• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yetinmeyi bilmemek !!

önceden pek bir överdi çayını baktı ihale ona kalıyor o kadar ses etmiyor benim haşlama çayıma,bende şükür ediyorum 30 yaşındayım bu yaştan sonrada zillisini aramıyorum sabrımın el verdiğince .soba kovasını kaldırsın bence. yıllarca annem taşıdı kovayı da noldu babam şekerden vefat etti,çayı koymakta çok zor bir şey değil,onu da yapabilir.kadınların islama göre görevlerini araştırdım da yobaz hocalara yazdırmışlar.özellikle bazı cahillikleri ki kuranda bile geçmiyor.kadım hem adamdan hem dinden soğur

kadının görevi erkeğin görevi.
çalışan kadının görevi ne peki.
hem ev işi hem dışarda çalışmak. diyorum ya erkek olacağım bir daha dünyaya gelirsem. ama bu ülkede değil. amerikada. umarım :)

O da haddini bilecek adama ben para kazanıyorum diye çemkirmeyecek, parasını eşinin eline teslim edecek hayat müşterektir diyerek...

Adam "bende çalışıyorum sana çalış diyen mi var çalışma otur evinde yap işini" deyip elini hiç bir şeye sürmezse kadın yine susacak pusacak, yazık adamceğizlere... :KK53:

Şu forumda çalışan kadınların çalışmayan kadınlardan, çalışmayan kadınların da çalışan kadın üzerinden sidik yarıştırmasından bana fenalık geldi...

konuyu yanlış tarafa çekenlere sesleniyorum .benm anlatmak istediğm hem dışarda hem evde çalışmayan burnu büyük her istedği olsun isteyen ,sürekli giyinip süslenip ,zengin koca sever kadınlar.o çalışıyomuş o çalışmıyomuş sidik yarıştırmakmış hiiç iişim olmaz.ki bende ev kızıyım şu an.ev hanımlarını asla kötülemiyorum annelermzde ev hanımı.kategoriler çooook ayrı.:KK34::KK34:

Valla ben staj görüdügüm zamanda hafta içi full çalışıyordum kızım oldu eşim tek hafza sonu çalışırdi ve ben akşam eve gelince yemek yapar sabah erken kalkar kavalti hazırlar mola saatinde gelir ortalığı temizler ve haftasonu da ev temizliğimi yapardım. Şimdi evdeyim ve ev işimi kendim görürüm bir şey bozulsa erkek islerini bile elimden geldigince eşime biraakmamaya çalışır kendim hal ederim iki çocukla eşimi sabah erkenden kahvaltısız yollamam akşam da yemek yedirmeden yatırmam döner yerinde çalışır kendisi asla demem bugün orda ye yemek yapmadım. Bunu eşim den bir kere duydum başka bir yerde çalışırken iş arkadaşının karısı adam eve gelmeden orda yemeğini yiyip gel yoksa evde yemek yok eşim diyor adam hergün yemek yemeden çıkmazdi yemek yemesem eşim bana kizicak dermis çocukları da büyüktü. Demem oki ben arkadaşı anlıyorum böyleleri çok ben şaşıyorum bazen ben iki çocukla ev işi kağıt işleriyle uğraşıyorum çocuklarım da daha küçük. Yani arkadaşa yüklenmeyin tembel olanlar var arkadaşlar malesef! ;)

Back
X