Yetinmek??

Esinizin cinsel problemleri var gibi duruyor. Her seyden ote iletisimsizlik en buyuk problem. Acikca derdinizi anlatsniz sizi dinlemez mi? Cinselligin, sefkatin olmadigi bir evlilik insanin yasam enerjisini alir goturur iyi bilirim.

Çok olumsuz konuşur çok şikayet eder çok eleştirir asla teşekkür etmez takdir etmez,gülmez,sohbet açmayı bırak telefonda alo bile demez söyleyeceğini söyler çat diye kapatır. Ne bi günaydın ne iyi geceler..
Tatlı söz bakış gülüş lüx zaten. Karı koca hayatımız 5 yıldır yok ne elimi tutar ne sarılır,sıcaktan uyuyamıyorum diye salona bi gitti 5 yıl oldu yataklar ayrıldı..
Dürüst,temiz,sakin evin çocuğun benim de ihtiyaçlarımı derhal karşılayan biri tüm bunların ötesinde
Hayatta ne tarafın daha önemli olduğunu bilmiyorum..
Kızlar ben yetinmeyi bilmiyor muyum ??

Eşiniz parasını verip aile hayatını yaşıyor ve kişisel bakım ihtiyaçlarını gideriyor. Ama siz yukarıda yazdığınız özelliklere rağmen nankör olduğunuzu mu düşünüyorsunuz?

Evlilik sırf evine ekmek getirmek değil ki, o sizin babanız değil kocanız. Buna göre de ilişkinizin de farklı olması gerekir.

Kızlar ikimiz de çalışıyoruz,maddi durumumZda bir sıkıntı yok,sağlıgımız yerinde çok şükür.. ama bunlar yetmiyormuş düzgün bir evlilik götürmeye,bugün 5 günlüğüne ailesinin yanına gitti ve giderken bana hafif boynunu arkaya çevirip “görüşürüz” diyerek gitti..
Geldiğimiz nokta bu.

Hiç konuştunuz mu bu durumu ?
Tepkisi ne oldu
Ya da hiç davranışlarına dikkat ettiniz mi ? Cinsel ihtiyaçlarını nasıl karşılıyor ?

İyi bir ev arkadaşı ama koca değil. Koca olacak enerjisi yok. Sorunlu olan O. Once tedavi olup pozitif biri olmayı becermeli. Cinsellik yoksa bu yaslarda ortada bir evlilik de yoktur bana göre.

Back
X