- Konu Sahibi birsen2505
-
valla hiçbişe anlamadım, vakit öğlen 12 yi hayli geçti ondanmıkibenneyaptımki
merhaba arkadaşlar yazmazsam çatlıycam
aileme anlatamıyorum size dökücem içimi
kızlar geçen düğün için alışverişe çıktık kuyumcuda bi set ve ona uyumlu bi yüzük beğendim sonra aradan bi gün geçti ve eşimin abisi kuyumcuya altınların ücretini ödemeye gitmiş benim beğendiğim yüzüğü ayırmadıkları için karışmış bu bi sıkıntıydı benim için kafasına göre aldı eşimin abisi
ertesi gün eve gidip altınlarıma baktım ve setin benim beğendiğim set olmadığını gördüm kuyumcuya değiştirmeye gittik ve benim setim daha pahalı olduğu için beğendiğimi alamadık abiyi aradığımızda ben maddi olarak çok sıkıştım alamıycam dedi
herneyse içime sinmesede aldım bi set
ertesi gün benim çeyizimi almaya gidiyoduk arabada kayınvalide eşimin abisi vardı ve abi bana benim üstümde para yok annenlere söyle sonra veririm çok sıkıntıdayım dedi bende bunun üstüne eve vardığımızda annemi odaya çağırıp anneme para verip eşim gönderdi abinin parası yokmuş dedim
sonra çeyizleri götürdük yerleştirdik oturucağım yer çok uzak olduğu için annemler eve döndü bende eşyalarım tam olarak yerleşmediği için kaldım o gece ve eşime anlattım kendi cebimden para verdim diye çok sinirlendi ve abisini aradı abiside biz şaka yaptık demiş suçlu ben oldum çok sinirlendim
benim iyi niyetimin karşılığı bumuydu üstelik cumartesi düğünüm var ve moralim çok bozuk benim iyiniyetimi suistimal edip beni yalancı çıkardılar çok üzgünüm ne olucak şimdi ne yapıcam ben niye böyle yaptılar bana?
neyın parasını sen verdın onu anlayamadım ben?
hic bisey anlamadim valla:uhm:[/Q
canım uzun lafın kısası
ne istediğim set alındı nede siğer isteklerim
sandık paramı bile ben verdim
durumumuz sıkışık diyip sömürüyolardı beni
sandık parasını verdim diye suçlu ben oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?