- 21 Kasım 2012
- 9.068
- 9.560
- 398
- Konu Sahibi greengirll
Bence bu kadın seni peşinde koşturmak istiyor. Etrafında annecim annecim diye dolanmanı sürekli yanına gitmeni istiyor. Ve en önemlisi telefonu bilerek açmıyor iyice kızıştırmak ve senin üstüne düşüp neden telefonlarımı açmıyorsun demen için. Resmen çocuk gibi evet haklısın hiç çekilmez ama bence sen akıllı ol onun istediğini verme. Yorumlarda bir hanımefendi eşinin yanında ara bilerek yazmış bana da çok mantıklı geldi açmayınca arkasından da eşin arasın sonra da mesaj atsın anne bizde seni yemeğe çıkaracaktık ama telefonu açmıyorsun neyse artık şansına küs diyesonra da o ararsa ikinizde ısrarla açmayın hahaha
![]()
Düşündüm de banko cevap bu aslında. Etrafında koşayım annecim diyeyim istiyor ama rüyasında görür:) Haketse neyse. Ki ben başlarda çok çok iyiydim samimiydim ama sonradan her hareketime kusur bulunca beni şikayet edince yaptıklarından sonra falan kesinlikle böyle olmam bir daha. O benim annem değil olmayacak da. El kızıyım ben onun için kafası bu. Bunun gittiği spor salonu var ordaki bayan da buna annecim falan diyormuş anlata anlata bitiremiyor parçalayacak kendini onun için. Kendine yalandan Güleryüz gösterenlere ölüyor bitiyor, böyle de saçma bir insan. Geçen biri hakkında konuşuyorduk kız çalıştığı işyerinden para çalmış dolandırmış, dostları varmış bilmem ne vs vs olsun bana karşı çok güleryüzlü boynuma sarılıyor ben inanmıyorum öyle olduğuna diyor şaka gibi.