• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yetti artık kv! son kararım hakkında yorum istiyorum

Safa yat, aradın açmadıysa olayın üstüne gitme ve de çok takma, problem haline getirme.
Kadında denge problemi var, arada şirazesi kayıyo demekki, düzelince geri dönüyor.

Safa yat, aradın açmadıysa olayın üstüne gitme ve de çok takma, problem haline getirme.
Kadında denge problemi var, arada şirazesi kayıyo demekki, düzelince geri dönüyor.

Yok o sadece kendi istediği olsun, herkes bana kul köle olsun istiyor olmayınca da kendince beni "yola getirmek " için böyle davranıyor. Ama yemezler. Saygı da bir yere kadar. Yani bu çocuk oyuncağı mı, ilkokulda mıyız ki habire küsüp barışıyoruz? Ortada kavga yok laf söz yok hiç bir şey yok. Bayramda görüşüyoruz, 1 hafta sonra telefonlarıma cevap verilmiyor :D

Dengesizliğinin cezasını çeksin artık. Eşime sadece onun hatırı için onunla birlikte görüşeceğimi söyleyeceğim ki eğer eşim görüşelim derse.

Yan yana oturmaniza rağmen bayramdan beri gormemeniz olmamış bence.

Kapıdan uğrayıp hal hatır sormak bu kadar zor olmamalı.

Komşumuza bile evdeki tabaktan götürüp uğruyoruz.

Oğlu da sizin gibiyse gucenmekte haklı.

Siz sanırım konuyu okumadınız...Bayramdan zaten biz il dışındaydık, aramalarıma cevap vermeyince iki kez kapısına gittim kapı açılmadı. Velhasıl her gün de kapısında yatacak değilim, istersek yanyana olalım çalışan insanlarınız sonuçta.

Sorun bu kadar basit değil, sorun kv nin 6 senedir bir şeyleri bahane ederek kendi kendine atraksiyon yaratması.

Ayrıca her çağırdığında yorgun olsa bile giden ben, daha işyerinde çıkmayan habire arayan, gene de kırılmasın diye giden benim. Bayramda zaten hiçbiryere gitmeyip evde ders çalışacığımı sonra da yola çıkacağımızı söyledik. Birkaç gün de beni görmeyiversin anlayışlı olsun değil mi, bu kadar yapabilir? Sonuçta sınavım var ona anlatıyorum ve arıyorum ediyorum gidemediğim için. Arada 1 hafta zaman var ve benim de yoğunluğum var. 1 hafta karşı taraf yoğun diye küsen insan nasıl bir aile nasıl bir büyük olabilir? Evde akşama kadar yatıp gitmemezlik etmiyorum sonuçta.

Ayrıca her çağırdığında yorgun olsa bile giden ben, daha işyerinde çıkmayan habire arayan, gene de kırılmasın diye giden benim. Bayramda zaten hiçbiryere gitmeyip evde ders çalışacığımı sonra da yola çıkacağımızı söyledik. Birkaç gün de beni görmeyiversin anlayışlı olsun değil mi, bu kadar yapabilir? Sonuçta sınavım var ona anlatıyorum ve arıyorum ediyorum gidemediğim için. Arada 1 hafta zaman var ve benim de yoğunluğum var. 1 hafta karşı taraf yoğun diye küsen insan nasıl bir aile nasıl bir büyük olabilir? Evde akşama kadar yatıp gitmemezlik etmiyorum sonuçta.

1 hafta mi var arada, üstelik soylemissiniz.? Bayramdan bu yana sandım.

Öyleyse haklısınız. Hiç karşılıklı oturup bu sikintinizdan söz ettiniz mi ?

1 hafta mi var arada, üstelik soylemissiniz.? Bayramdan bu yana sandım.

Öyleyse haklısınız. Hiç karşılıklı oturup bu sikintinizdan söz ettiniz mi ?

Kv böyle küser iletişimi keser asla ulaşamazsınız. Benle muhatap olmaz, birilerine söyler "hatalarımı" ve gidip özür dilememi bekler. Ben gider özür dilersem barışır sonra gene aynı. Bir kere farklı bir numaradan bayramını kutlamak için aradım ve ben olduğumu anlamayarak açtı, o zaman sordum (1,5 sene önce falan oldu bu olay ) ağzına geleni saydı, oysa benim amacım bayram kutlamaktı. Ona göre ben gelinim, el kızıyım, benle "muhatap olmaz". 6 senedir tanıyoruz birbirimizi, geçen çok basit ve benim de bildiğim bir şey için "neyse greengirll yabancı değil anlatayım onun yanında bari" dedi hem beni böyle görüp hem de kul köle olmayı beklemesi? Bana anne gibi davranıp, büyüklük yapıp içten olsa ben zaten o istemeden de yaparım. Ki eşim için yapıyorum, eşim gitmese ben gidiyorum, aman kırılmasın diye uğraşıyorum.

Bakın bana etrafımdaki insanlar melek kızım der, herkes sever, büyüklere saygım sonsuzdur ama kv ye asla yaranamadım.

Kv böyle küser iletişimi keser asla ulaşamazsınız. Benle muhatap olmaz, birilerine söyler "hatalarımı" ve gidip özür dilememi bekler. Ben gider özür dilersem barışır sonra gene aynı. Bir kere farklı bir numaradan bayramını kutlamak için aradım ve ben olduğumu anlamayarak açtı, o zaman sordum (1,5 sene önce falan oldu bu olay ) ağzına geleni saydı, oysa benim amacım bayram kutlamaktı. Ona göre ben gelinim, el kızıyım, benle "muhatap olmaz". 6 senedir tanıyoruz birbirimizi, geçen çok basit ve benim de bildiğim bir şey için "neyse greengirll yabancı değil anlatayım onun yanında bari" dedi hem beni böyle görüp hem de kul köle olmayı beklemesi? Bana anne gibi davranıp, büyüklük yapıp içten olsa ben zaten o istemeden de yaparım. Ki eşim için yapıyorum, eşim gitmese ben gidiyorum, aman kırılmasın diye uğraşıyorum.

Bakın bana etrafımdaki insanlar melek kızım der, herkes sever, büyüklere saygım sonsuzdur ama kv ye asla yaranamadım.

Belli bir zamandan sonra insan naz niyaz çekemiyor. Iletisim denilen mucizeyi kullanmak zor değil.

Eşiniz ne diyor, her defasında özür dilemek neden ?

Haber salın, bundan sonra sebepsiz iletişim kesilirse inceldiği yerden koparacaginizi bilsin.

Belli bir zamandan sonra insan naz niyaz çekemiyor. Iletisim denilen mucizeyi kullanmak zor değil.

Eşiniz ne diyor, her defasında özür dilemek neden ?

Haber salın, bundan sonra sebepsiz iletişim kesilirse inceldiği yerden koparacaginizi bilsin.

Eşim annesine kızıyor, gidip konuşuyor beni muhatap etmeden ama beni kötülüyorlar her seferinde kv-kp. Lütfen şunlara kullanacak malzeme verme ben seni savunurum diyor , ben de o günden beri çok dikkatli davranıyorum, yani malzeme vermiyorum :D Ama inanın bunlar bahane, ne büyükler var küçüklerin hatasını görünce düzeltir akıl verir üstünde durmaz ne büyükler de var ki benim kv gibi kaşının üstünde gözün var der. Benim babam benim kızım insan, melek değil gerçi size melek de olsa yaranamaz demişti o kadar haklıymış ki, zaten o laftan sonra kv benim ailemle de asla görüşmüyor. Neymiş "kırılmış". Kendisi milyon tane laf söylesin benim ailemin kırılmaya hakkı yok, ama ailemin tek cümlesine o kırılabilir. O çok üstün bir insan çünkü.

Eşime bu sefer anlattım durumu, ben öğrenirim hemen dedi ama aradan zaman geçti eşim bir şey demedi ben de sormuyorum. Aslında ikimizde de taşınma fikri var epeydir ama birden kalkıp gitsek olmayacak, bir bahane arıyoruz. Ben sadece eşimle birlikte gitsem kafi daha ileri bir ilişki istemiyorum artık. Tamamen görüşülmese de umrumda değil ama eşim ne der bilemem, o en az hasarla çıkılsın istiyor işin içinden, çünkü ortada gerçekten bir şey yok.

Muhatap olmuyor ki gülelim tiye alalım çok garip ya kadın ulaşılmaz sanki devlet başkanı şaka gibi :)

Ya var ya hiç inanmazdım ailelerin bu kadar etkili olabileceğine.Ben de eşimin annesiyle mesafeliyim bu durumlarla karşılaşmamak için telefonda durumuna yazıyo 'insanlarla mesafe koymayı beceremiyorum yanlışlıkla hayatımdan çıkarıveriyorum'diye :D laf sokuyor bana ama gülüp geçiyorum.Hepsi değişik değişik

Bence sessizliğini korumaya devam et çünkü herkesin ne olduğu illaki ortaya çıkacak

Aynen dediğiniz gibi sessizliğimi koruyorum...Ya inanın yeni yeni anlıyorum, yaptıkları hep kıskançlıktan, ara bozmak için yapmadıklarını bırakmadılar.

En sonunda rüyama bile girdi, düşünün rüya yorumunda aynen şu yazıyor; uzun zamandır sevdiğinle aranızı bozmak için uğraşan, yüzüne gülen arkandan konuşan insanın artık gerçek yüzünü anlıyorsun, her şey ortaya çıkıyor....

Umarım dediğiniz gibi olur...

Back
X