- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.132
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dışardan bakınca eşimin tepkisi normal gelmeyebilir ama eşim bu konularda çok hassas işte çok üzgünüm...eşimi ikna edemedim.Cok ilginc geldi bana bu konu.
Simdi yazsam altindan bir sürü şey cikartirim.. Ama yazmiyorum![]()
Dışardan bakınca eşimin tepkisi normal gelmeyebilir ama eşim bu konularda çok hassas işte çok üzgünüm...eşimi ikna edemedim.
Doğru eşim bir de şunu söylüyor, arkadaşın senin için gelmiyor ki tatil için geliyor neden bizde kalsın diyor...Valla arkadasin cok anlayissizmis. Evli bi insan tabi ki evinde kimin kalip kimin kalmayacagina esiyle ortak karar verir. Eger senin bahane uydurdugunu dusunuyorsa kendi bilir.
Esin hakli, eve getirceksin arkadasini, adamin tatili burnundan gelecek.
ben arkadaşımdan senin eşimle aran bozulmasin yeter benim kalmam mühim değil cevabini beklerdimArkadaşın sana inanmamis bile.. ne diye arada kalasiniz ki böyle biri icin ? Bosuna strese girdiginize degmez. Eşin haklı arkadasn çıkarcı ve yuzsuz maalesef
Dışardan bakınca eşimin tepkisi normal gelmeyebilir ama eşim bu konularda çok hassas işte çok üzgünüm...eşimi ikna edemedim.
Tşkler düşünceniz için keş ke arkadaş im da beni anlamaya çalışsaydıEş haklı. Arkadaş yüzsüz. Siz bi tuhafsınız.
Boşverin arkadaşı falan, eşler hayat arkadaşıdır, geri kalan herkes dış kapının dış mandalı.
eşiniz izinde siz fedakarlık yapıp arkadaşının kalmasına izin vermeyi planlıyorsunuzArkadaşım şehir dışından tatile gelecek,on günlüğüne bizde kalmayı planlıyordu ama bana müsait misiniz gibisinden sormadi sadece evde misin dedi.Eşim de yıllık iznine denk geliyor,hem tatile çıkamiyoruz... eşim hem tatile çıkamiyor olduğundan hem de evde arkadaşımdan dolayı rahat edemeyeceğinden biz de kalmasına izin vermiyor...arkadaşıma eşim, benim telefonumdan "biz de kalmana eşim musade" etmiyor diye yazdı çok tartıştik eşimi ikna edemedim bizde kalmasına...arkadaşım da tabi ki yanlış anladı neden kalamiyorum gibi tripler atti...işte gelmemi istemiyorsun bahane uyduruyorsun dedi ...ben şimdi arada kaldım arkasını kırdım diğer taraf ta eşimle aram bozuluyor sıkıntı yaşıyorum...
Bu arada bu arkadaşım bir aylık evliyken gelip kalmıştı yani onun rahatlığıyla böyle bir plan yaptı sanırım. Eşim çok hoşlanmamıştı arkadaşımdan onun da etkisi var
Bana bunların üzüntüsünü çekmek kaldimillet kardeşini, görümcesini, kaynını istemiyor sen arkadaşım gelemiyor diyorsun. olacak iş mi. ne işi var....
Tşkler.arkadaşın haksız....
eşin haklı...
öyle mi dersinizEşin haklı.
Eşinin gönlünü almaya çalış bence.