Yetisemiyorum

aklikarisik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2015
830
172
103
35
Merhaba arkadaslar.
Direk konuya girecegim ben hicbir seye yetisemiyorum artık 3 aylik bebegim var ve ben sanirim anne olmayids başaramıyorum bebegimi odada birakip bi is yapamiyorum azıcık debelense hemen aliyorum ve sanirim kotu alistiriyoym boyle yapmam gereken baska islerim var onlarida yapamiyorum kendime bakmak zaten aynaya baksam şükür..calismam gereken onemli bi sinavim var..esim cok yogun çalışıyor malesef o yuzden aksam gelince bakabildigi kadar bakiyor bebege ama ben gun icinde yapmam gereken seyleride yapamiyorum..lutfen bana yardimci olun..

Zaten ilk 6 ay bir şeylere yetişmek çok mümkün değil hele bakacak kimse yoksa sınav filan asla çalışamazsınız normal. Ev işlerini eşiniz evdeyken halledeceksiniz. Bu aylarda bu normal merak etmeyin.
6 aydan sonra da mümkün değil. Daha fena oluyor 😂 Hareketlenmeden yaptklarn yanına kar. 😁

Merhaba arkadaslar.
Direk konuya girecegim ben hicbir seye yetisemiyorum artık 3 aylik bebegim var ve ben sanirim anne olmayids başaramıyorum bebegimi odada birakip bi is yapamiyorum azıcık debelense hemen aliyorum ve sanirim kotu alistiriyoym boyle yapmam gereken baska islerim var onlarida yapamiyorum kendime bakmak zaten aynaya baksam şükür..calismam gereken onemli bi sinavim var..esim cok yogun çalışıyor malesef o yuzden aksam gelince bakabildigi kadar bakiyor bebege ama ben gun icinde yapmam gereken seyleride yapamiyorum..lutfen bana yardimci olun..

Yani hepimiz böyle büyüttük aslında ne yazık ki normali bu, oğlum 21 aylık ben yemek yaparken mutfağın altını üstüne getirdi , mutfak savaş yeri gibi ama ben yemeğim var oley modundayım 😂 Yemek de nohut pilav, içli köfte sarma filan değil yani 🥳

Kendınden beklentini düşür sınava çalışmak filan ne münasebet daha neler 🤓

Merhaba arkadaslar.
zamanla duzene girer.
daha cok kucuk
yurumeye basladiginda falan biraz daha rahatlarsiniz.
bir kanguru alin isterseniz en azindan ev toplarken falan biraz yardimci olur size

Zaten ilk 6 ay bir şeylere yetişmek çok mümkün değil hele bakacak kimse yoksa sınav filan asla çalışamazsınız normal. Ev işlerini eşiniz evdeyken halledeceksiniz. Bu aylarda bu normal merak etmeyin.
Ama artik acayip sıkıldım surekli bebegin yaninda oturmaktan boyle surekli oturmak bana gore degil gece yatarken diyorum sabah bu isi yapacagim veya ders çalışacağım ama sabah yine ayni oluyor

Yani hepimiz böyle büyüttük aslında ne yazık ki normali bu, oğlum 21 aylık ben yemek yaparken mutfağın altını üstüne getirdi , mutfak savaş yeri gibi ama ben yemeğim var oley modundayım 😂 Yemek de nohut pilav, içli köfte sarma filan değil yani 🥳

Kendınden beklentini düşür sınava çalışmak filan ne münasebet daha neler 🤓
Benimde yaptığım en ugrastirci yemek sanirim ispanak😂onunda yikamasi uzun suruyor diye

Bu aylarda normal. Sinavi erteleyin,halihazirda dogmus bir bebek var o daha onemli su an. Ne yaparsaniz onunla kardir,zihni sunger gibi emiyor cunku her seyi. Ne goruyorsa ne duyuyorsa hepsini kaydeden bir kamera gibi su an cocugunuz. Ona faydali olmalisiniz

zamanla duzene girer.
daha cok kucuk
yurumeye basladiginda falan biraz daha rahatlarsiniz.
bir kanguru alin isterseniz en azindan ev toplarken falan biraz yardimci olur size
Kangurum var puset ana kucagi herset var ama ben azıcık debelense aliyorym hsmen kucağıma halbuki benimle dogum yaoan arkadasim bebegi cok aglamadigi surece almiyor bana sende alma yoksa biraz daha anlayinca seni aglayarak kullanir diyor

Biraz debelenecek kendi kendine oynayacak.
Oyun halısına koyun.
Üstten sarkan oyuncaklara diş kasiyicisi peluş köpek falan da ekledim ben. Bazen iyi oyalıyor.

Durmadığı ağladığı kucak istediği zaman tabiki işi bırakıp kucaklayın ama durduğu 20 dk 10 dklik zaman dilimlerini iyi değerlendirin

Yalniz maalesef ders calisamazsiniz. :/
O küçük araliklar yemek ye.
Basit bir yemek yap.
Çamaşır as katla.
Makine boşalt gibi işler için maalesef.

Kangurum var puset ana kucagi herset var ama ben azıcık debelense aliyorym hsmen kucağıma halbuki benimle dogum yaoan arkadasim bebegi cok aglamadigi surece almiyor bana sende alma yoksa biraz daha anlayinca seni aglayarak kullanir diyor
sizin yaptiginiz dogru.
sizin cocugunuz daha kucak cocugu.
benim kiz kolikti 4 ay kucagimda tasidim sonrasinda da kucakta sevdim simdi cagiriyorum yine gelmiyor.
yurudukten sonra hic bir cocuk sirtinizda gezmiyor
aglayarak istemek farkli bir sey.
daha ilerde dikkat edilmesi gereken bir durum

Bu aylarda normal. Sinavi erteleyin,halihazirda dogmus bir bebek var o daha onemli su an. Ne yaparsaniz onunla kardir,zihni sunger gibi emiyor cunku her seyi. Ne goruyorsa ne duyuyorsa hepsini kaydeden bir kamera gibi su an cocugunuz. Ona faydali olmalisiniz
Pandemi var eve kimseyi almiyoruz bizde kimseye gitmiyoruz hatta ben en son ne zman disari ciktim hatirlamiyorum bile huzel bi duzen kurarim dedim ama malssef basaramiyorum

Hatta kötü işlerine alet eder ne bileyim kredi filan çektirir, 3 aylık bebek kimseyi kullanmaz, sadece anne kucağına herşeyden çok ihtiyaç duyar, arkadaşlarınız yanlış örnek ne yazık ki, benim iki çocuğumda ilk dört ay kucağımda büyüdü 😋

Merhaba arkadaslar.
Bebegin kucuk ve annesinin bakimina ihtiyacı var sinavi araya sokup bebeginizi ihmal edip sinirlerinizi lacka etmeye degmez simdilik herseyi bırakıp kendinize ve cocugunuza odaklanin o uyurken ortaligi ustten ustten toplayin sonra dinlenin bebeginiz cocugunuzla ilgilenin sinav seneyede hazirlanilir

Biraz debelenecek kendi kendine oynayacak.
Oyun halısına koyun.
Üstten sarkan oyuncaklara diş kasiyicisi peluş köpek falan da ekledim ben. Bazen iyi oyalıyor.

Durmadığı ağladığı kucak istediği zaman tabiki işi bırakıp kucaklayın ama durduğu 20 dk 10 dklik zaman dilimlerini iyi değerlendirin

Yalniz maalesef ders calisamazsiniz. :/
O küçük araliklar yemek ye.
Basit bir yemek yap.
Çamaşır as katla.
Makine boşalt gibi işler için maalesef.
Oyun halisina koyuyorum ama suan oyuncaklara uzanmiyor sadce bakiyor bi sure sonra sıkılıyor bende o arada ne yapabilirsem kostir koştur yapmaya calisiyorum

Hatta kötü işlerine alet eder ne bileyim kredi filan çektirir, 3 aylık bebek kimseyi kullanmaz, sadece anne kucağına herşeyden çok ihtiyaç duyar, arkadaşlarınız yanlış örnek ne yazık ki, benim iki çocuğumda ilk dört ay kucağımda büyüdü 😋
Ohhhh o miss gibi kokulari siner ya offf cok cokk ozledim cok cabuk buyuyorlar ilk zamanlar

Şu kucağa alıştırmayın lafı bana saçma geliyor.
Bebek bu tabiki kucağınıza alacaksınız. Anne sevkatine ilgisine ihtiyacı var. Ha tabiki her an kucağınıza olmasın kendi kendine oyalanmayi öğrensin ama kucağa da gelecek yani.
Yarın emeklemeye yürümeye başladığında isteseniz de kucağınıza gelmez artik ozgurum havalarında dolasacak.
Kendinizi suçlamayın.

sizin yaptiginiz dogru.
sizin cocugunuz daha kucak cocugu.
benim kiz kolikti 4 ay kucagimda tasidim sonrasinda da kucakta sevdim simdi cagiriyorum yine gelmiyor.
yurudukten sonra hic bir cocuk sirtinizda gezmiyor
aglayarak istemek farkli bir sey.
daha ilerde dikkat edilmesi gereken bir durum
Gece uykusuzlukla nasil basacaktınız ve bebeginizi o aylarda gece lacta yatiriyordunuz

Back
X