• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yetişin arkadaşıyla eşimin arasın da kaldım.

10 gün ne yaaaa :110:Otel mi sizin eviniz,bi de ne yüzsüzmüş hala niye kalamıyorum diyor deli mi ne :63:Ne yapışık biri,eşiniz haklı acil bir şey olur,hastalık olur gelir kalır ama bu resmen emrivaki :110:
Kırıldı üstüne üstlük eşimle aramin bozulması arkadaşın umrunda değil

öyle mi dersiniz

Kesinlikle.
Belli ki eşin de seninle yalnız zaman geçirmek istiyormuş, ki arkadaşın daha önce geldiğinde eşin arkadaşından hoşlanmamış. Bunu bile bile eşinin keyfini kaçırmaya değmez. Bişeyini görmüş anlaşılan.
Birde şu var, biri kocan biri arkadaşın. Hangisi daha değerli hayatında?

Arkadaşım şehir dışından tatile gelecek,on günlüğüne bizde kalmayı planlıyordu ama bana müsait misiniz gibisinden sormadi sadece evde misin dedi.Eşim de yıllık iznine denk geliyor,hem tatile çıkamiyoruz... eşim hem tatile çıkamiyor olduğundan hem de evde arkadaşımdan dolayı rahat edemeyeceğinden biz de kalmasına izin vermiyor...arkadaşıma eşim, benim telefonumdan "biz de kalmana eşim musade" etmiyor diye yazdı çok tartıştik eşimi ikna edemedim bizde kalmasına...arkadaşım da tabi ki yanlış anladı neden kalamiyorum gibi tripler atti...işte gelmemi istemiyorsun bahane uyduruyorsun dedi ...ben şimdi arada kaldım arkasını kırdım diğer taraf ta eşimle aram bozuluyor sıkıntı yaşıyorum...

Bu arada bu arkadaşım bir aylık evliyken gelip kalmıştı yani onun rahatlığıyla böyle bir plan yaptı sanırım. Eşim çok hoşlanmamıştı arkadaşımdan onun da etkisi var

Ben anama gidip 10 gün kalmıyorum yuh artık. Bir de trip atmış sana yalancı demiş. Ve sen bu kadına üzülüyorsun..

Eşin kafa dinleyecek eve birisi geliyor. Adam haklı benim iznimde eşimin arkadaşı gelse ben de istemem.

Kesinlikle.
Belli ki eşin de seninle yalnız zaman geçirmek istiyormuş, ki arkadaşın daha önce geldiğinde eşin arkadaşından hoşlanmamış. Bunu bile bile eşinin keyfini kaçırmaya değmez. Bişeyini görmüş anlaşılan.
Onun kalbi kırıldı ya benim üzüldüğüm o yani arkadaşım
Kesinlikle.
. tşkler düşünceleriniz için bir benim için rahatlasa

yanı meın ol arkadaşın eşini senın için üzmez,yuvaın kıymetini bil,o ev ikinizin,adam mutsuz olcak,ohh arkadşaın keyıf çatcak,

Adamin bir tatili var evde esiyle basbasa olmak istiyor rahat etmek istiyor hak verdim yani..
Arkadasinda o mesajdan sonra hala gelmek istiyor ve seninle tartisiyor mu? Pes yüzsüzlük diz boyu

"Bu arada bu arkadaşım bir aylık evliyken gelip kalmıştı yani onun rahatlığıyla böyle bir plan yaptı sanırım. Eşim çok hoşlanmamıştı arkadaşımdan onun da etkisi var"

şu yazdıgını birkaç kez okumanı tavsiye ederim. Eşinin hoşlanmamasının bir nedeni olmalı?
yanlış anlama en uç örnek belki sen görmeden eşine yakın davranmaya çalışıyor vb.?bunlar olan,duyulan,yaşanan şeyler..
hem bu sizde gelip kalma ısrarı neden hem de 10 gün?
arkadaşınız olabilir ama bu kadar da iyi niyetli olmayın,inanın insanlar hiç ama hiç belli olmuyorlar..
kimseyi zan altında bırakmadan kırıcı olmadan müsait olmadıgınızı iletin.bahane buldugunuzu söylerse size inanmadıgı için kırıldıgınızı söyleyip gerekirse üste çıkın

Adamin bir tatili var evde esiyle basbasa olmak istiyor rahat etmek istiyor hak verdim yani..
Arkadasinda o mesajdan sonra hala gelmek istiyor ve seninle tartisiyor mu? Pes yüzsüzlük diz boyu
Başka ortak arkadaşımi arayıp onda kalmak istedigini soylemiş benden sonra yakın bir şehir de yaşiyor o arkadaş,benim bahane uydurduğunu kalmaması için falan diye o arkadaşa anlatmış

"Bu arada bu arkadaşım bir aylık evliyken gelip kalmıştı yani onun rahatlığıyla böyle bir plan yaptı sanırım. Eşim çok hoşlanmamıştı arkadaşımdan onun da etkisi var"

şu yazdıgını birkaç kez okumanı tavsiye ederim. Eşinin hoşlanmamasının bir nedeni olmalı?
yanlış anlama en uç örnek belki sen görmeden eşine yakın davranmaya çalışıyor vb.?bunlar olan,duyulan,yaşanan şeyler..
hem bu sizde gelip kalma ısrarı neden hem de 10 gün?
arkadaşınız olabilir ama bu kadar da iyi niyetli olmayın,inanın insanlar hiç ama hiç belli olmuyorlar..
kimseyi zan altında bırakmadan kırıcı olmadan müsait olmadıgınızı iletin.bahane buldugunuzu söylerse size inanmadıgı için kırıldıgınızı söyleyip gerekirse üste çıkın
benım aklıma geldi yazmadım,yazamadım,sana katılıyorum

millet kardeşini, görümcesini, kaynını istemiyor sen arkadaşım gelemiyor diyorsun. olacak iş mi. ne işi var....
Ne alakasi var.arkadas sonucta gelirde kalirda.benimde arkadasim uzak sehirde gelir musait zamanlarda kalir.
Zaten burda sorun zamanlama.konu sahibi arkadasina uygun bir dille soylemeliydi.esimin yillik izni var bikac hafta sonra gel demeliydi

Başka ortak arkadaşımi arayıp onda kalmak istedigini soylemiş benden sonra yakın bir şehir de yaşiyor o arkadaş,benim bahane uydurduğunu kalmaması için falan diye o arkadaşa anlatmış
İşin garip tarafı tatile geliyor bende kalamiyor başka bir arkadaş ta kalacak başka şehirden günü birlik gelip gidecek otel parası vermemek için ama yine de arkadaşım üzüluyorum bu duruma

Senin yerine koyarak kendimi yaziyorum bunu. Esim yillik izne gelecek ve biri musait msin diyerek haber verse bile ASLA kabul etmem. Tatile gitmeseniz bile adam evinde rahat etmek ister bu en dogal hakki. Isterse kirilsin isterse kussun umrumda olmaz benim. Once Kocam...
Ha baska zaman olsa neyse ama zamanlama ve arkadasinin tavri cok cok yanlis.

Senin yerine koyarak kendimi yaziyorum bunu. Esim yillik izne gelecek ve biri musait msin diyerek haber verse bile ASLA kabul etmem. Tatile gitmeseniz bile adam evinde rahat etmek ister bu en dogal hakki. Isterse kirilsin isterse kussun umrumda olmaz benim. Once Kocam...
Tşkler

Eşime bir sürü laf söyledim o sinirle
Ne dediniz mesela?

Arkadaş bedavacı sanırım.
Yoo esin gayet normal sorun arkadasinda. 1 aylik evliyken bile gelip kalmis. Cok tuhafima gitti..
Benim de tuhafıma gitti.

Kesinlikle.
O ev kadının olduğu kadar erkeğin de evi.
Adam yıllık izninde rahat etmek isteyecek, belki evde donla gezmek istecek vs. Yabancı bir kadın olunca rahat edebilecek mi ?
Belki konu sahibinin eşi karısının cep telinden msj atmakla haksızlık etmiş olabilir ama bence konu sahibinin yüze duramayacağını bildiği için yapmış bunu.

Evet belki eşiniz haklı ama sizin telefonunuzdan ve sizin adınıza böyle bir şey yapması bana göre saygısızlık. Haklıyken haksız duruma düşüp birde arkadaşınızın gözünde sizi küçültmüş. Siz farklı bir bahane söyleyerek yani tatile gidecezz bizde gibi, kibarca red edebilirdiniz. Arkadaşınızın anlayışsızlığı konusunda bişey dememe gerek yok, yeterice söylenmiş zaten...

Ne alakasi var.arkadas sonucta gelirde kalirda.benimde arkadasim uzak sehirde gelir musait zamanlarda kalir.
Zaten burda sorun zamanlama.konu sahibi arkadasina uygun bir dille soylemeliydi.esimin yillik izni var bikac hafta sonra gel demeliydi

karı koca iki tarafında istemesi lazım. sonuçta tek başına yaşanmıyor.. eşlerden biri istemezse olmaz....

Back
X