 1.5yasinda. Mutluyuz ama o gelincee. offff off napicam bilmiyorum
Eşim biliyor kardeşinin huyunu dememişmiydin, eşin sorun etmez bence ondan uzak durmanı. Sen ondan uzaklaşıp huzurlu olda bırak o burnu kalkmış desin tek derdin onun arkandan sallaması olur. Kimseye yapmayıp sadece ona yapınca sorunun ondan kaynaklandığını görür heralde millet.Inan. Bna denedim bunu esim isten gelir gelmez karinin burnu kalmis bilmem ne falan. Daha beter oldu ya. Cok kotu bir huyu var. Gormeniz lazim ancak o zmn anlarsiniz bni cnm of of
Böyle konularda bir derdin varsa kardeşinle çöz de sende. Kırığın muhattabı sen değilsin ki kocan bırak onlar birbirlerini yesin.Bana diyor ki sen burdan tasin yetet oturdugub seni ilgilendirmez defim sustu dayanmiyorum artik umursama diyosun esimle bu gece cok gzl geciricekdik. Dun konusmustuk. ama simdi. O bna arkasini donmus bn ona arkami donmusum kimin yuzunden gorumcem off ofg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?