Yetişkinler için Konvers Patikler Yapıyorum

canım normalde ben bu ürünleri 1 yaşından sonrası için 30 numaraya kadar 20 tl ye örüyorum ama senle bu kadar konuştuk birde yaz indirime girdim 15+15 (ikisinide aynı fiyattan yapayım ) kabul edersen öreyim

ben orneqi annelerine gosteriyim modeli ayak numaralrni aliyim olur cnim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

senin su ilk sayfada yetiskinlere yaptgn konwerselerede bayildim 39numara 20tlmi

evet canım 39 numara normalde 20 lıra ama yaz indirimi yaptım 15 tl oldular :)

ben annelerine soriyim yarin isterlerse 2kucuk yaptirirm istemezlerse kendime yaptirirm krem renqi pembe bagciklidan

Tasarla canım merakla bekliyorum tasarımlarını

sağol canım. tasarımda önceliğimiz anatomik ve ter tutmayan bir yapıya sahip olması olacak. bu sayede nemden-rutubetten kaynaklanan kaşıntı, mantar vs. rahatsızlıklardan korumaya yardımcı özellikte olacak. özel doğal bir kumaş ve biraz yoğun işçilik gerektirecek bir tasarım olacak.

bilmem ki nasıl olur :26: benim bir internet sitem de var satış amaçlı bu tür yerler de iyi olıuyor aslında

Canım tasarımda önceliğimiz anatomik ve ter tutmayan bir yapıya sahip olması olacak. bu sayede nemden-rutubetten kaynaklanan kaşıntı, mantar vs. rahatsızlıklardan korumaya yardımcı özellikte olacak. özel doğal bir kumaş ve biraz yoğun işçilik gerektirecek bir tasarım olacak. Babalar günü ve sevgililer günü için uygun bir hediye olacak. :)

merhaba canım erkek cocuk için modelleri koyar mısın ogluma almayı düşünüyorum.

erkek patiklerine en güzel modellerden ilki bence konvers modeli, en cok onu yapıp satıyırum. ama birde baykuşlu model var ,hem kız hem erkekler için

bunlar sadece modellerin bir kaçı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…