- 3 Mayıs 2011
- 13.829
- 49.121
- 798
- Konu Sahibi Pembe Unal
-
25 yaşına gelmıs hala ufaktan bır ıse gırmelıydı bence( aşağılamak ıcın soylemıyorum).hayat zor bıran once ıse gırmek sart oldu.yetım maasıyla nereye kadar ona da yazık.Merhaba hanımlar,
Bir erkek var, kendisi hala öğrenci ama önümüzdeki aylarda 25 yaşına geldiği için vefat eden annesinden kalan yetim maaşı kesilecek diye biliyoruz. Bu doğru mu bilenler var mı?
Veya hala öğrenci olduğu için (bu sene mezun olacak) eğitim hayatını devam ettirebilmesi açısından bu maaşın kesilmeme ihtimali yok mu?
Bilenler yardımcı olursa seviniriz.
Merhaba hanımlar,
Bir erkek var, kendisi hala öğrenci ama önümüzdeki aylarda 25 yaşına geldiği için vefat eden annesinden kalan yetim maaşı kesilecek diye biliyoruz. Bu doğru mu bilenler var mı?
Veya hala öğrenci olduğu için (bu sene mezun olacak) eğitim hayatını devam ettirebilmesi açısından bu maaşın kesilmeme ihtimali yok mu?
Bilenler yardımcı olursa seviniriz.
25 yaşına gelmıs hala ufaktan bır ıse gırmelıydı bence( aşağılamak ıcın soylemıyorum).hayat zor bıran once ıse gırmek sart oldu.yetım maasıyla nereye kadar ona da yazık.
25 yaşını doldurduğu an kesiliyor. Öğrenci olması dikkate alınmıyor.
Devlet diyor ki: 25 yaşına kadar bitirseydin, bana sorup mu uzattın öğrenciliği?
devlet haklı :))) adam aylık alacağım diye uzatsın dursun yani25 yaşını doldurduğu an kesiliyor. Öğrenci olması dikkate alınmıyor.
Devlet diyor ki: 25 yaşına kadar bitirseydin, bana sorup mu uzattın öğrenciliği?
Anne memurmuydu ?
Eğer memur aylığı alıyorsa y.öğretimde okuyan erkek çocuk 25 yaşına kadar alabiliyor diye biliyorum.
devlet haklı :))) adam aylık alacağım diye uzatsın dursun yani
bence bu aylıklar kısıye gore olmalı yanı iyi bölümde okuyan bırı ıcın bıraz daha uzatılabılır.(kımı acıkogretıme yazılıyor aylık ıcın)Devlet sağolsun ne diyim
Yok okumuyorsa 18 yaşında kesiliyor zaten okuyorsada 25 yaşına kadar veririm diyor devletEvet memurdu. Öğrencilikle alakası yok yani maaşı kesmenin.
bence bu aylıklar kısıye gore olmalı yanı iyi bölümde okuyan bırı ıcın bıraz daha uzatılabılır.(kımı acıkogretıme yazılıyor aylık ıcın)
bence bu aylıklar kısıye gore olmalı yanı iyi bölümde okuyan bırı ıcın bıraz daha uzatılabılır.(kımı acıkogretıme yazılıyor aylık ıcın)
mıllet esınden bosanıyor yada resmı nıkah yapmıyor babadan maas almak ıcın oyle ınsanlar da var.devlet haklı :))) adam aylık alacağım diye uzatsın dursun yani
Burs alabilir belki başarılı bir öğrenci ise
Tıp okuyor muhtemelen.Aynen okulunun neden uzadığına da bakılmalı.
4 yılda bitirenin henüz olmadığı bir yerde çünkü
25 yasinda erkeklerde bu tip ayliklar keisliyor.kuzenim engelli oldugu halde bagkur guvencesini kesmislerdi ustelik ciddi hastaligi ve pahali tedavisi vardi.
devlet haklı :))) adam aylık alacağım diye uzatsın dursun yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?