yi niyetim ve sonucu

birsen2505

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2009
137
1
116
İstanbul
merhaba arkadaşlar yazmazsam çatlıycam
aileme anlatamıyorum size dökücem içimi
kızlar geçen düğün için alışverişe çıktık kuyumcuda bi set ve ona uyumlu bi yüzük beğendim sonra aradan bi gün geçti ve eşimin abisi kuyumcuya altınların ücretini ödemeye gitmiş benim beğendiğim yüzüğü ayırmadıkları için karışmış bu bi sıkıntıydı benim için kafasına göre aldı eşimin abisi
ertesi gün eve gidip altınlarıma baktım ve setin benim beğendiğim set olmadığını gördüm kuyumcuya değiştirmeye gittik ve benim setim daha pahalı olduğu için beğendiğimi alamadık abiyi aradığımızda ben maddi olarak çok sıkıştım alamıycam dedi
herneyse içime sinmesede aldım bi set
ertesi gün benim çeyizimi almaya gidiyoduk arabada kayınvalide eşimin abisi vardı ve abi bana benim üstümde para yok annenlere söyle sonra veririm çok sıkıntıdayım dedi bende bunun üstüne eve vardığımızda annemi odaya çağırıp anneme para verip eşim gönderdi abinin parası yokmuş dedim
sonra çeyizleri götürdük yerleştirdik oturucağım yer çok uzak olduğu için annemler eve döndü bende eşyalarım tam olarak yerleşmediği için kaldım o gece ve eşime anlattım kendi cebimden para verdim diye çok sinirlendi ve abisini aradı abiside biz şaka yaptık demiş suçlu ben oldum çok sinirlendim
benim iyi niyetimin karşılığı bumuydu üstelik cumartesi düğünüm var ve moralim çok bozuk benim iyiniyetimi suistimal edip beni yalancı çıkardılar çok üzgünüm ne olucak şimdi ne yapıcam ben niye böyle yaptılar bana?

takma boşver en güzel anlarını böyle sıkıntılarla boğma.ruhları duyuyormu? yooo...o zaman?....

set konusuna gelınce böyle şeylerı sakın kafana takıp bu guzel gunlerını zehır etme derım ben,bende aynı senın gıbıydım her ayrıntıya her açıga kafamı cok takıyodum eşimıde uzuyodum neden boyle olmadı şöyle oldu diye ama ınankı degmez ılerde ıstedıgın setı ustune para koyup alırsın eşinle huzurlu olmaya bak gerısını hiiiç önemseme bende 1.5 yıllık evlıyım boşa yıpratmısım kendımı dıyorum şimdi.Allah mesut etsın cnm

Eşim, düğün diyorsun. Nikahlısın da düğün mü yapılacak?
Ne parası verdin çok karışık yazmışsın.
Bir daha gözden geçirip anlaşılır şekilde yazarsan daha somut yorumlar yapılabilir.
Özellikle noktalama işaretlerini kullanırsan iyi olur bence.a.s
Kusura bakma ben anlayamadım.

Senin setini çeyizini neden eşinin abisi alıyor anlamadım. Abisi para vermedi diye kızmışsın abisi birşey almak zorunda değil ki. Ona düşen görev düğünde bir bilezik takar o kadar.

valla hiçbişe anlamadım, vakit öğlen 12 yi hayli geçti ondanmıkibenneyaptımki

valla hiçbişe anlamadım, vakit öğlen 12 yi hayli geçti ondanmıkibenneyaptımki

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Anlamayan bir tek sen değilsin..Sende sorun yok yaniii..

Arkadaş biraz karışık yazmış..Düğün sitiresindendir..kaydirigubbakcemile3
Kim kimden para istemiş?..o neden para vermiş?..Anne hangi anne?

Çeyiz alınırken hani sandık üstüne oturulurda para verilir ya..Sanırım onu vermemişler..Arkadaşta annesine kendi cebinden çıkartıp eşinin verdiğini söylemiş..(anladıgım kadarıyla nikah var ama düğün yok)Sanırım olay bu?

Way be eintein gibiyim mübarek...

sırnaşık şey sırnaşık şey

settir yüzüktür hepsi daha sonra inan değersiz gelecek...

kullanmayıp bir kenera atacağın şeyler....

bilmiyorum ben sevmiyorum öyle settir mettir

eşinin abisi konusuna gelince niye yalancı çıkıyorsun ki

eşin senide tanır abisinide....

takma bunları kafana karışıklıkta olur böyle şeyler

eşin olacak kişi yalan söylemediğini biliyrsa sorun yok...
evlenmekten soğutan bi durum dahakafamçokkarıştı

canım sen böyle muhabbetlere niye giriyorsun.parası yoksa çıkmasınlar meydana.taviz verme çpkta oralı olma inan bana isteyen direten daha kıymetli oluyor.nekadar iyilik yaparsan sömürüyorlar dikkatli olup araya mesafe koymanı tavsiye ederim.mutluluklar

Nasılsa nikah önceden yapıldı diyerekten kafalarına göre hareket ediyorlar gibi geldi sanki ...Boşver sen takma kafana yok sandık parasıydı , yok setti falan..Yani nasılsa kızı aldık fazla masrafa girmeyelim .. Hayat yeni başlıyor , sen evliliğine bak , gerisi boş....

Son düzenleme:
yani set var ortalıkta ama istediğin set yok öyle mi..CADIARZU

ben gidiyorum boşanmaya..:gitme:
kıytırıktan bi bilezik bile görmedik ne seti..
ilerde bebeme de baban bana set almadıydı ondan boşadım derim..

abisi sana set almak zorunda değil ki, almak sitemiyorsa hiçbişey almak zorunda değil bence, gücü varsa eşin alsın yoksa almasın zaten eşinin gücü olmadığı halde sana set almaya kalkarsa onun borcunu evlenince yine siz ödüceksiniz
ama abisinin seni yalancı çıkarması hoş değil gerçekten o konuda sana hak verdim, gerçi eşin seni tanıyorsa yalancı olmadığını biliyordur herhalde

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…