Yetimhaneye 17 yaşındaki biri gidebilir mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi BEsma_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
veremiyorum demekki kötü şeyler
O zaman şöyle söyleyeyim bu kötü şeyleri kanıtlayabilirsen polise şikayette bulunabilirsin eğer dediğin gibi evde sana karşı, psikolojik şiddet, fiziksel şiddet, tehdit veya darp var ise zaten polis seni yurda yönlendirir.

Öyle isteyince gidilecek bir yer değil durduk yere de alınmazsınız zaten .

Gittiniz diyelim 1 sene sonra nolacak sizi salıverdiklerinde ?
Oradan çıkıp başka şehirde üniversiteye gitmeyi planlıyor bence ama muhtemelen üniversitede nasıl geçineceğini hesaplamadı

O işler öyle olmuyor. Devlete sığınabilmek için belli şartların oluşması lazım. Şiddet görüyorsanız, istismar durumu varsa, anne baba yoksa veya gelirleri olmadığı için bakacak durumda değilseler vb gibi durumlarda korumaya alınıyor kişiler.
Siz önce anne babanızla durumu konuşun. Abim bana deli diyor diye evden çıkmak manasız.

Oradan çıkıp başka şehirde üniversiteye gitmeyi planlıyor bence ama muhtemelen üniversitede nasıl geçineceğini hesaplamadı
şimdiki gençler gerçekten çok tuhaflar . Daha evde abisinden kendı hakkını savunamıyor dışarda nası yaşayıp çalışıp okuyacak bu çocuk bunca kötülük varken

şimdiki gençler gerçekten çok tuhaflar . Daha evde abisinden kendı hakkını savunamıyor dışarda nası yaşayıp çalışıp okuyacak bu çocuk bunca kötülük varken
Savununca deli diyorlar işte, boğazıma sarılacak adam ne yapayım ben kendi çocuğunuza benek gibi bakıyorsunuz benim gibi şanssızlar da yaşamaya çalışıyor

Savununca deli diyorlar işte, boğazıma sarılacak adam ne yapayım ben kendi çocuğunuza benek gibi

bakıyorsunuz benim gibi şanssızlar da yaşamaya çalışıyor
Üslub önemli ama evdeki iletişim böyleyken anne baba nerde ? Neden anne baba sorularımı cevapsız bırakıyorsunuz ? Bilmiorum olmaz işte aile duzenınızı kaybetmeyin .

Savununca deli diyorlar işte, boğazıma sarılacak adam ne yapayım ben kendi çocuğunuza benek gibi bakıyorsunuz benim gibi şanssızlar da yaşamaya çalışıyor
İyi de kim el bebek gül bebek büyüyor ki ?
Kızım da 17 yasında ama sorsan ohooo biz kötü polis o iyi polis .

Üslub önemli ama evdeki iletişim böyleyken anne baba nerde ? Neden anne baba sorularımı cevapsız bırakıyorsunuz ? Bilmiorum olmaz işte aile duzenınızı kaybetmeyin .
Onlardan da bir hayır gelmez, babam sinirli, annem hasta ona bakmak için üni kazanmam lazım

Ve ailesi olan ama 1 yıl gitmeye ihtiyacı olan
Bu da son moda oldu tövbe tövbe tuttuğuna deli der oldu bu millet,zaten eğitim diplerdeydi üstüne birde cahil akıllarıyla teşhisleri çıktı,kaç oldu bu sitede bu tarz konu açılıyor iyice şirazesi kaydı milletin,kendini ağbine karşı savunamıyorsan evden uzakta ne yapacaksın,ağbin zorbaladı diye yetimhaneye gitmek mantıklımı kaldıki 1 sene sonra yine evdesin ne değişecek,şiddet,taciz vs varsa şikayetçi ol ama eğer yoksa kendini savun,şehir dışında okuyanlar bilir aile desteği olmadan mümkün değil heleki biri deli dedi git dedi deyip alınganlık yapacaksan tek başınayken daha neler neler duyacaksın her seferinde gidiyom ben diyemezsinde.

Back
X