Sinirli olduğum için, 12. sınıfa geçtimNe alaka ya? Baban ne diyor? Abin kaç yaşında? Neden sana deli diyor? Okul yok mu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sinirli olduğum için, 12. sınıfa geçtimNe alaka ya? Baban ne diyor? Abin kaç yaşında? Neden sana deli diyor? Okul yok mu?
Hayır ama deli olduğumu söylüyor
Biri size deli dedi diye deli olmuyorsunuz.Evli değil, babam geçindiriyor. Benim deli olduğumu söylüyor
Sinirlisin diye mi deli diyor? Arkadaşım düzgünce anlatacak mısın sen olayları?Sinirli olduğum için, 12. sınıfa geçtim
O zaman şöyle söyleyeyim bu kötü şeyleri kanıtlayabilirsen polise şikayette bulunabilirsin eğer dediğin gibi evde sana karşı, psikolojik şiddet, fiziksel şiddet, tehdit veya darp var ise zaten polis seni yurda yönlendirir.veremiyorum demekki kötü şeyler
Siz sinirli olabilirsiniz de ,aileniz evde iki kardeş gecınemıyor dieSinirli olduğum için, 12. sınıfa geçtim
Ben istiyorum gitmekSiz sinirli olabilirsiniz de ,aileniz evde iki kardeş gecınemıyor die
17 yaşında kızını yetimhane gönderecek kadar mı akıl sahibi değiller ?
Öyle isteyince gidilecek bir yer değil durduk yere de alınmazsınız zaten .Ben istiyorum gitmek
niye?Hayır ama deli olduğumu söylüyor
Taciz tecavüz fiziksel şiddet mi var???Ben istiyorum gitmek
Oradan çıkıp başka şehirde üniversiteye gitmeyi planlıyor bence ama muhtemelen üniversitede nasıl geçineceğini hesaplamadıÖyle isteyince gidilecek bir yer değil durduk yere de alınmazsınız zaten .
Gittiniz diyelim 1 sene sonra nolacak sizi salıverdiklerinde ?
şimdiki gençler gerçekten çok tuhaflar . Daha evde abisinden kendı hakkını savunamıyor dışarda nası yaşayıp çalışıp okuyacak bu çocuk bunca kötülük varkenOradan çıkıp başka şehirde üniversiteye gitmeyi planlıyor bence ama muhtemelen üniversitede nasıl geçineceğini hesaplamadı
YokTaciz tecavüz fiziksel şiddet mi var???
Sadece deli dedi diyorsunuz
Savununca deli diyorlar işte, boğazıma sarılacak adam ne yapayım ben kendi çocuğunuza benek gibi bakıyorsunuz benim gibi şanssızlar da yaşamaya çalışıyorşimdiki gençler gerçekten çok tuhaflar . Daha evde abisinden kendı hakkını savunamıyor dışarda nası yaşayıp çalışıp okuyacak bu çocuk bunca kötülük varken
BilmiyorumÖyle isteyince gidilecek bir yer değil durduk yere de alınmazsınız zaten .
Gittiniz diyelim 1 sene sonra nolacak sizi salıverdiklerinde ?
Üslub önemli ama evdeki iletişim böyleyken anne baba nerde ? Neden anne baba sorularımı cevapsız bırakıyorsunuz ? Bilmiorum olmaz işte aile duzenınızı kaybetmeyin .Savununca deli diyorlar işte, boğazıma sarılacak adam ne yapayım ben kendi çocuğunuza benek gibi
Bilmiyorum
bakıyorsunuz benim gibi şanssızlar da yaşamaya çalışıyor
İyi de kim el bebek gül bebek büyüyor ki ?Savununca deli diyorlar işte, boğazıma sarılacak adam ne yapayım ben kendi çocuğunuza benek gibi bakıyorsunuz benim gibi şanssızlar da yaşamaya çalışıyor
Onlardan da bir hayır gelmez, babam sinirli, annem hasta ona bakmak için üni kazanmam lazımÜslub önemli ama evdeki iletişim böyleyken anne baba nerde ? Neden anne baba sorularımı cevapsız bırakıyorsunuz ? Bilmiorum olmaz işte aile duzenınızı kaybetmeyin .
Bu da son moda oldu tövbe tövbe tuttuğuna deli der oldu bu millet,zaten eğitim diplerdeydi üstüne birde cahil akıllarıyla teşhisleri çıktı,kaç oldu bu sitede bu tarz konu açılıyor iyice şirazesi kaydı milletin,kendini ağbine karşı savunamıyorsan evden uzakta ne yapacaksın,ağbin zorbaladı diye yetimhaneye gitmek mantıklımı kaldıki 1 sene sonra yine evdesin ne değişecek,şiddet,taciz vs varsa şikayetçi ol ama eğer yoksa kendini savun,şehir dışında okuyanlar bilir aile desteği olmadan mümkün değil heleki biri deli dedi git dedi deyip alınganlık yapacaksan tek başınayken daha neler neler duyacaksın her seferinde gidiyom ben diyemezsinde.Ve ailesi olan ama 1 yıl gitmeye ihtiyacı olan