Yetim büyüseymişim keşke.

Sonbahar 35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2015
909
393
53
Bosanma evresinde yim. .ailemin yanına sığındım..ama babamla sorun yaşıyorum. .evlenmeden öncede aynıydı evliliği kurtuluş görüyordum evlendim o zamn daha sevgi gösterdi..yeri geldi onlar için esim ve ailesini karşıma aldım. .iki kız kardeş olduğumuz için mutlu olsun erkek evlat eksikliği hissetmesin diye doğum günü olsun özel günler olsun ara lütfen diye direttim sürekli onlar icin tartistm. .evime geldiler sabahın köründe ise gittim akşam gelir gelmez yemek yaptım. .sabah gün açmadan kalkıp açma börek çörek yaptım. .onları iyi ağırlamaya çalıştım. .

Babam beni his sevmedi..küçükken bile seni sevmiyorum dediğini biliyorum çok etkilenip günlük yazdığımı biliyorum o küçücük parmaklarımla kalem tutup hem yazıp hem aglamıştm. .

Şuan bosanma evresindeym ablamlar geldi uzaktan misafirlige..ve babam bana hep kızıyor hiç tahammülü yok..çok basit şeylerden sürekli kızıyor. .ve bu aksam col ağır konuştu çok. .çok ağladım.

İş bulsam sıkıntı yaratıyor beğenmiyor ben çok yoruluyorm tükeniyorum. .ne babamdan ne eşimden gulmedim. .hiç sağlıklı ortamda değilim. .günden güne tükeniyorum. .

Sıkıntıdan sürekli bir şeyler yiyorum. .hiç iyi değilim hiç. .

Ne yapayım? ..çok dualar ettim yine gülmedm. .Rabbim ne ağır bir imtihan bu...çok mutsuzum çok. .

İnşallah canm.. çok ağır sinaniyorum. .

Gidip iş bul çalış kimseye minnet etme. Ancak öyle kendini saydırırsın gibi görünüyor. Babanda da merhamet yok mu yani minnacık çocuğa bi de kendi çocuğuna öyle şeyler söylemiş. kendi paranı kazan o Zaman laf etmeye çekinirler. Dik durman lazım. Allah yardımcın olsun

Babanıza artık çocuk olmadığınızı, yetişkin bir kadın olduğunuzu anlatmak zorundasınız.
Siz pasif durdukça bu davranışı sonsuza dek devam edecektir.

53 rize mi acaba eğer öyleyse orda asla ayrı eve çıkmana müsade etmezler.

Bu dertten muzdarip olan tek.sen degilsin..herkesi bosver kendine bak.kimseye eyvallah etme sen guclu oldukca kiymetin olur

Benim bi arkadaşım da sizin gibi boşandı ve biri 2 biri 5 çocuköa baba evine döndü. Ancak aile ne çocuklara ne arkadaşıma huzur vermedi. Yeri gelir babası gece yarısı iki çocukla sokağa bile atardı. Kararttı gözünü terketti evi hem de iki çocuğuyla şimdi azıcık aşı kaygısız başı. Sizin için bunu yapmak çok daha kolay üstelik ne işi var nede çocuklara bakacak biri evde bi şeyler yaşıp satarak geçinmeye çabalıyor

Lisans mezunuyum.Muhasebe alanında deneyimim var..Bir an önce işe girmek icin çabalayacagim. .veya alıp başımı gitmek istiyorum ama nereye. Kolay değil ki..keşke birikim yapsaydım..

İşin kötüsü seçtiğim işi de beğenmiyor. .sürekli müdahale ediyor hayatıma. .ben geçimini sağlıyorsam benim kurallarım diyor (

Is bul çık o evden
Bekarken izin alma konusunda insan daha alttan alıcı olabiliyor
Ama evlenmis ayrilmissin, kendi düzenini kurmusken bozulmus demek ki bu, yeniden kendine bir düzen kurabilecegin anlamina geliyor
Hayatininin dumenini kendi eline al ve rotanı çiz
Babanla da ben çalışmayı düşünüyorum, izin istemiyorum diyebilirsin
Hem azarlasin hem izin vermesin yok öyle dünya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…