- 14 Nisan 2018
- 5.023
- 2.919
- 173
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Beni daha işten cikartmadilar cikartsinlar hemen başvururum ne kadar alirim tahminenSgk ya başvuru yap alırsın.
evet alabiliyorsunuz. SGK'ya başvurun.Kizlar merhaba
Suan calisiyorum. Bekarim. Isten cikartilacagimi ogrendim. Babam 9 ay once vefat etti. Annem babamin maasini aliyor her ay. Bende isten cikinca yetim ayligi alabiliyor muyum?
Bu aylığı alan var mi yada yakininizda alan var mi
Bilgi vermenizi rica ediyorum
Kac tl aldinizaldiniz aylik?Calissaniz da bekar oldugunuz surece alirsiniz diye biliyorum ben. 30 yasinda evlendim,7 yildir da calisiyordum hep aldim yetim ayligi
Nasil yani annemin maasinin bi kısmını mi aliyor olucam%50 anneniz %25 siz alırsınız annenizin maaşından düşer
Evet.Nasil yani annemin maasinin bi kısmını mi aliyor olucam
Evet maaş babanız vefat ettiği için %75 alabiliyorsunuz %25 sizin hakkınızNasil yani annemin maasinin bi kısmını mi aliyor olucam
Benim komşu kızım alıyor babasından ve çalışmıyor acaba çalışınca kesiliyor da mı çalışmıyor bilgim yok ama çalışsa da çalışmasa da alması gerek mi bunu öğrenmek daha doğru olurKizlar merhaba
Suan calisiyorum. Bekarim. Isten cikartilacagimi ogrendim. Babam 9 ay once vefat etti. Annem babamin maasini aliyor her ay. Bende isten cikinca yetim ayligi alabiliyor muyum?
Bu aylığı alan var mi yada yakininizda alan var mi
Bilgi vermenizi rica ediyorum
Peki Kizin annesi ayri kiz ayriayri maas mi aliyorBenim komşu kızım alıyor babasından ve çalışmıyor acaba çalışınca kesiliyor da mı çalışmıyor bilgim yok ama çalışsa da çalışmasa da alması gerek mi bunu öğrenmek daha doğru olur
Suan sigortaliyim ama yakinda iptal olacak ama ben simdi yetim ayligina basvurunca annemin maasi azalacak mi neden Extradan verilmiyorSigortasız çalışırsanız alırsınız sigortalı çalıştığınız an kesilir
SigortaliSigortali calissam bile alabiliyor muyumÇalışırken de alabiliyorsunuz evlendiginiz zaman kesiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?