• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yetişin arkadaşıyla eşimin arasın da kaldım.

Esin haklı ikna etmeye çalışma bile bence arkadas diyede herkese guvenme ne olur ne olmaz boyle biseyi esim kabul etse bile ben kabul etmem tatiline denk geliyor sonucta onunda tatil hakki esiyle zaman gecirmek isteyebilir

Bu ne rahatli evli olan bi insanin evinde 10 gün kalmak? Kardes mi, kuzen mi, akraba mi? Esinizin izini olmasada normal degil bence... Üstüne bide emrivaki vede yüzsüzlük hat safada... Resmen istenilmiyor ama o arkasini ariyor, niyeymis falan filan... Bosverin Allah askina, düsüncesiz bi arkadasla gelecek yoktur zaten...:ssz:

sizin bunca şeyin üstüne eşinizle aranızın bozulmasını takmayan birini hala arkadaş olarak görmeniz bana çok ilginç geldi.

açıkca derim yıllık izni aynı tarihe geliyor ,evde rahat edemem dedi.kusura bakma keşke başka tarihte gelseydin diye.bana inanmazsa da ben kırıldığımı söyler nasl beni yalancılıkla suçladığını sorardım.bana kalırsa da arkadaşınız sizi sizin onu gördüğünüz gibi görmüyor. Büyük ihtimalle çıkarına uygun kişilerle muhatap olan biridir.evinizde kalamayınca şimdi selamı sabahı keser.böyle birinden kurtulduğunuza sevinmeniz lazım.

Sen manyakmısın kızım. Eşinle arkadaşını nasıl aynı kefeye koyarsın. Ew fazla müsait deil dicektin bu kadar basit. Ayrıca eşin çoook haklı. Elin kızı 10 gün ne işi var . Eşine haram . bunun gece tuvalete kalkmaları var duşa girmesi var karşılaşılırr bnce çünküü iznde eşin hep ewde olmak ister haklı olarak

tatile çıkacak parası varsa, otelde kalacak parası da vardır.
en nefret ettiğim şey "ben rahat edeyim de gerisi isterse huzursuz olsun" mantığı.
eşinizi haklı buldum.

Neden arada kaldiniz? Eainiz istemiyorsa istemiyordur..arkadasiniz da soyleyin yani esim istemiyor diye sonucta gercek bu yanu

Arkadaşım şehir dışından tatile gelecek,on günlüğüne bizde kalmayı planlıyordu ama bana müsait misiniz gibisinden sormadi sadece evde misin dedi.Eşim de yıllık iznine denk geliyor,hem tatile çıkamiyoruz... eşim hem tatile çıkamiyor olduğundan hem de evde arkadaşımdan dolayı rahat edemeyeceğinden biz de kalmasına izin vermiyor...arkadaşıma eşim, benim telefonumdan "biz de kalmana eşim musade" etmiyor diye yazdı çok tartıştik eşimi ikna edemedim bizde kalmasına...arkadaşım da tabi ki yanlış anladı neden kalamiyorum gibi tripler atti...işte gelmemi istemiyorsun bahane uyduruyorsun dedi ...ben şimdi arada kaldım arkasını kırdım diğer taraf ta eşimle aram bozuluyor sıkıntı yaşıyorum...

Bu arada bu arkadaşım bir aylık evliyken gelip kalmıştı yani onun rahatlığıyla böyle bir plan yaptı sanırım. Eşim çok hoşlanmamıştı arkadaşımdan onun da etkisi var

yani eşin yıllık izine çıkacak gayet normal evde kimseyi istememesi adam dinlenecek haliyle ...sizin arayıp keşke eşim senelik iznine çıkıyor aynı ana denk geldi başka bir program yapalım deseydiniz. Arkadaşınızda ki bu alınganlığı da anlamış değilim kendi kendine plan yapmış evli insansınız bir sor yani....eşinizin ise sizin telefonunuzdan arkadaşınıza mesaj atması saçmalık beraber konuşup uzlaşıp sizin atmanızı bekleyebilirdi.

1. si arkadaşınız gerçekten rahat bi tip demekki 1. ayınızda gelip sizde kalabiliyor,
2.si gereksiz yere trip atıyor eğer gerçek dost ise anlayışla karşılaması gerekir,
3.sü kocanızın yaptığı hoş değil ama adam söylemiş istemiyorum gelmesini demiş artı arkadaşınızındanda hoşlanmamış arkadaşınızı kötülemek istemem ama vardır bi bildiği,
4.sü eşiniz istemedikten sonra sizde arayıp aynı şeyi söyleyecektiniz mesaj olayı yine aynı yola çıkacaktı sonuçta,
hatta eğer çok sevdiğiniz kardeşim diebilecek kadar yakın biri değilse mesafe bile koymanız gerekebilir
arada kalacak bişey yok eğer illaki taraf seçmeniz gerekiorsa hayat arkadaşınızı seçeceksiniz.

Esin hakli zaten bi yillik izni var onu da evinde rahat gecirmek istemesi kadar dogal birsey yok. Sadece senin adina mesaj atmasini yanlis buldum. Tabi sen hic anlayis gostermeyip gelecek diye tutturmadiysan. Baska caresi kalmadiysa yapmasi normal ama ben yine de kizardim boyle birseye.

Eşin haklı nihayetınde beraber paylaşıyorsunuz evı arkadasındanda hoslanmmamıs madem sende arkadasına evde olmadıgını bır yerlere gıdecegını falan uygun bır dılle anlatsaydın olay buralara kadar gelmezdı .Arkadasını da eşin olmadıgı bır zaman agırlarsın

eşin haklı olabilir bence ama arkadaşına senin bunu tatlı bir şekilde anlatmana izin vermeliydi o karışmadan

Bence de eşiniz haklı size böyle davranan birisi pek arkadaşcıl gözükmüyor da açıkcası. Sırf siz zor durumda kalmayın diye asıl onun sizin gönlünüzü alması lazım evli olan sizsiniz.

Arkadaşım şehir dışından tatile gelecek,on günlüğüne bizde kalmayı planlıyordu ama bana müsait misiniz gibisinden sormadi sadece evde misin dedi.Eşim de yıllık iznine denk geliyor,hem tatile çıkamiyoruz... eşim hem tatile çıkamiyor olduğundan hem de evde arkadaşımdan dolayı rahat edemeyeceğinden biz de kalmasına izin vermiyor...arkadaşıma eşim, benim telefonumdan "biz de kalmana eşim musade" etmiyor diye yazdı çok tartıştik eşimi ikna edemedim bizde kalmasına...arkadaşım da tabi ki yanlış anladı neden kalamiyorum gibi tripler atti...işte gelmemi istemiyorsun bahane uyduruyorsun dedi ...ben şimdi arada kaldım arkasını kırdım diğer taraf ta eşimle aram bozuluyor sıkıntı yaşıyorum...

Bu arada bu arkadaşım bir aylık evliyken gelip kalmıştı yani onun rahatlığıyla böyle bir plan yaptı sanırım. Eşim çok hoşlanmamıştı arkadaşımdan onun da etkisi var
esin hakli bnce ilk esinize dansmalydnz bde oyle msj atnca trp atms ne yuzsuz bi arkadasa sahpsnz ayrica bn arkadsmin hcbirini yatrmam evlyken bu devrde arkadasa guvenilmez ayrica szde yatma israrnida anliyamadm gitti

Öyle arkadaşmı olur ya insanın kardeşi bile arayıp gelir müsait misin diye ki arkadaş ne iş? Eşin haklı

Back
X