Yetişkin yaş ilişkileri

Biz şimdi neyiz gibi konuşmaydı ve o konuşmada sevgili olduğumuzu anladım

Gelecekle ilgili konuşuyoruz ama evlilik düzeyinde değil… daha çok böyle “ileride bir bebeğimiz olursa…” gibi laf arasında geçen şeyler. Ya

Adam net değil kuruntun ondan. Sevgili olduğunuzu bile onun kararıyla anlıyorsunuz.

Tabiki yarın evlenelim denilmez ama böyle çok belirsiz hareketler yapan adamla da olmaz.

Daha iki ay olmuş hele bir durum tanıyın birbirinizi ne evliliği hemen

Ailelerin tanışmasından dönen, biten bir ilişkiniz var. Yani işler ciddi olsa da bitebilir. 2 aylık ilişki için fazlaca düşünüyorsunuz. Bu düşünceleriniz ilişkinizde negatif bir etki bırakır.

Adam net değil kuruntun ondan. Sevgili olduğunuzu bile onun kararıyla anlıyorsunuz.

Tabiki yarın evlenelim denilmez ama böyle çok belirsiz hareketler yapan adamla da olmaz.
İlla birinin söylemesiyle belli olacaktı. Konu sahibi ipleri eline alıp kendisi söyleseydi orada adamın ağzına bakar gibi ondan beklemesine gerek yoktu. Böyle olunca evet adam teyit etmiş sevgili olduklarını.

Daha yeni bir ilişki biraz zamana mı bıraksanız,gayet normal bir ilişki gibi ilerliyor daha 2 aylık ilişkide cinsellik yaşamak asıl o ilişkiyi seks arkadaşlığı mı diye soru işaretlerine boğar

emin olamıyorum. evlenmeyeceğim biriyle dr zaman kaybetmek istemiyorum

İlla birinin söylemesiyle belli olacaktı. Konu sahibi ipleri eline alıp kendisi söyleseydi orada adamın ağzına bakar gibi ondan beklemesine gerek yoktu. Böyle olunca evet adam teyit etmiş sevgili olduklarını.

Normal sağlıklı ilişkilerde birinin söylemesine gerek kalmaz.

Konu sahibinin adamla olma motivasyonu Doktor olması.

Sağlıkçı tayfası kadınlar doktor olsun çamurdan olsun diye yaklaşıyorlar adamlar da tek kişiye bağlanmamak için böyle belirsiz bırakıyorlar.

Abart ben sağlıkçı tayfadan değilim doktor asker kovalayan aynı hastanede bile değiliz arladaş ortamında çalıştık arkamdan koşan da oydu. Belirsiz bırakan da bendim.

Daha yeni bir ilişki biraz zamana mı bıraksanız,gayet normal bir ilişki gibi ilerliyor daha 2 aylık ilişkide cinsellik yaşamak asıl o ilişkiyi seks arkadaşlığı mı diye soru işaretlerine boğar
Bilmiyorum ya sanki bir şeyler eksik kalıyor

Hayır tanıştığımızda benim ilişkim yeni bitmişti 5 senelik ilişki ben kaçıyordum aksine net olan ilgisini belli eden oydu engelleme sebebim de istemiyorum dedim. Ama aramızda etkileşim elektrik vardı ilk tanıştık gece 3 arabada sabaha kadar kahve içtik konuştuk. Ben sadece çevremden çekiniyorum kendimden de çekiniyorum. Kimseye söyleyemedim daha sosyal medyada paylaşmıyorum o paylaşıyor

Ailelerin tanışmasından dönen, biten bir ilişkiniz var. Yani işler ciddi olsa da bitebilir. 2 aylık ilişki için fazlaca düşünüyorsunuz. Bu düşünceleriniz ilişkinizde negatif bir etki bırakır.
Evet çünkü ortada ilişki yoktu bence tanıştık flört ediyorduk ilişkide olduğumuzu düşünmüyordum sadece hoşlanıyordum ve ne istediğini bilmesi ilgisini göstermesi vs hoşuma gidiyor. İşe gidiyor öğle arasında spor yapıyor sağlığına dikkat ediyor kendini geliştirmiş sığır bi doktor değil ben de hastanede çalışıyorum gördüğüm doktorlara kıyasla çok iyi

Peki siz bu adamla evlenseniz nobet vb uyum saglayabilecek misiniz, bazen sektor farkliligi da uyumsuzluk yaratabiliyor. Meslek egitim olarak uyum saglayabileceginizi dusunuyormusunuz

Peki siz bu adamla evlenseniz nobet vb uyum saglayabilecek misiniz, bazen sektor farkliligi da uyumsuzluk yaratabiliyor. Meslek egitim olarak uyum saglayabileceginizi dusunuyormusunuz
Sürekli nöbeti olan biri değil 3 4 nöbeti var bazen artıyor. Sağlarız ben eğitimsiz biri miyim? Denklik olmak zorunda değil bence. Ailelerimiz vs benzer.

Sürekli nöbeti olan biri değil 3 4 nöbeti var bazen artıyor. Sağlarız ben eğitimsiz biri miyim? Denklik olmak zorunda değil bence. Ailelerimiz vs benzer.
Ben denklik olursa uyum olacagini dusunuyorum. Oncekisiler denk olmali sonra aileler. Kisiyle evlenilecek ama aileyle de onur gececek. Dusunceler farkli olabilir

Dışardan bakınca her şey yolunda görünüyor. Ben de kontrol delisiyim ilişkilerimde.
Belirsizliğe tahammülüm yok. Keşke cam kürem olsaydı =)
Ama işte ilişkiler çok karmaşık olabiliyor.
Aşktan gözün kör olup da evlensen bile saçma sapan şeyler yaşayıp boşanabiliyorsun.
Hayat da ilişkiler de büyük oranda öngörülemezliklerle dolu.

Sen gene de tadını çıkar.. Eski ilişkinle kıyaslama yapma..
Tanımaya çalış.
26-27'li yaşlar çook sancılıdır, benim aşırı sıkıntılı/depresif geçti ve çok sabote ettim ilişkilerimi.
İçine sinmeyen şeyleri anlamlandırmaya çalış.
Kuruntu mu yoksa gerçekten rahatsız olduğun bi şeyler mi var sorgula.

Evliliğe gider mi gitmez mi bilinmez.
Ama oldu da ilişkiniz devam etti, 1 sene dolunca karşına alıp netleştirmek isteyebilirsin.
Evlilikle ilgili konular illaki açılır, ne istiyor ve bekliyorsan açık açık söylersin, bunda yanlış hiçbir şey yok.
Beklentiler uymuyorsa kimsenin zamanı gitmesin.

Biz neden denk olmayalım ki doktor sadece doktorla mı mutlu diyetisyen sadece diyetisyenle mi?
birz daha tanimaya calisin, gerci ben goruserek taninabilecegi fikrinde olan birisi degilim. isin icine duygular girince mantikli karar vermek zor oluyor. ama siz hoslaniyorsunuz, bu guzel bir sey, karsi taraf becerikli, enerjisi yuksek biri, bunlar da guzel seyler bence. durust mu, tutarli mi vs diye bakmak gerek. illa konuskan becerikli diye problemli olacak diye bir sey yok.

evlenebilecek birisi oldugunuzu dusunuyorsaniz, direk bazi konulari konusmaya baslayabilirsiniz. mesela hayata bakisi nasil, gelecek planlari ne, aile yapisi nasil, arkadaslari kim, dini siyasi konularda fikirleri ne, para harcama konusunda bakisi nasil vs vs. konusacak ve konusturacak cok sey var.

Onları zaten biliyorum konuşurken ilerde bebeğimiz olunca vs diyor ama daha çok yeni pat diye evlilik konuşulmaz gibi hissediyorum. Şimdilik mutluyuz evet bu mutluluğu kendime haram etmediğim zamanlarda. Dürüst ve tutarlı ben zamanında kürtaj olduğumu bile anlattım. Sen isteseydin bebeği bizde böyle bir durum olmazdı dedi konuştuk. İlk zamanlar uzak duruyorum diye niye sana artık başka ilişki haram mı insanlar sadece 1 kere mi ilişki yaşıyor neden salmıyorsun belki çok mutlu olacağız diyordu. Zaten önceden de tanıdığım biriydi ama muhabbetimiz olmadı. Cimri vs değil. Destekçim atanmadığım zamanlarda onun desteği ile farklı yöne doğru kaymıştım

Uzun ilişki bitince her şeyi kendime haram ediyorum çekiniyorum beni gerçekten heyecanlandırıyor karnımda kelebekler uçuşuyor lisede gibi hissediyorum ama sonra yere çakılırım mutsuz olurum olmaz kaygısı yaşıyorum asla salamadım

niye anlattiniz ki kurtaj oldugunuzu, bence bu tarz seyler cok cok sonra karsi taraf anlatmani isterse anlatilacak seyler.. daha temel meseleleri konusurdum ben olsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…