- 27 Ekim 2011
- 2.496
- 31
- 158
Arkadaşlar önceki konularımdan bakarsanız göreceksiniz evin düzeni temizliğiyle ilgili problem yaşıyordum ama sağolsun tecrübeli ev hanımlarının verdiği taktiklerle epey iyi olmuştum. Akşamları bulaşığım felan kalmıyordu herşey iyiydi yani.. Taa ki şu 2 haftaya kadar.. Şuan yine evim berbat bir halde.. Ama bu sefer benim beceriksizliğimden değil gerçekten yetişemememden.. İşten 6 da çıkıyorum 6.30da kursum başlıyor 9a kadar o saatten sonra eve gidemiyorum annemlerde eşimi beklemek zorunda kalıyorum ve 11den aşağı evde olamıyorum her gece.. Hem bilgisayar hem ehliyet kursum var.. Aöften okuyorum finallere 1 aydan az var.. Aynı zamanda kpssye hazırlanıyorum.. Zabıt katipliği sınavına gircem klavye çalışmam gerekiyor.. Açıkçası kafayı yemek üzereyim.. Eve adapte olamıyorum çünkü hala öğrencilik rolümden kurtulamadım.. Bu cumartesi akşam yazlık kışlıkları yerleştirdim çıkan yazlıklarda bir yığın ütü var. Çamaşırları yıkamadım üstelik ufak çaplı bir tadilat oldu dolap yaptırdık.. Dün anca onu temizledm ama bütün yatak yorgan oturma odasında atılık bekliyor..
Ne yapacağımı bilemedim
Annemi bekliyorum ama ordada badana var. Tek başıma yetişemiyorum. Ve bu böyle epey sürecek haziranda sınavlara giricem sonra direksiyon sınavlarım başlıcak.. Bu şekilde kendime nasıl bir düzen kurabilirim? Akşam gidip sabah çıkıyoruz.. yardım edin lütfen yoksa deliricem..
Ne yapacağımı bilemedim