• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yetişin arkadaşıyla eşimin arasın da kaldım.

Valla arkadasin cok anlayissizmis. Evli bi insan tabi ki evinde kimin kalip kimin kalmayacagina esiyle ortak karar verir. Eger senin bahane uydurdugunu dusunuyorsa kendi bilir.
Esin hakli, eve getirceksin arkadasini, adamin tatili burnundan gelecek.

Arkadaşınız çok yüzsüz ve gurursuzmuş.
Eşiniz hoşlanmamakta çok haklı..
Siz de eşinize karşı saygısızsınız.
Fikrini almadığınız gibi böyle birini istemedi diye eşinize kızıyorsunuz..

Ben şu anda izinde evdeyim gelecek arkadaşlarıma diyorum eşim bir haftasonları evde dinlenir gelecekseniz hafta içi gelin. Ben de sevmen hafta sonları eşim ve kızımla takılmak varken misafir işini :)

10 gün ne yaaaa :110:Otel mi sizin eviniz,bi de ne yüzsüzmüş hala niye kalamıyorum diyor deli mi ne :63:Ne yapışık biri,eşiniz haklı acil bir şey olur,hastalık olur gelir kalır ama bu resmen emrivaki :110:

Eş haklı. Arkadaş yüzsüz. Siz bi tuhafsınız.
Boşverin arkadaşı falan, eşler hayat arkadaşıdır, geri kalan herkes dış kapının dış mandalı.

Dışardan bakınca eşimin tepkisi normal gelmeyebilir ama eşim bu konularda çok hassas işte çok üzgünüm...eşimi ikna edemedim.

eşini herkes normal buluyorda sen neden anormal buluyorsun... şaşırdım...

ben eşime sormadan arkadaşımı reddederdim. çok kalmak istiyorsa da bir otel ayarlardım...

Arkadaşın sana inanmamis bile.. ne diye arada kalasiniz ki böyle biri icin ? Bosuna strese girdiginize degmez. Eşin haklı arkadasn çıkarcı ve yuzsuz maalesef

Valla arkadasin cok anlayissizmis. Evli bi insan tabi ki evinde kimin kalip kimin kalmayacagina esiyle ortak karar verir. Eger senin bahane uydurdugunu dusunuyorsa kendi bilir.
Esin hakli, eve getirceksin arkadasini, adamin tatili burnundan gelecek.
Doğru eşim bir de şunu söylüyor, arkadaşın senin için gelmiyor ki tatil için geliyor neden bizde kalsın diyor...

Arkadaşın sana inanmamis bile.. ne diye arada kalasiniz ki böyle biri icin ? Bosuna strese girdiginize degmez. Eşin haklı arkadasn çıkarcı ve yuzsuz maalesef
ben arkadaşımdan senin eşimle aran bozulmasin yeter benim kalmam mühim değil cevabini beklerdim

Dışardan bakınca eşimin tepkisi normal gelmeyebilir ama eşim bu konularda çok hassas işte çok üzgünüm...eşimi ikna edemedim.

Neden eşinizi ikna etmeye uğraştığınızı da ben anlamadım :KK64:Hastalık yok , zorunlu bir durum yok. Arkadaşınız şehir dışından tatile geliyorsa bir zahmet konaklamak için bir yer tutacak.

Arkadaşınız sizin olduğunuz ile tatile geliyorsa demek ki tatil imkanı da olan bir yer. Eşiniz ve oğlunuzla beraber tatile gidemeseniz de ufak tefek gezme imkanlarınızı neden ortadan kaldırmak istiyorsunuz ?

Arkadaşım şehir dışından tatile gelecek,on günlüğüne bizde kalmayı planlıyordu ama bana müsait misiniz gibisinden sormadi sadece evde misin dedi.Eşim de yıllık iznine denk geliyor,hem tatile çıkamiyoruz... eşim hem tatile çıkamiyor olduğundan hem de evde arkadaşımdan dolayı rahat edemeyeceğinden biz de kalmasına izin vermiyor...arkadaşıma eşim, benim telefonumdan "biz de kalmana eşim musade" etmiyor diye yazdı çok tartıştik eşimi ikna edemedim bizde kalmasına...arkadaşım da tabi ki yanlış anladı neden kalamiyorum gibi tripler atti...işte gelmemi istemiyorsun bahane uyduruyorsun dedi ...ben şimdi arada kaldım arkasını kırdım diğer taraf ta eşimle aram bozuluyor sıkıntı yaşıyorum...

Bu arada bu arkadaşım bir aylık evliyken gelip kalmıştı yani onun rahatlığıyla böyle bir plan yaptı sanırım. Eşim çok hoşlanmamıştı arkadaşımdan onun da etkisi var
eşiniz izinde siz fedakarlık yapıp arkadaşının kalmasına izin vermeyi planlıyorsunuz
bilmiyorum bence eşiniz haklı

Esim yillik izinde olacak 10 gunde arkadasim bende kalacak ???
Sacmalik eşindede suç bulmuyorum anca basetmistir seninle.. O evde yalniz yasamiyorsun emrivaki yatili misafir cagrilmaz hatta cagirmamissin arkadasin emrivaki yapmis tam bir terbiyesizlik
Neden kalamiyorum tribide ayri bisey esin istememesi yeterli bir sebep

Back
X