yetmiyordu...

3 haftadır çalışıyorum sadece, evim iş yerimin dibi mesai 8.30 da başlıyor ama ben hiç uykumu almış olmuyorum ya da kahvaltı yapmaya yetişemiyorum tüm gün uykulu dolaşıyorum geç de yatmıyorum 23.30 24 gibi yatıyorum. Daha erken yatsam da başka şeyler için hiç zaman kalmıyor . Bu başlangıç olduğu için mi böyle yoksa hep böyle mi oluyor. Artık hep uykuya hasret mi kalicim yani :/

size sorum çalışanların uyku düzeni nasıl oluyor

ek olarak çalışmaya başlamadan önce de çok uyuyan biri değildim aslında 9 gibi kalkıyordum genelde
Zamanla alışacaksın, benim çalışmaya başladığım ilk hafta her yerim ağrıdı yorgunluktan ama zamanla alıştım.Saat 22.00 de uyumayı dene mis gibi uyanırsın.
Acaba kendini kasıp, yoruyor musun iş yerinde?

Zamanla alışacaksın, benim çalışmaya başladığım ilk hafta her yerim ağrıdı yorgunluktan ama zamanla alıştım.Saat 22.00 de uyumayı dene mis gibi uyanırsın.
Acaba kendini kasıp, yoruyor musun iş yerinde?

işim yorucu değil ama 10 uyumak istemiyorum biraz kendime vakit ayırmak istiyorum 10 çok erken değil mi ya /:

Alışma süresinde bi kaç ay supradyn all Day ya da ona benzer bi vitamin alabilirsiniz . Yaşam enerjim diyordum bi vakit bu haplara tempoya alışınca bıraktım.
Ayrıca 6.30 da kalkıyorum günde 7 -8 saat derse giriyorum okulum çok yorucu nöbet vs . Ama gece 1 den önce yatamıyorum. Uykumu alıyorum alıştım 5-6 saat yetiyor ama gerçekten bu vitaminler alistiriyor tempolu yaşama.

Beslenme duzeninizi elden geçirin. Karbonhidrat ve şeker yoğunluklu beslenme tahmin edilenden çok daha fazla vücudu etkiliyor. bir hafta bunlardan uzak kalın uyku ve yorgunluk problemlerinde ciddi azalma olduğunu göreceksiniz.

Dipce: oğlum sayesinde nerdeyse her gece 01.00 civarı uyuyup, sabah 08.00'de mesaiye başlayan ve uyku, yorgunluk problemi asgari seviye olan biri.

Eviniz yakın ya, hepsi ondan.:KK14:
Benimde servis duragıyla evim arası 10 sn ama ben her sabah gec kalıyorum:kızgın::kızgın:
Ve bu özelliğimi hiç sevmiyooorumm:sinirli:

Back
X