• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yetinmeyi bilmemek !!

hz.muhammed (sav) demistir ki,kadinlarinizin islerinizi yapmasi sizlere ikramidir..
Baska soylencek birsey varmi?
Hic bir kadinin oyle dusundugunu sanmiyorum. Sadece biraz yardim,destek bekliyoruz. Bizim okadar cok islerimiz var ki,sadece calisip eve gelmeyi secerdim dogrusu.. Ev hanimi degil bir de calisan kadinlarimiz eve geldimi hemen muftaga kosar,yatana kadar da oturmazlar. Esleri?calisip gelir otururlar....

hihaha :D saldırın bana .

beni anlayan bitek kişi çıktı şurda :D da hanımlar konu şu ben evi için fedakarşık yapan görevlerini yerine getiren hanımları konu dışı tuttum.benim bahsettiğim hergün gezmede günde ay ben bi giydiğimi bidaha giyemem.çöpü kocam dökücek akiam yemek de yemeyiversin para da kazanamıyo zaten .gibilerineydi lafım.
saldırın tabi :/
bi gün birine derdimi açıldım kadın bana zengin birine aşık ol dedi .ağlıyorum böyle derdimden.

Evliliğin olmazsa olmazları var
Saygı
Sevgi
Para
Cinsellik
1i eksilirse diğer 3ü de hooop silinir.

Zengin bi ailen varsa fakir kocayla bocalarsın, fakir bi ailen varsa zengin kocan olursa adamı kaz gibi yolarsın.

bi konudada düzgün yazışsak olmucak dimi. aykırı dimi :KK14:
Dana gibi yatan kadin da var erkek de. Allah iki danayi bir araya getirmiyor. Eşlerden biri evi cekip ceviriyor.
işte hep bi taraf fedakarlık yaparsa eşitlik olmazsa olmaz diyorum .hanımlarımız nesini anlamadı da :)

konu sahibi onu demek istemedi bence .Ev hanımı olup da sorumluluk almayan çok insan var .
Hastaneye bile kocalarını sürükleyenler var .Bız bız bız bir naz bir niyaz .Gören de ölümcül rahatsızlığı var zanneder .Çok öylesi inan ki .

Onlar kendini bulunmaz Hint kumaşı sananlar. Havalarıda aldatılınca söner gider.

bence konu erkeklere yönelik olmalı burada kimse çıkıp evet ben kocam zengin olsun totomu kaldırmaya da hiç niyetim yok çok haklısın değişeceğim demez :D
Bunca kadının içinde ettiğin lafa bak hele :D

canımı sıkan tarafı bana da zengin koca bul ne yapcan o çulsuzu demeleri ya sinirlendim geldm buraya patladım :))

sataşarak? kime sataştım pardon da.
bana sataşarak gibi bi kelime kullanarak sen bana sataştın canım şu anda.
gelip patladigini sen soyluyorsun. Ilk yorumunu alintilamadim bile. Ev hanimlarinin danalar gibi yatmasi filan. Herneyse milletin derdini dert edinmedigini kendinin bu konuda bir karin agrin oldugunu farketmistim. . Mevzu onemli degil milletin uzerinden ornekleme yapana satasiyor denir halk arasinda

gelip patladigini sen soyluyorsun. Ilk yorumunu alintilamadim bile. Ev hanimlarinin danalar gibi yatmasi filan. Herneyse milletin derdini dert edinmedigini kendinin bu konuda bir karin agrin oldugunu farketmistim. . Mevzu onemli degil milletin uzerinden ornekleme yapana satasiyor denir halk arasinda
sen dana lafına alındın zaar.da ben ev hanımlarının tümüne demedim onu .kendini o kategoriye sokup sokmayacağın da kendi bileceğin iş.nasıl düşünürsen düşün. karın ağrımın olup olmaması seni hiç ilgilendirmez

işte hep bi taraf fedakarlık yaparsa eşitlik olmazsa olmaz diyorum .hanımlarımız nesini anlamadı da :)
farklı okudular sanırsam :KK59:

şeyede kızıyorum ben hanımlarda.
eşlerinin görevlerinede kendilerinin üstlenmesine.
erkekten o sorumlulugu alıp kendi yapınca sanki cok bi işe yarıyor.
adam dahada kendini yayıyo koltuga :KK59:

farklı okudular sanırsam :KK59:

şeyede kızıyorum ben hanımlarda.
eşlerinin görevlerinede kendilerinin üstlenmesine.
erkekten o sorumlulugu alıp kendi yapınca sanki cok bi işe yarıyor.
adam dahada kendini yayıyo koltuga :KK59:
aynen nasıl olsa o yapar ben yatayım oh diyor.salıyorda salıyor.herşey eşit olmalı evlilikte.

Valla bende ev hanımı olupta kocasından her işte yardım bekleyen hanımlarımıza kızıyorum yahu adam zatendışarda çalışmış eve gelmiş ayaklarını uzatıp dinlenmek istiyor kadın şunu yap şunu götür şunu topla diyor ama sen bütün gün evdeydin bu işleri gündüzde yapabilirdin ama yok olmaz illa koca yapacak ... bide derler ya ev hanımlarıda akşam olunca ayakalarımı uzatacak yer arıyorum ama evde olupta gündüz o işleri dinlene dinlene yapabilirsin yada canın istediğin gibi yapabilirsin istesende yapmayada bilirsin ama işte çalışınca bugün bu işi yapmak istemiyorum diyemiyosun..
birde ev hanımları kendilerini çalışan kadınlarla kıyaslarlarya ona da kızıyorum tamam ev işi hiç bitmez doğru ama düşününki şahsen ben 10 saat eşşek gibi çalışıyorum sonra eve gelip onların gündüz yapmaya çalıştığı işleri ben 1-2 saate sığdırmaya yada tek izinli olduğum 1 güne sığdırmaya çalışıyorum ... üstelik 1,5 yaşında kızımda var her sabah onu tek başıma hazırlayıp harıl harıl arabaya bindirip anneme bırakıp ordan işe geçiyorum ... hep bi koşturmaca... :(

sen dana lafına alındın zaar.da ben ev hanımlarının tümüne demedim onu .kendini o kategoriye sokup sokmayacağın da kendi bileceğin iş.nasıl düşünürsen düşün. karın ağrımın olup olmaması seni hiç ilgilendirmez
yavrum ben ev hanimi degilim.. ben ogretmen oldugum icin usluba takildim ZAAR

Ben de haklisin diyorum. Genel olarak tum kadinlar degil ama boyle davrananlara iste. var benim de bi tanidigim 5 ay elektrik faturasi odenmiyo elektrik kesiliyo panoyu söküyolar artik ama kadinin umrunda degil yahu bi dürt adami sana hayirdir de ama yok bunlar kari-koca hala elimizdekini avucumuzdakini yiyelim icelim gezelim ve bunlari sosyal medyada paylasalim derdindeler. Kinamak degil bu ya hamileyim kotu dusunmeyeyim diyorum ama ne bileyim sadece dusuncesizliklerine kizmak iste aman..
Aman ya bosver kuzum sen yine de kendine gore dogruyu "bu benim dogrum sizin, dogrunuz da kendinize" deme cirlayabilirler burda.. Herkesin dusuncesi ayni olmak zorunda degil..

Back
X