• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yetti artık kv! son kararım hakkında yorum istiyorum

Bence bu kadın seni peşinde koşturmak istiyor. Etrafında annecim annecim diye dolanmanı sürekli yanına gitmeni istiyor. Ve en önemlisi telefonu bilerek açmıyor iyice kızıştırmak ve senin üstüne düşüp neden telefonlarımı açmıyorsun demen için. Resmen çocuk gibi evet haklısın hiç çekilmez ama bence sen akıllı ol onun istediğini verme. Yorumlarda bir hanımefendi eşinin yanında ara bilerek yazmış bana da çok mantıklı geldi açmayınca arkasından da eşin arasın sonra da mesaj atsın anne bizde seni yemeğe çıkaracaktık ama telefonu açmıyorsun neyse artık şansına küs diye:KK53: sonra da o ararsa ikinizde ısrarla açmayın hahaha:KK45::KK45:

Düşündüm de banko cevap bu aslında. Etrafında koşayım annecim diyeyim istiyor ama rüyasında görür:) Haketse neyse. Ki ben başlarda çok çok iyiydim samimiydim ama sonradan her hareketime kusur bulunca beni şikayet edince yaptıklarından sonra falan kesinlikle böyle olmam bir daha. O benim annem değil olmayacak da. El kızıyım ben onun için kafası bu. Bunun gittiği spor salonu var ordaki bayan da buna annecim falan diyormuş anlata anlata bitiremiyor parçalayacak kendini onun için. Kendine yalandan Güleryüz gösterenlere ölüyor bitiyor, böyle de saçma bir insan. Geçen biri hakkında konuşuyorduk kız çalıştığı işyerinden para çalmış dolandırmış, dostları varmış bilmem ne vs vs olsun bana karşı çok güleryüzlü boynuma sarılıyor ben inanmıyorum öyle olduğuna diyor şaka gibi.

Bi komşum vardı haftada bi gün belirlemişti o gün akşam yemeğine gidiyolardı bi gün de onlar geliyodu yok geçerken uğra yok bi git dolan muhabbetlerine mahal kalmıyodu çok iyi yöntem planlar da ona göre yapılır gelmedin etmedin lafı da olmaz mis

Yetmiyor ki haftada 1. Ben haftada bir ya uğrar ya telefonla ararım. Ama olmuyor gene gördüğünüz gibi. Tüm hayatımı ona adamamı istiyor herhalde ama böylesini şimdi ev hanımları bile yapmaz, ki benim zamanım yok.

Açmıyorsa açmasın telefonu 1 kere aramışsınız açmamış, neden ısrar ediyorsunuz? Konuşmak isteyen geri arar... Çok kafaya takıyorsunuz bence.

Daha önce de aynı sorunları defalarca yaşadığımdan...Çünkü hep aynı taktiği uyguluyor kendince. Bana cevap vermeyecek ben onun peşinde koşacam eşim onun peşinde koşacak özür dilenecek onun dediği olacak vs vs.

Ben 1 sene konuşmadım kv ile bu sebepten. Barışana kadar canları çıktı ailecek. Tüm ailemi araya soktu, her gün laf sözden bıktım. Barışırım arada görüşürüz dedim ama nerde daha işten çıktığım saniyede arıyor gel diye. Saatler önceden yazıyor, böyle böyle devam etti, sonradan haftada 1 e düşürdük tam istediğim gibi oh iyi derken gene küstü :D

Ah bu kaynanalar:KK14:
Kocalarından görmediği ilgiyi şefkati oğlu gelinine gösterecek diye dert ediyorlar. Onlarin evliliği düzeni sevgi üzerine değildi, Oğulları da sevgi temelli evlilik yapıyor tabi kiskanclik gırla birde gelini evlat değil rakip olarak görüyorlar gen dişi ve kendinin oğluna veremediğini veriyor.

Aynen öyle, biz kv ye gittiğimizde bile yanyana oturuyormuşuz ayrılmıyormuşuz onu bile kıskanmış:)

Nasıl başardınız ? Benim kv asla vazgeçmiyor sorun yaratmaktan
Canım bir de ben kv’yi üzünce iki görümcem de resmen ateş ediyordu, annemi üzemezsin, o yaşlı her şeyi söyler, hakaretler. İyi de anneniz üzülmeye yer arıyor. Valla eşim benim tarafta olmasaydı boşanırdım. Sürekli eşime patladım yanlış da olsa, o da ne kadar üzüldüğümü gördü, her gittiğimizde önceleri onun yanında laf sokup, surat yapıyordu kv, sonraları eşim yokken yapmaya başladı. Eşime bana böyle dedi diyorum inanmıyordu başta. Kv inkar ediyordu. Ben bir gün bir patladım, asla görmek bile istemiyorum, boşanıyorum, pişman ettiniz beni dedim, E adamlar da biliyor anasının huyunu az çok. Bir de ben psikolojik tedavi görüyorum, ayrıca vajinusmusum, eşim de halimi görünce sağolsun kesti seslerini. Bayramda eşim gözümün içine baka baka bunlar sana bir şey mi dedi, anne bu kızın suratı neden düşük yine ne yaptın diye sormaya başladı. Ben şok oldum. Yani şu an vicdansız biri olsam onun yaptığı gibi yapıp, eşimi doldururum. Ama helal süt emdim dua etsin.
Yani asla susmadım, belki yanlış ama bana her surat yaptığında, laf soktuğunda evi kaldırdım ayağa. 2 hafta eşimin yüzünd bakmadım, aldım çantamı anneme gittim, beni almaya geldiğinde bir de annemden fırça yedi. Kolay olmadı yani. Eşim de yeterki evde huzursuzluk çıkmasın nolur diye yalvarıyor artık. Annesine kesin emri var, bu kızı bir daha aramayacaksın, ondan da telefon bekleme diye. Çok şükür. Evet ben de böyle olmasını istemezdim, eşimin de annesi sonuçta ama bana kızlarına davrandığı gibi davransaydı göklere çıkarırdım onu. Hediye yolluyorum, nasıl sevinmiş, millete anlatmış, beni arayıp bir teşekkür etmek yok, o oldu daha da göndermedim. Yalnız siz yakın oturuyorsunuz mesela, ben melek de olsa onu kabul etmezdim. İşe oradan taşınmakla başlasanız, ulaşılmaz olurdunuz. Şimdi kv yüzüne hasretim, gelini çok özledim diyormuş. Bütün sülaleyi yemeğe alıyorum, ama o daha evime giremedi bile.

Yetmiyor ki haftada 1. Ben haftada bir ya uğrar ya telefonla ararım. Ama olmuyor gene gördüğünüz gibi. Tüm hayatımı ona adamamı istiyor herhalde ama böylesini şimdi ev hanımları bile yapmaz, ki benim zamanım yok.
Aradın mı aradın gittin mi gittin eşin biliyo madem hiç bi şekilde memnun olmuyo üstüne gitme ben olsam aramam da sen yine arıyormuşsun yapışık ikiz gibi yaşama durumu günümüz şartlarında yok kendi annemizle bile öyle olamıyoruz gerek şartlar gerek karakter sebepleriyle artık toplanıp gelinime bakın neler yapmış size hizmet etsin kafaları bi son bulmalı şanslısın ısrar yok sende ya da habersiz gelip plan bozma durumu yok bence kendi haline bırak

Aradın mı aradın gittin mi gittin eşin biliyo madem hiç bi şekilde memnun olmuyo üstüne gitme ben olsam aramam da sen yine arıyormuşsun yapışık ikiz gibi yaşama durumu günümüz şartlarında yok kendi annemizle bile öyle olamıyoruz gerek şartlar gerek karakter sebepleriyle artık toplanıp gelinime bakın neler yapmış size hizmet etsin kafaları bi son bulmalı şanslısın ısrar yok sende ya da habersiz gelip plan bozma durumu yok bence kendi haline bırak

Aynen öyle ben yeri geliyor haftalarca aileme gidemiyorum. Kv de habersiz gelme durumu yok, hizmet et durumu yok ama sürekli beraber olma hastalığı var, kp de öyle ama kv gibi ortaya dökmüyor alttan alta yapıyor o da kv kafasında.

Anlamıyorum hem bizi çağırmıyor evine almıyor diyor çağırıyorum mesela anne diyorum akşama çaya gelin ta sabahtan, akşam 9 da eşimin zoruyla geldiler düşün. Tüm gün hazırlık yaptım artık saat 8 buçuk olunca bozulmaya başladım eşim hemen aradı gelin diye 9 da zor teşrif etti,2 dk lık yere. Amannnn çay da çay dedin öldün bittin diye kapıdan girer girmez oğlunu azarladı ben mutfaktan duydum. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu? Yemeğe çağırmıştım ilk gelinim çorba yetişmedi hazır yaptım, yemekte kp ye çorba hazır dedi yanımda duydum. Ramazanda elim boş gitmeyeyim diye ravioli makarna yaptım koskoca borcam çok güzel oldu, demez mi ki aman hepsi hazır bunların. Bir garip yani.

neden illa ki konuşsun görüşsün diye yırtınıyorsunuz
konuşmak görüşmek isterse görüşün başka görüşmeyin
oğlu gittiğinde siz de gittiğinde başka gitmeyin oğlu aradığında sizde konuşun başka aramayın
üstüne düşünce ters tepiyor demek ki biraz uzak durun
ama tavır almayın

Aynen öyle ben yeri geliyor haftalarca aileme gidemiyorum. Kv de habersiz gelme durumu yok, hizmet et durumu yok ama sürekli beraber olma hastalığı var, kp de öyle ama kv gibi ortaya dökmüyor alttan alta yapıyor o da kv kafasında.

Anlamıyorum hem bizi çağırmıyor evine almıyor diyor çağırıyorum mesela anne diyorum akşama çaya gelin ta sabahtan, akşam 9 da eşimin zoruyla geldiler düşün. Tüm gün hazırlık yaptım artık saat 8 buçuk olunca bozulmaya başladım eşim hemen aradı gelin diye 9 da zor teşrif etti,2 dk lık yere. Amannnn çay da çay dedin öldün bittin diye kapıdan girer girmez oğlunu azarladı ben mutfaktan duydum. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu? Yemeğe çağırmıştım ilk gelinim çorba yetişmedi hazır yaptım, yemekte kp ye çorba hazır dedi yanımda duydum. Ramazanda elim boş gitmeyeyim diye ravioli makarna yaptım koskoca borcam çok güzel oldu, demez mi ki aman hepsi hazır bunların. Bir garip yani.
Boşver be canım eşinle keyfine bak çağır gelmezse oh gelmedi de aç filmini demlediniz çayı da höpürdeterek iç ;) neden illa görüşeyim diye çabalayan sen oluyosun dediklerine sen kulak asma bilerek yapıyorlar beğenmedilerse yemeselerdi o zaman bu kadar basit

Boşver be canım eşinle keyfine bak çağır gelmezse oh gelmedi de aç filmini demlediniz çayı da höpürdeterek iç :KK66: neden illa görüşeyim diye çabalayan sen oluyosun dediklerine sen kulak asma bilerek yapıyorlar beğenmedilerse yemeselerdi o zaman bu kadar basit

Bendeki salaklık işte önem veriyorum adam yerine koyuyorum. Artık bana ne kadar değer veriyorsa ben de ona o kadar değer vericem ve evime yansıtmak istemiyorum kv başaramayacak kendini önemsetmeyi artık :)

ben aramıyorum dıye kv aramıyor.yanı oyle hıç düşünmedım.aramıyosun dıyıncede vala anne haklısınız annemle babamda da bu yuzden bana darılıp kızıyor arkadaşlarımda oyle dıyorum.gercektende oyle.çok bağ koparmışım ben ınsanlarla.:bicak::KK14:nedenleri: samımı dıye aradaklarım he,hu,hııı, derse.. konuşmaya dalmışız sonra konuşuruz pat dıye yuze kapanırsa..aceleye getrirse ve defalarca bu tekrarlanırsa aramam ...aradıklarındada boyle yapıyolar ne hıkmetse..musait değilsen arama! pat dıye yuze tel mı kapanır ağzındakıni tepıp..

Bu kayınvalideleri niye sürekli arama gereği duyarsınız hiç anlamam. Aradım açmadıysa bitti bi daha aramam çağrıyı görünce dönsün. Dönmezse de keyfi bilir.

Hiç birşey olmamış gibi davran. O da sevgilisine trip atan ergenler gibi trip attığıyla kalsın.

Bu kayınvalideleri niye sürekli arama gereği duyarsınız hiç anlamam. Aradım açmadıysa bitti bi daha aramam çağrıyı görünce dönsün. Dönmezse de keyfi bilir.

Hiç birşey olmamış gibi davran. O da sevgilisine trip atan ergenler gibi trip attığıyla kalsın.

Sürekli arama gereği duymuyorum. Ama arada bir örneğin haftada bir aranıp hal hatır sorulmasını bekliyor büyükler.

Düşündüm de banko cevap bu aslında. Etrafında koşayım annecim diyeyim istiyor ama rüyasında görür:) Haketse neyse. Ki ben başlarda çok çok iyiydim samimiydim ama sonradan her hareketime kusur bulunca beni şikayet edince yaptıklarından sonra falan kesinlikle böyle olmam bir daha. O benim annem değil olmayacak da. El kızıyım ben onun için kafası bu. Bunun gittiği spor salonu var ordaki bayan da buna annecim falan diyormuş anlata anlata bitiremiyor parçalayacak kendini onun için. Kendine yalandan Güleryüz gösterenlere ölüyor bitiyor, böyle de saçma bir insan. Geçen biri hakkında konuşuyorduk kız çalıştığı işyerinden para çalmış dolandırmış, dostları varmış bilmem ne vs vs olsun bana karşı çok güleryüzlü boynuma sarılıyor ben inanmıyorum öyle olduğuna diyor şaka gibi.
Yani. Anlattığın kadarıyla kv nin bende bıraktığı izlenim bu. Kadın, birileri onu pohpohlasın da kim olursa olsun umursamıyor demek ki kibir kraliçesi:süslü:

Yani. Anlattığın kadarıyla kv nin bende bıraktığı izlenim bu. Kadın, birileri onu pohpohlasın da kim olursa olsun umursamıyor demek ki kibir kraliçesi:süslü:

Evet kendisini çok önemsetmeyi sever. Görsen sanki Nişantasında doğmuş büyümüş. Tabi ki hiç bir yeri küçümsemiyorum ama küçücük bir yerde doğmuş büyümüş sonra merkeze gelmiş, eşi memur normal insan yani. Ama egosu kocaman. Hani alçakgönüllü anlayışlı insanlar vardır öyle değil asla. Baksan ama kendini çok sevecen anlayışlı gösterir. Herkesin her işine koşar, neymiş kendini öyle mutlu hissediyormuş. E bana karşı da anlayışlı ol değil mi? Yok :)

Gidemediğimiz zamanlara arıyorum haftada bir falan, o gün de şehir dışına çıkacaktık ondan aradım. Gelinim beni aramıyor sormuyor gelmiyor gitmiyor diye laf ediyor çünkü.
gidincede rezil oluyorsunuz istedigine istedigini soylesin he oyledir tamam de gec kulagini tika bazi seylere boyle herseyi duyarsan kendine yazik edersin

Back
X