Yetişkin yaş ilişkileri

E tamam sen memnunsan sorun nedir ozaman?
Ben sana Doktorla denk degilsin diye yazmadim doktorun isyuku fazla tayin durumu oluyor herkes hayatinda boyle degisikliklere sicak bakmiyor. Sen mutlu isen kimseyidinleme kendi bildigin yolda ilerle

Yok evlenmek istemiyorum vs demiyor. Bilmiyorum ya ben uzun ilişki insanıyım sıfırdan birini tanı et o kadar sıkıcı ki eski sevgilim liseden arkadaşım ondan önceki sevgilimi de ortaokuldan beri tanıyordum. Bile bile mutsuz ediyorum işte kendimi

Bizim toplum dışında bir meslek grubunu bu kadar abartan göremezsin zaten. Maddi olarak evet iyi konumdalar ama vizyonu geniş bir insan için yeterli bir şey değil bu.

bence sizi bu sekilde dusunmeye iten sey sevgilinizin belirsizligi sevgili oldugunuzu da telefon konusmasinda ogrenmissiniz. Bende boyle bir durumu yasadim su anki sevgilimle 5 aylik bir flort donemi gecirmistik ama bana en sonunda tak edince gittim guzel guzel sorunumu anlattim konustuk ve bilincli bir sekilde iliskiye basladik. 26 yas evlenmek icin gec bir yas degil belki onceki iliskinizden kalan sizin fark etmediginiz exinizin soyledigi seylerden su anda kuruntu yapiyorsunuzdur Doktor biriyle birlikte olmaz cok zor iliskide kesinlikle karsilikli bir feragat etme soz konusu oluyor, ama onu seviyorsaniz bu nobet, yorgunluk, uykusuzlugun getirdigi huysuzluk vb seyleri sorun etmezsiniz. Dilerim ki kafanizdan bu dusunculeri atip iliskinizi saglikli bir sekilde devam ettirip mutlu olursunuz

Bizim toplum dışında bir meslek grubunu bu kadar abartan göremezsin zaten. Maddi olarak evet iyi konumdalar ama vizyonu geniş bir insan için yeterli bir şey değil bu.
Memur adam ne kadar kazanabilir para olarak bi sanayici daha yüksek kazanıyor muhtemelen. Sadece eğitimi zor uzun sürüyor okuması kazanması zor. Kolay değil herkes yapamaz.

Hayır tabii telefonda öğrenmedim buluşup duruyorduk yakındık ama ben kendimi çekiyordum yeni ilişkiden çıktığım için o da tam tersini söylüyordu sonra ben onu her yerden engelledim ulaştı insan arada bi engel kaldırır yoklar vs diye telefonda konuştuk sevgilim dedi flört ediyorduk ama flört gibi de değildi neredeyse her gün buluştuk. Ben de sevgili miyiz dedim evet seni seviyorum vs dedi bana lovebombing yapma dedim o da love var ama bombing kısmı yok ben öyle bir şey yapmadım dedi ki gerçekten yapmıyordu. 1 ay bike tanımadığım adama sevgilim demezdim. Sonra sevgili olduk. Eski ilişkimde böyle bi şey geçmedi geç kaldın vs geç kaldım da demiyorum ama ilerde evlenmeyeceğim biriyle şuan takılmak istemiyorum.

Bence siz hiç şuan ilişkiye hazır değilmişsiniz. Açıkcası sevgilinize olan duygularınızdan da yoğunmuş gibi bir enerji almadım. Sanki birlikte güzel zaman geçiriyorsunuz, uyumlusunuz diye başlayan ve devam eden bir ilişki. Çok bi duygusallık yok sizden. Diğer ilişkiniz evlilikten döndüğü için mi hazır olmadığınız için mi bilmiyorum ama aşamadığınız bir durum var geçmişten. Keşke bunları aşmadan yeni ilişkiye başlamasaydınız.

Yani şöyle evet enerjimiz çok uydu ağzım kulaklarımda heyecanlanıyorum yükseliyorum ona karşı sürekli görmek istiyorum konuşmak istiyorum. Seviyorum da mesela bi kaza geçirdi trafik kazası mahvoldum. Ama eski ilişkinin gölgesi herhalde daha arkadaşlarıma bile anlatamadım. Az çok anlıyorlar biri olduğunu tabi annem bile. Bu sefer 5 seneni çöpe atma artık diyor sinir oluyorum

Biraz akışına bırakmayı deneyebilirsiniz ya.
Hala bir şeyler içinize sinmiyorsa öyle belki ayrılmayı falan düşünebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…