Kızlar evlendiğim günden beri kv ile sorun yaşıyorum. Milyon tane konum var. Bu gidişle milyon tane daha açarım ama artık bir son vermek istiyorum. Evliliğimdeki sorun kv , daha doğrusu sorun çıkarmak isteyen kv.
Kv yıllardır durup dururken hiç bir sebep yokken küser, ararım açmaz , mesaj atarım cevap vermez (telefonu çok faal kullanıyor), arkasından bir ton kusur bulur ben sinir olurum eşim arada kalır, kv tüm aileye yayar vs derken barışılır gene aynı sarmal başlar...En son küsmemizde ben tüm bağları koparmış ve 1 sene görüşmemiştim. Eşimin üzülmesi aramızda kalması ve kv nin tüm akrabalarımı araya sokmasıyla barıştık. Aynı şeyleri yaşamamak için ekstra dikkatli oldum, saygıda, aramada gitmede kusur etmedim. Velhasıl en son bayramda görüştük, bayram tatilinde ders çalışmam gerekiyordu, bayramdan sonra da şehir dışına çıkacaktık, çıkmadan arayayım dedim gitmeye vaktim olmadığından, gene aynı şekilde cevap vermeme başladı. Eve uğruyorum evde yok vs derken eşime de durumu anlattım hatta onun yanında uğradım evde yoklardı. Eşim ben öğrenirim sıkıntı neymiş dedi ama ses yok o günden beri.
Bugün de yine kv nin arasının iyi olduğu bir akrabamı aradım konuşurken kv nin aradığını falan anlattı. Ya seni aramayı unutmuyor gelinini 1 aydır unuttu dedim güldüm ama içten içe sinirlendim.
Yani ben anlamıyorum bu kadının derdi ne? 6 senedir benle alıp veremediği ne? Bir gün çok iyi ertesi gün telefonlarıma cevap vermemek nedir? Ben artık nasıl davranacağımı şaşırdım. Tepki veriyorum adım saygısıza çıkıyor. Tepki vermiyorum sinir oluyorum.
İnsanlar asla değişmiyor bunun farkındayım. Değişmeyecek de. Ama artık benim evliliği etkilemesini istemiyorum. İki seçenek var;
1-Safa yatmak, hiç bir şey olmamış gibi davranmak. Görüşülürse hiç bir şey olmamış gibi devam etmek.
2- Onun yaptığı gibi davranmak. Yani küsmek ve konuşmamak.
Sinirli olduğum için şu an mantıklı düşünemiyorum. Ama kadını boğasım var.