- 2 Mayıs 2015
- 909
- 393
- 53
- Konu Sahibi Sonbahar 35
-
Allah yardımcın olsun.
İş bulup ayrı eve çıkma ihtimalin var mı?
Kendi evin olsun, kafan da rahat olur.
Allah yardımcın olsun.
İş bulup ayrı eve çıkma ihtimalin var mı?
Kendi evin olsun, kafan da rahat olur.
İnşallah canm.. çok ağır sinaniyorum. .Duygularınla değil aklınla hareket etme vaktin gelmiş de geçmiş.
Dik dur iş bul,onu bunu ailen bile olsa takma,kendine hayat kur.
Zor ama herkes yapabilir.
Mutlu olmak senin elinde,babana ya da eşine ya da herhangi birine bağlama.
Keşke. .ama ona da izin vermiyor(
Bosanma evresinde yim. .ailemin yanına sığındım..ama babamla sorun yaşıyorum. .evlenmeden öncede aynıydı evliliği kurtuluş görüyordum evlendim o zamn daha sevgi gösterdi..yeri geldi onlar için esim ve ailesini karşıma aldım. .iki kız kardeş olduğumuz için mutlu olsun erkek evlat eksikliği hissetmesin diye doğum günü olsun özel günler olsun ara lütfen diye direttim sürekli onlar icin tartistm. .evime geldiler sabahın köründe ise gittim akşam gelir gelmez yemek yaptım. .sabah gün açmadan kalkıp açma börek çörek yaptım. .onları iyi ağırlamaya çalıştım. .
Babam beni his sevmedi..küçükken bile seni sevmiyorum dediğini biliyorum çok etkilenip günlük yazdığımı biliyorum o küçücük parmaklarımla kalem tutup hem yazıp hem aglamıştm. .
Şuan bosanma evresindeym ablamlar geldi uzaktan misafirlige..ve babam bana hep kızıyor hiç tahammülü yok..çok basit şeylerden sürekli kızıyor. .ve bu aksam col ağır konuştu çok. .çok ağladım.
İş bulsam sıkıntı yaratıyor beğenmiyor ben çok yoruluyorm tükeniyorum. .ne babamdan ne eşimden gulmedim. .hiç sağlıklı ortamda değilim. .günden güne tükeniyorum. .
Sıkıntıdan sürekli bir şeyler yiyorum. .hiç iyi değilim hiç. .
Ne yapayım? ..çok dualar ettim yine gülmedm. .Rabbim ne ağır bir imtihan bu...çok mutsuzum çok. .
Anneniz destek olmuyor mu size.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?