• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yetişin arkadaşıyla eşimin arasın da kaldım.

Valla bende eşinin yaptığına kızamadım.Hem izinli olucam bütün gün evdeyim zaten tatil matilde yok,bide misafir çekemezdim bende olsam.Az bile yapmış.Bence burda düşüncesiz olan arkadaşınız.Arada kalınıcak bişeyde yok çünkü haklı olan eşiniz.

Arkadaş dediğin seni anlayan , sana saygı gösterendir , sana sormamis bile musait misin değil misin ?
Esin haklı. Şöyle bir çözüm olabir, esin sonra izinj alsin, ama mümkün değil galiba. Yoksa siz bunu düşünürdünüz. Hiç üzülme derim. Eşinle arani bozma
Ben hayatta böyle birşey yapamam..hem yapı gereği rahat edemem hem
karşıdakini düşünürum, acaba sen beni 10/gün ağırlamak istermisin ???

Hem Eşiniz o arkadaştan bek hoşlanmamis. Birde siz kendinizi onun yerine koyun. Empati kurun. Aynı şeyi onun arkadaşi yapsa ve Eşiniz size sormadan eve kabul etse. Sizin yıllık izninize denk geldiğini bile bile izninizi almasa ne yapardınız ?
Bence biz kadınlar daha fenasının yapar Adama dünyayı zindan ederiz :KK53::KK20:

Yani geri kafali diyebilirsiniz ama esin evdeyken arkadasinin 10 gun kalmasinida pek.mantikli bulmuyorum nasil rahat edecek yahu msj disinda esiniz hakli bence

eşiniz haklı bence adam yıl boyu çalışıp didinip izni oluyor
eşiyle çocuğuyla vakit geçirip,dinlenmek onun da hakkı
arkadaşınızın yaptığı da yanlış ama siz de söyleyebilirdiniz 'arkadaşım böyle bir durum var' vs gibisinden

Daha 1 aylık evli olan birisinin evinde kalacak kadar düşüncesiz bir arkadaş, eşim istemiyor gelemezsin mesajından sonra daha birde utanmadan trip yapan yüzsüz bir arkadaş :KK57: Bence bu insan için eşinizle kötü olmaya asla değmez

Burda Hatalı olan sizsiniz, eşinize neden danısmıyorsunuz misafir çağırırken? Aynısını o yapsa, burda hepimiz topa tutardık düşüncesiz vs diye, bu arada arkadaşınızda baya baya yüzsüzmüş, bu Olayların dışında olarak mesafe koymanızı tavsiye ederim

Oyum eşten yana.....mesaj da dahil dibine kadar haklı....
Arkadaşini taniman için bulunmaz nimet bu fırsat...

Eskiden evin beyi gelince komşu kadınlar misafirligi bitirirdi ya da bey evdeyse izinliyse filan o kapı zırt pirt çalınmazdi . Evde bey var denirdi. Hey gidi günler.
Şimdi bey on gün izinli... yatacak uzanacak hava sıcak belki 3-4 kere duşa girecek ve evde haniminin arkadaşı var 10 gün tatile gelmiş.
Medeniyet dediğin bu olsa gerek.

Arkadasin cok rahat. Hatta bunun adi rahatlik degil yuzsuzluk ve dusuncesizlik.

Sizde yeni evliyken kalmasi da tuhaf.

Baska huylari da vardir kesin ve esin arkadasini bu yuzden sevmiyordur.

Boyle bir arkadas icin esinle kotu olmaya degmez. Kirilan kirilir,konusmayan konusmaz,tribe giren girer. Ben esimle bir hayat paylasacagim,esimle aram bozuldugunda arkadasimin bana bir faydasi olmayacak.

Bu yuzden trip atiyorsa atsin. Ayrica bana arkadasim, esim musade etmiyor diye mesaj atmia olsaydi,yerin dibine gecerdim,ayrica hak verirdim. Kimse beni istemek zorunda degil. Boyle trip falan atmaya yuzum olmazdi.

Valla esinin de yillik izini baslayacakmis. Dibine kadar hakli. Bir de sizin eslerde de var mi bilmiyirum ama erkeklerin farkli bir icgudusu var sanirim. Benim esim hangi arkadasimdan hoslanmadiysa,hangisi hakkinda bana "dikkatli ol" uyarisi yaptiysa,kesin bi kazik yedim o arkadaslardan.

Arkadas yuzunden esle ara bozulmaz...

Arkadaşım şehir dışından tatile gelecek,on günlüğüne bizde kalmayı planlıyordu ama bana müsait misiniz gibisinden sormadi sadece evde misin dedi.Eşim de yıllık iznine denk geliyor,hem tatile çıkamiyoruz... eşim hem tatile çıkamiyor olduğundan hem de evde arkadaşımdan dolayı rahat edemeyeceğinden biz de kalmasına izin vermiyor...arkadaşıma eşim, benim telefonumdan "biz de kalmana eşim musade" etmiyor diye yazdı çok tartıştik eşimi ikna edemedim bizde kalmasına...arkadaşım da tabi ki yanlış anladı neden kalamiyorum gibi tripler atti...işte gelmemi istemiyorsun bahane uyduruyorsun dedi ...ben şimdi arada kaldım arkasını kırdım diğer taraf ta eşimle aram bozuluyor sıkıntı yaşıyorum...

Bu arada bu arkadaşım bir aylık evliyken gelip kalmıştı yani onun rahatlığıyla böyle bir plan yaptı sanırım. Eşim çok hoşlanmamıştı arkadaşımdan onun da etkisi var
Senin yapamadigini esin yapmis diyelim. Adi ustunde yillik izin . Ve ailecek gecirebileceginiz zamani nicin heba edesiniz. Zaten yillik izinde oldugu icin musait degiliz su tarihte gel deseniz yeteri olurdu. Kabul etmedigin halde gelecek degil. Aliniyosa da kendi bilir . Daha neler yani

Arasında kalmanız bile öylesine tuhaf ve gerçeklikten uzak ki...
Eşinizi hatalı buluyorsunuz bir de..hey Allah'ım normal insan yok şurda :KK12:

o nası arkadaş öyle kusura bakma ama eşim çok haklı.arkadaşınızı da biraz yüzsüz buldum.hem müsaitmisiniz sizde kalabilirmiyim diye sormuyo hemde neden kalamıyorum falan filan diye trip atıyo.

Burada en büyük hata sizin.
Eşinizin izin günü olduğunu arkadaşınız ilk gelme kararını bildirdiğinde söyleyecektiniz.

Çalıştığı zamanlar olsaydı sanırım eşiniz bu kadar tepki göstermeyecekti..

Bozmayın eşinizle aranızı..

...

Eşin haklı. .
Gitsin otelde kalsın. .
Bu emrivaki nedir .
.

Back
X