- 8 Ağustos 2017
- 1.510
- 1.008
- 133
- Konu Sahibi ironman_2020
ya yaptım onu 2.aylarda hiç etki etmedi.gidip bişey demedi kardeşine.şikayet olarak değil de dertleşme gibi; seninle hiç özel anımız olamıyor, sana güzel bi kahvaltı hazırlayamıyorum vs gibi.
aslında ben başka bi kaç şey de söyleyebilirim de söylemeyim![]()
hepsinde bana yardımcı oluyor faturalara el atıyor temizlğe yardım ediyor. of ofAranızı bozmayın zaten.
Evde nasıl bilemiyorum hani temizlik yemek gibi....
Bu konularda rahatsız edin. Mesela Haftasonu temizlik yapın. Eşinizle ikiniz akşam yemeğe çıkın yada gezmeye gidin.
Annesinin evi değil sonuçta sizin eviniz.
çatlama moduna geldim de sesimi çıkaramıyorum ya valla yıldım artık.evde rahat edemiyoırum.birşey yaptığından değil belki ama rahatça eşimle koltuğa bile yayılamıyorumanlamıyorum ben sizi ya kac yasinizdasiniz evlisiniz ustelik yeni evli kac ay diyorsun tas olsa catlar agzini acipta ya iyisin hossunda bak yeni evli ciftiz biz gadi evin8 bul demek ucin kac yil beklemeniz gerekiyor aksam esinizle kahve keyfi film izleme ozel vakitler nasil geciriyorsuniz hicmi akli basinda kimse yok bu boyle olmaz diyecek kaldi ki sizin bastan demen8z gerek aman tadimiz kacmasin diye aylarca beklenir mi en guzel zamanlariniza yazik ediyorsunuz