• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yetti artık kv! son kararım hakkında yorum istiyorum

Kızlar konuyu hortlatıyorum çünkü kv tarafında hiç bir gelişme yok aslında umrumda da değil ama bu sefer annem git git ara ara demeye başladı, ben bu saatten sonra gitmem dedim, bana dönüş yapmadı dedim, kadın hala aynı git kızım aman kızım. Kv annemle konuşmuyor bile ama bu annemdeki ılımlı bakış açısı beni öldürecek.

Gitmemekle ve olayı eşime bırakmakla doğru yapıyorum değil mi kızlar ?

Kızlar konuyu hortlatıyorum çünkü kv tarafında hiç bir gelişme yok aslında umrumda da değil ama bu sefer annem git git ara ara demeye başladı, ben bu saatten sonra gitmem dedim, bana dönüş yapmadı dedim, kadın hala aynı git kızım aman kızım. Kv annemle konuşmuyor bile ama bu annemdeki ılımlı bakış açısı beni öldürecek.

gitme doğru yapıyorsun. boşver değerini anlasınlarr

acmiyosa aramani istemiyo demekki arayip durma sende gorusunce o iyi olursa iyi davranirsin konuşmazsa mrb der konusmazsin başka

ne yaparsanız yapın memnun edemediğiniz bir insan için gereksiz çabalıyorsunuz.

Aynen öyle işte ben de böyle diyorum anneme ama yarım saat ısrar etti bana demin. Anne eşim gidelim derse bu saatten sonra sadece onunla giderim bak gene benim dediğime geldi diyorum yok kızım sana suç bulmasın. Ne yaparsam yapayım zaten suç bulacak???

Sen bana güven ben hiç bir saygısızlık etmedim kimse sana laf edemez dedim. Ödü patlıyor biri bir şey diyecek diye.

d

doğru yapıyorsun gitme konuşma mesaj atma arama ,kendi gelirse mesafeli ve saygılı ol yeter

Son düzenleme:
Annenizi dinlemeyin derim siz elinizden geleni fazlasıyla yapmışsınız eşiniz de bana bırak demiş kendinizi değersizleştirmeyin. Anneler hep aynı malesef benim annemde öyle sağolsun. Kayınvaldem kendi kendine küsmüştü ve doğumuma gelmedi aramadı bebeğim 1 aylıktı sırf annemin zorlaması yüzünden bir daha evine gelmem vs dedi diye götürdüm bebeğimi ve yüzüne bile bakmamıştı kayınvaldem o gün son olmuştu zaten bir daha da dinlemedim annemi.

Annenizi dinlemeyin derim siz elinizden geleni fazlasıyla yapmışsınız eşiniz de bana bırak demiş kendinizi değersizleştirmeyin. Anneler hep aynı malesef benim annemde öyle sağolsun. Kayınvaldem kendi kendine küsmüştü ve doğumuma gelmedi aramadı bebeğim 1 aylıktı sırf annemin zorlaması yüzünden bir daha evine gelmem vs dedi diye götürdüm bebeğimi ve yüzüne bile bakmamıştı kayınvaldem o gün son olmuştu zaten bir daha da dinlemedim annemi.

Eşimle de konuşmuyorlar sanırım ama direkt sormuyorum tabiki. Annem beni öyle zorluyor ki acaba mı diyorum bazen ama yok yani bu kadını çok iyi tanıyorum ben asla kıymete geçecek biri değil.

Kız anneleri aman bize laf gelmesin diye böyle alttan alıyor galiba:(

Eşimle de konuşmuyorlar sanırım ama direkt sormuyorum tabiki. Annem beni öyle zorluyor ki acaba mı diyorum bazen ama yok yani bu kadını çok iyi tanıyorum ben asla kıymete geçecek biri değil.

Kız anneleri aman bize laf gelmesin diye böyle alttan alıyor galiba:KK43:
Malesef haklısın ama daha çok ezdirdiklerinin farkında değilller.

Sana imrendim desem:))))Keske bizimkide aramasa gelmese canima minnet.Bosversene üstüne düsme .Demekki bunlar model model benimkide tam tersi.Arar gelir cat kapi ne kadar mesafede koysam bir sekilde burnumun dibinde.Yani aslinda cok sanslisin

Sana imrendim desem:))))Keske bizimkide aramasa gelmese canima minnet.Bosversene üstüne düsme .Demekki bunlar model model benimkide tam tersi.Arar gelir cat kapi ne kadar mesafede koysam bir sekilde burnumun dibinde.Yani aslinda cok sanslisin

Benimki dengesiz. Bir bakarsın her gün arar çağırır bir bakarsın hiç konuşmaz. 6 senedir psikolojimi bozdu ama artık takmamakta buldum çareyi. Neye küstüğünü de bilemiyoruz ki ona göre davranalım. Hepsi ayrı çatlak bunların :)

Aynen öyle anlatamıyorum...Ama bu sefer dinlemeyeceğim bu zamana kadar dinledim hep ben haklı çıktım.
Bence hiç uğraşma ve müdahil olmasına da izin verme annenin çünkü senin suçlu hissetmeni sağlıyor. Bende aileme çok düşkünümdür, farklı şehirlerdeyiz her gün arardım ve annem dominant bi karakterdir sen bilirsin der ama alttan alta hep kendi bildiğini dayatır belli bi noktadan sonra da aman üzülmesin diye her dediğine tamam der oldum ki 37 yaşındayım. Baktım bu beni mutsuz ediyor artık herşeyi anlatmıyorum nasılsın iyi misin vs klasik şeyler müdahale edeceği kadar özelimi bilmediği için de kafam rahat ediyor. Diyelim ki sordu gittin mi vs diye araya laf karıştır ve kapat tlf nu derim.

Kızlar evlendiğim günden beri kv ile sorun yaşıyorum. Milyon tane konum var. Bu gidişle milyon tane daha açarım ama artık bir son vermek istiyorum. Evliliğimdeki sorun kv , daha doğrusu sorun çıkarmak isteyen kv.

Kv yıllardır durup dururken hiç bir sebep yokken küser, ararım açmaz , mesaj atarım cevap vermez (telefonu çok faal kullanıyor), arkasından bir ton kusur bulur ben sinir olurum eşim arada kalır, kv tüm aileye yayar vs derken barışılır gene aynı sarmal başlar...En son küsmemizde ben tüm bağları koparmış ve 1 sene görüşmemiştim. Eşimin üzülmesi aramızda kalması ve kv nin tüm akrabalarımı araya sokmasıyla barıştık. Aynı şeyleri yaşamamak için ekstra dikkatli oldum, saygıda, aramada gitmede kusur etmedim. Velhasıl en son bayramda görüştük, bayram tatilinde ders çalışmam gerekiyordu, bayramdan sonra da şehir dışına çıkacaktık, çıkmadan arayayım dedim gitmeye vaktim olmadığından, gene aynı şekilde cevap vermeme başladı. Eve uğruyorum evde yok vs derken eşime de durumu anlattım hatta onun yanında uğradım evde yoklardı. Eşim ben öğrenirim sıkıntı neymiş dedi ama ses yok o günden beri.

Bugün de yine kv nin arasının iyi olduğu bir akrabamı aradım konuşurken kv nin aradığını falan anlattı. Ya seni aramayı unutmuyor gelinini 1 aydır unuttu dedim güldüm ama içten içe sinirlendim.

Yani ben anlamıyorum bu kadının derdi ne? 6 senedir benle alıp veremediği ne? Bir gün çok iyi ertesi gün telefonlarıma cevap vermemek nedir? Ben artık nasıl davranacağımı şaşırdım. Tepki veriyorum adım saygısıza çıkıyor. Tepki vermiyorum sinir oluyorum.

İnsanlar asla değişmiyor bunun farkındayım. Değişmeyecek de. Ama artık benim evliliği etkilemesini istemiyorum. İki seçenek var;

1-Safa yatmak, hiç bir şey olmamış gibi davranmak. Görüşülürse hiç bir şey olmamış gibi devam etmek.

2- Onun yaptığı gibi davranmak. Yani küsmek ve konuşmamak.

Sinirli olduğum için şu an mantıklı düşünemiyorum. Ama kadını boğasım var.

Kız altı senede çözemedin mi kadını...sen seviyor musun kayınvalideni yoksa eşin konuşmayınca kızıyor mu?

Kız altı senede çözemedin mi kadını...sen seviyor musun kayınvalideni yoksa eşin konuşmayınca kızıyor mu?

Ben çözdüm bana kalsa görüşmem de eşim en hasarsız şekilde en azından asgari düzeyde görüşülsün taraftarı ama onun da ne zaman şarteli atacak merak ediyorum :)

Kendini sevdirmemek için uğraşıyor kadın resmen.

Ben çözdüm bana kalsa görüşmem de eşim en hasarsız şekilde en azından asgari düzeyde görüşülsün taraftarı ama onun da ne zaman şarteli atacak merak ediyorum :)

Kendini sevdirmemek için uğraşıyor kadın resmen.

Aman takılmaaa...anne yine neye küstün de gül falan..gül yani rahatla anladın mı tiye al

Her seferinde safa yatıp alttan almış bir kişi olarak söylüyorum; alttan alma. Şu an geldiğim noktada 2 çocuğumla ayrılsam ne oluru düşünüyorum. Tek sebep kayınvalidem ve kayınpederim. Eşimle hiçbir sorunum yok ama yoruldum. Her seferinde alttan aldığımda kendi değerimi düşürmüşüm. Ben üzülmeyeyim diye tepki vermeyen ailemi kendim sözde kendim için ezdirmişim. Yüzüme tokat gibi çarptılar sağolsunlar. Şu anki aklım olsa bana değer vermeyen insanı bu kadar alttan almaz, bu kadar saygısızlığı/lafı sözü/üzüntüyü görmezden gelip gene de iyi olan ben olayım aman sıla-i rahim var aman eşim üzülmesin demezdim. Salak kafam!! Hakedene hakettiği değeri vermek lazımmış, fazlası şımartıyormuş her lafı söylemelerine sonrada ayaklarına gitmeni hatta sen sadece yeter artık dediğin için özür dilemeni beklemelerine neden oluyormuş kesin bilgi!

Her seferinde safa yatıp alttan almış bir kişi olarak söylüyorum; alttan alma. Şu an geldiğim noktada 2 çocuğumla ayrılsam ne oluru düşünüyorum. Tek sebep kayınvalidem ve kayınpederim. Eşimle hiçbir sorunum yok ama yoruldum. Her seferinde alttan aldığımda kendi değerimi düşürmüşüm. Ben üzülmeyeyim diye tepki vermeyen ailemi kendim sözde kendim için ezdirmişim. Yüzüme tokat gibi çarptılar sağolsunlar. Şu anki aklım olsa bana değer vermeyen insanı bu kadar alttan almaz, bu kadar saygısızlığı/lafı sözü/üzüntüyü görmezden gelip gene de iyi olan ben olayım aman sıla-i rahim var aman eşim üzülmesin demezdim. Salak kafam!! Hakedene hakettiği değeri vermek lazımmış, fazlası şımartıyormuş her lafı söylemelerine sonrada ayaklarına gitmeni hatta sen sadece yeter artık dediğin için özür dilemeni beklemelerine neden oluyormuş kesin bilgi!

Vallahi aynı kafa yapısı kv dediki.

Back
X