Yetişkin yaş ilişkileri

moonface5

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2025
215
237
18
26
Kızlar merhaba
26 yaşındayım ve kafam çok karışık. Eski ilişkim 5 senelikti. evlenme teklifi aldım, aileler tanıştı. her şey oldu bitti derken ilişki oradan döndü ve bitti. O kadar uzun bir ilişkiden sonra yeni birine başlamak nasıl olur. nasıl hissedilir gerçekten unutmuşum.

5 ay geçti ve şimdiki sevgilimle tanıştım birden sevgilim oldu. Flört dönemi bile yoktu. Görüşmeye başladık aramızda bir konuşma geçti. Biz şimdi neyiz gibi konuşmaydı ve o konuşmada sevgili olduğumuzu anladım. 2 aydır beraberiz.

hoşlanıyorum, değer veriyorum. iyi biri ama aşık mıyım benim için doğru biri mi bunları bilmiyorum. O da 33 yaşında. İlgi görmek sevilmek hoşuma gitti. Eski ilişkimde bu kalmamıştı pek tek düzene binmişti herhangi bir kız arkadaşımdan farkı seks yapıyor olmamızdı. her şey çok doğaldı. liseden arkadaşlıktı. çevre ortaktı ve sürekli vakit geçirirdik. Şimdiki ilişkimde her şey yabancı. Bir de tam olarak ona açılamadım. Gardım inmiş değil. Cinsellik de yaşamıyoruz, acaba aramızdaki o mesafenin nedeni bu mu yoksa benim temkinli duruşum mu bilmiyorum. yoğun çalışıyor doktor olduğu için. ben işten erken çıkıyorum. 4te işim bitiyor onun nöbeti var. gün içinde akışımız bile başka. Ama gün içinde mutlaka yazar konuşuruz haftada 1 2 görüşürüz. güçlü bi karakteri var asosyal iletişim özürlüsü değil. Aksine ağzı laf yapıyor. Beraberken ağzım kulaklarımda karnımda kelebekler var.

Aşık olduğunu söylüyor ama ben emin olamıyorum. evlenmeyeceğim biriyle dr zaman kaybetmek istemiyorum. Yaşım ilerledikçe “boş sevgili” olayına tahammülüm kalmadı herhalde ama bu ilişki evliliğe gitmez de diyemem gider de diyemem. Aileme ilişkim olduğunu bile söylemedim. Arkadaşlarımın da bir kısmı bilmiyor. Hem bu kadar kısa sürede biriyle sevgili olduğum için sanki anlatınca bile içime sinmiyor gibi. Gelecekle ilgili konuşuyoruz ama evlilik düzeyinde değil… daha çok böyle “ileride bir bebeğimiz olursa…” gibi laf arasında geçen şeyler. Yaşıtlarım varsa siz nasıl ilişki yaşıyorsunuz hele sıfırdan başlayınca? Benim gelecek takıntım normal mi?

Akışta mı kalsanız biraz.
Çünkü dah 26 yaşındasınız. Evlilik kaygısı için biraz erken değil mi
Yani 35 yaş üstü olsanız anlarım da.
Bilmiyorum çevremdeki çoğu arladaşım evleniyor evlilik takıntım yok ama sonu olmayan bi ilişkide zaman kaybetmek istemiyorum sanki evliliğe gitmezse kötü gibi geliyor herhalde daha eski ilişkimi atlatamadım

Ciddi ilişki istiyorsunuz diye başlayan bir ilişkinizde hemen evlilik yoluna girmek zorunda değilsiniz.Her şeyi öngöremeyiz.Yaşınız daha çok genç."Ne olur?Ne biter?" diye sürekli sorgulamak yerine biraz akışa bırakmayı deneyebilirsiniz.

Her şeyi bu kadar kafanıza takmanıza gerek yok. Olursa olur olmazsa da olmaz. İyice gözlemleyin size uygunsa neden olmasın:)
Uygun bana ailelerimiz benzer o doktor ben diyetisyenim farklı yerde çalışıyoruz tabii. Kafa yapımız benzer ama işte zaman kaybı mı olur bilmiyorum anlık ilişki yaşayacak yaşta değilim bence

Kendime de bunu diyorum ama içimde hep bu ne biçim iş sesi var.

Yetişkin yaş deyince 50 falan sandım, 26-33ün neresi yetişkin yaş yaw.Evlendiğimde 26 idim eşim 34tü o vakitler yetişkinse eşim şimdi yaşlı kategorisinde mi jdjdb

Bilmiyorum çevremdeki çoğu arladaşım evleniyor evlilik takıntım yok ama sonu olmayan bi ilişkide zaman kaybetmek istemiyorum sanki evliliğe gitmezse kötü gibi geliyor herhalde daha eski ilişkimi atlatamadım
Ben de bunu yazacaktım da vazgeçtim. Onun izleri bunlar.

26-33 yaş farkı bana fazla geldi. Uzun süren eski ilişkinin ardından yeni birine tamamen güvenip kendinizi kaptırmak istemiyorsunuz belki de bu yüzden mesafeli, temkinli davranıyorsunuz. Ağzı iyi laf yapan erkekler bana tehlikeli geliyor artık. Ayrıca iş saatleriniz de uyumlu değil. Evlenseniz onun doktor olması size sorun olur mu olmaz mı bütün bunları iyice düşünmek lazım.

Bence fazla değil bilmiyorum ben de diyetisyenim sürekli nöbeti yok tabii. Ne istediğinin farkında arkadaşlarımın mıymıy erkeklerine göre benimki çok ötede. Adım atmaktan çekinmedi o çekip çevirdi. Be yapacağımızı düşünüyor planlıyor vs

Ben 29 yaşındayım. Bildiğim tüm üniversite arkadaşlarım evlendi. Napayım bende mi alelacele evleneyim? Ne için? Kim için?

Yazdıklarından adamı sevmediğin anlaşılıyor. Sevmediğin biriyle bırak evlenmeyi arkadaş bile olma.

Hayır seviyorum ama artık eskisi gibi aşık olabilir miyim bilmiyorum şuan bi ilişkiniz var mı peki

Uzun ilişkiden çıkmış olmanızın etkisi var hemen nikah masasına oturduğunuz da yok tanımaya devam edin bence

Yetişkin yaş gibi gelmedi bana neyse biraz zamana bırak oldu bittiye getirme
Hayır şöyle oldu biz o aralar her gün neredeyse görüşüyoruz telefonda konuşuyoruz bir şey oldu engelledim her yerden ama yazsın diye telefondan engellemedim 1 hafta vs. Mail attı insan arada bi engeli kaldırır yoklar diye. Kaldırdım hemen aradım noldu diye bu bana sevgilim dedi laf arasında sevgilin miyim dedim değil misin dedi çok saçma ve çocukca böyle karnımda kelebekler uçuşmalı bi an salak salak. Aslında evet bu pek yetişkin değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…