• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yetişin arkadaşıyla eşimin arasın da kaldım.

Arkadaşım şehir dışından tatile gelecek,on günlüğüne bizde kalmayı planlıyordu ama bana müsait misiniz gibisinden sormadi sadece evde misin dedi.Eşim de yıllık iznine denk geliyor,hem tatile çıkamiyoruz... eşim hem tatile çıkamiyor olduğundan hem de evde arkadaşımdan dolayı rahat edemeyeceğinden biz de kalmasına izin vermiyor...arkadaşıma eşim, benim telefonumdan "biz de kalmana eşim musade" etmiyor diye yazdı çok tartıştik eşimi ikna edemedim bizde kalmasına...arkadaşım da tabi ki yanlış anladı neden kalamiyorum gibi tripler atti...işte gelmemi istemiyorsun bahane uyduruyorsun dedi ...ben şimdi arada kaldım arkasını kırdım diğer taraf ta eşimle aram bozuluyor sıkıntı yaşıyorum...

Bu arada bu arkadaşım bir aylık evliyken gelip kalmıştı yani onun rahatlığıyla böyle bir plan yaptı sanırım. Eşim çok hoşlanmamıştı arkadaşımdan onun da etkisi var
ayy neden mi kalamiyomus? evli oldugjnu kafasina soksun o zaman. esinle niye tartisiyon bu yuzden.

Eşiniz haklı gayette. Bazıları evlense de kendini bekar sanmaya devam ediyor. Salla gitsin. 10 gün kalmak ne demek ya. İnsan ailesinde sıkılır o kadar kalmaya, baştan aşağı saçma yani. Boşuna eşinizle aranızı bozmayın.

Ben öyle düşüncesiz arkadası değil eve sokmak görşmem bile.ne arısızlık 1 aylık evliyken kalmasından belli.hem davet edilmediği yerw gitmek için plan yapıyır hemde yok istemiyormusun falan.tövbe.venim arkadaslarıma yalvarırım resmen gelin diye bende asla gitmem. Ne düşüncesiZ insanlar var ya.arada kalacagın bi durum yok adkadasına acıkca belirt adam izin gününde onumu cekcek ya gitsin baska yere dülüncesiz

Ben de eşinizi haklı buldum. Arkadaşınızın sizi zor durumda bıraktığı yetmezmiş gibi kapris yapması da tuhaf...

O değil de birisi kız arkadasım evli de olsa bekarda olsa evimde kalamaz yazmış, bu nasıl bir zihniyet yaa, sanki bütün herkes sizin kocanızın peşinde , Allah sizin gibi düşünenleri benim çevremden korusun , Aminn

Benim eşimde istemez yıllık izninde misafir.. Zaten hava sıcak belki adam şortunu giyip uzanıcsk yatıcak misafir varken nasıl rahat etsin.. Eşin haklı bence

Arkadaşınızın öncelikle bir sorması lazım müsaitmisiniz size rahatsızlık vermek istemem gibilerinden yani sizde yuvanızı kurmuş insanlarsınız yuvayı sağdan soldan insanlar sizde kalsın diye kurmadınız arkadaşınızın da evli çiftlere bir saygısı olmalı bide önceden sizde kalmış önceki kalmanın rahatlığı ile geliyor size eşiniz kendi evinde misafir gibi hissediyordur genelde erkekler eve kalacak misafir geldiğinde kendini diken üstünde misafir gibi hisseder hem arkadaşınızın tribide neye evin sahibi eşin ve sensin ortak bir noktada bulunmalısınız arkadaşınızda kendi malı gibi oraya buraya konmaya çalışarak laf söyleyemez misafirliğinde bir adabı vardır

Kusura bakmayın ama arkadaşınız rahat ve ukala geldi bana. O evin tek size ait olmadığını, eşinizin olduğunu biliyor. Ben olsam o mesajı aldıktan sonra bir arkadaş olarak, aman araları bozulmasın sakın benim yüzümden diye anlayış gösterirdim. Hoş en başta müsait olup olmadığınızı da öğrenirdim. Eşiniz haklı kesinlikle ben hak veriyorum :KK51:

O evde eşinizle ortak yaşıyorsunuz ayrıca eşin tüm gün işte olacak olsa neyse ama izine çıkıyormuş evde yabancı birinin varlığından rahatsız olabilir, rahat hareket edemeyebilir, seninle zaman geçirmek isteyebilir ve arkadaşınız emrivaki yapmış. Eşiniz haklı yani.

arkadaşla aran bozulmasın istiosan guzelce acıklama yapıp eşimin izin zamanları dışında gelin dersin. eşinize de tamam gelmiycekmiş diyin. arkadaşla eşin aynı evde kalamaz. hoş olmuor gidişatı. ha ızın zamanları dışında gelin diycen ama hic bi zaman gelmicek. hep oyalırsan daha iyi cunku cok yuzsuz hem sormuor hemde gelip 10 gun kalmak istior zorla misafir ettirecek kendini size. öle rahatlık olmaz bence. siz bilirsiniz tabi.

Başka ortak arkadaşımi arayıp onda kalmak istedigini soylemiş benden sonra yakın bir şehir de yaşiyor o arkadaş,benim bahane uydurduğunu kalmaması için falan diye o arkadaşa anlatmış
sen hala arkadaşım diyorsun kadın arkadaşlık hakkı gözetmiyor beleş tatil peşinde ..hala arkadaşım demeye devam mı edeceksiniz?

eşinizin hoşlanmadığı, istemediği kadar varmış.
arkadaşlık önemlidir ama evliliğimde sorun yaşamama neden olan arkadaş olmasa da olur.

• Beğen
Reactions: anu
Kusura bakmayın ama arkadaşınız rahat ve ukala geldi bana. O evin tek size ait olmadığını, eşinizin olduğunu biliyor. Ben olsam o mesajı aldıktan sonra bir arkadaş olarak, aman araları bozulmasın sakın benim yüzümden diye anlayış gösterirdim. Hoş en başta müsait olup olmadığınızı da öğrenirdim. Eşiniz haklı kesinlikle ben hak veriyorum :KK51:
Eşim gerçek arkadaşlık değil miş sizin ki, gerçek arkadaşlık olsa sen mutlu ol ben gelmesem de olur derdi diyor...

Arkadaşının anlayış göstermemesi ve uzatması bana garip geldi..
Sonuçta senin önceliğin tabii ki eşin ve onun rahatlığı..
Benzer bi emrivaki olayı benimde başıma gelmişti..
Ben uygun bi yoldan bende o akşam kalamayacağını iletmiştim çocukluk arkadaşıma..
1 senedir benimle konuşmuyor .. Umrumda da değil.. Eşimin rahatlığı önemli benim için ..
Ki o bana arkadaşın gelmesin bile dememişti.ben rahatsız olcagını düşünüp istememiştim.
Oyuzden arada kalma dediğim gibi önce senin evdeki HUZURUN !

eşinizin izinli zamanında evinde birini istememesi en doğal hakkı.Arkaşaınız çok yüzsüzmüş.

Eşim gerçek arkadaşlık değil miş sizin ki, gerçek arkadaşlık olsa sen mutlu ol ben gelmesem de olur derdi diyor...

Doğru söylemiş eşiniz, arkadaşınız bunları düşünmek zorunda. Bu arada merak ettim bu arkadaşınız dostunuz diyebileceğiniz uzun yıllar tanıdığınız biri mi ?

Arkadaşınız bence yüzsüz ve anlayışsız,kocam izin vermiyor mesajından sonra anlayışlı olup susarsın tamam dersin bunda da alınacak bişi yok netice siz evli barklı insansınız,eşiniz bence sizin yapmanız gereken bişi kendi yapmış iyi de yapmış,sonuçda siz arada kalmayın diye sorumluluğu kendi üstüne almış bi yerde,

emrivaki yapan arkadaştan nefret ederim. o ne öyle bir aylık evliyken gelip kalınır mı? eşiniz iyi yapmış

Eşinizin yaptığı doğru değil fakat arkadaşınızın da yaptığı doğru değil.
O yüzden aile içi huzurunuzu bozmayın.

Back
X