eşin haklı valla senede bir kere iznim olacak onda da misafir ortalığı birbirine katardım şahsenArkadaşım şehir dışından tatile gelecek,on günlüğüne bizde kalmayı planlıyordu ama bana müsait misiniz gibisinden sormadi sadece evde misin dedi.Eşim de yıllık iznine denk geliyor,hem tatile çıkamiyoruz... eşim hem tatile çıkamiyor olduğundan hem de evde arkadaşımdan dolayı rahat edemeyeceğinden biz de kalmasına izin vermiyor...arkadaşıma eşim, benim telefonumdan "biz de kalmana eşim musade" etmiyor diye yazdı çok tartıştik eşimi ikna edemedim bizde kalmasına...arkadaşım da tabi ki yanlış anladı neden kalamiyorum gibi tripler atti...işte gelmemi istemiyorsun bahane uyduruyorsun dedi ...ben şimdi arada kaldım arkasını kırdım diğer taraf ta eşimle aram bozuluyor sıkıntı yaşıyorum...
Bu arada bu arkadaşım bir aylık evliyken gelip kalmıştı yani onun rahatlığıyla böyle bir plan yaptı sanırım. Eşim çok hoşlanmamıştı arkadaşımdan onun da etkisi var
ne yüzsüz arkadaşın varmış kusura bakmadaArkadaşım şehir dışından tatile gelecek,on günlüğüne bizde kalmayı planlıyordu ama bana müsait misiniz gibisinden sormadi sadece evde misin dedi.Eşim de yıllık iznine denk geliyor,hem tatile çıkamiyoruz... eşim hem tatile çıkamiyor olduğundan hem de evde arkadaşımdan dolayı rahat edemeyeceğinden biz de kalmasına izin vermiyor...arkadaşıma eşim, benim telefonumdan "biz de kalmana eşim musade" etmiyor diye yazdı çok tartıştik eşimi ikna edemedim bizde kalmasına...arkadaşım da tabi ki yanlış anladı neden kalamiyorum gibi tripler atti...işte gelmemi istemiyorsun bahane uyduruyorsun dedi ...ben şimdi arada kaldım arkasını kırdım diğer taraf ta eşimle aram bozuluyor sıkıntı yaşıyorum...
Bu arada bu arkadaşım bir aylık evliyken gelip kalmıştı yani onun rahatlığıyla böyle bir plan yaptı sanırım. Eşim çok hoşlanmamıştı arkadaşımdan onun da etkisi var
Eşim de kendince haklı birşey diyemiyorum arkadaşım pek anlayışlı davranmadıÇoğu kişi eşinin senin telefonundan öyle yazmasına kızacak ama ben niyeyse eşine kızamıyorum. Çünkü emrivakilerden nefret ederim... Keşke sen uygun bir dille arkadaşına açıklama yapsaydın,kim ister ki eşi izindeyken rahatsız edilmeyi?
merak ettim şimdiCok ilginc geldi bana bu konu.
Simdi yazsam altindan bir sürü şey cikartirim.. Ama yazmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?